Mooi product voor een goede prijs, zeer snelle levering (volgende dag) en goed op de hoogte gehouden over het leveringsproces (via sms). Bezorger was een leuke vent.
Bij mij Nikon Z30 camera wordt door de fabrikant geen acculader meegeleverd. Maar dat ding blijkt ook best wel lastig te vinden. Coolblue had hem gelukkig wel op voorraad en ook nog voor een scherpe prijs. Tevens werd hij heel snel geleverd.
In de post nl app stond dat het product geleverd zou zijn. Maar ik heb niets ontvangen.
Hi Mickel, Vervelend dat je bestelling niet geleverd is, terwijl dit volgens PostNL wel is gebeurd. We onderzoeken dit graag voor je! Zou je kunnen controleren of het adres in de bestelling wel klopt? Trashorst 79, 7009LB in Doetinchem. Heb je daarnaast ook navraag gedaan bij je buren? Of is de bestelling inmiddels toch terecht? Hopelijk kunnen we dit snel voor je oplossen. Alvast bedankt voor je reactie en antwoord. Met vriendelijke groet, Coolblue
Zie hier boven
Wacht nu al 4 dagen op mijn stofzuiger. En die wordt maar niet geleverd door Post.NL waar Coolbleu mee samenwerkt. Voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis is een sprookje helaas Elke keer een bericht dat het de volgende dag geleverd wordt, maar er wordt niets geleverd.
Alles verliep perfect, van kiezen v product tot levering. Complimenten.
Top geholpen aan de lijn.
Koffie apparaat goed geleverd met uitgebreide omschrijving
iPhone 14 Pro met kapot scherm achtergelaten bij cool blue Arnhem, scherm hadden ze op voorraad en kon dus meteen geholpen worden. 4 uur later kon ik de telefoon weer ophalen. Fantastisch geholpen!
altijd goed, maar 1 ding, ik kocht een dji pocket 2 camera! de app is niet te krijgen, meestal niet, werkt slecht, dat moet je er wel bij zetten,
good service and fast delivery.
Goeie sneller levering perfect niks op aan te merken
Zeer slecht. Zou hier niet meer bestellen. Na vier werkdagen bestelling nog niet binnen terwijl product op voorraad is. Lekker dan als je bestelt voor een verjaardag. Slechte service kan ik overal krijgen…
ook tweedekans koopjes zijn betrouwbaar,
Niets anders te melden als anders. Prima webwinkel, uitstekende service. Alles erop en eraan.
Meerdere bestellingen gedaan waaronder een grote bestelling met meerdere witgoed-artikelen. Altijd snel geleverd (volgende dag) en vriendelijke bezorgers
Savonds rond 23 uur besteld. Letterlijk volgende dag 10 uur was hij al bezorgd. Echt ongelooflijk! Super service!! Koffieapparaat werkt prima!
Bestellen, binnen 24 uur in huis, degelijk verpakt en geïnformeerd.
Nadat mijn vriezer tot 2x toe in 3 maanden uit zichzelf ging ontdooien, en er geen monteur kwam. Heeft coolblue de service overgenomen en kon ik een andere vriezer uitzoeken! Hele nette service.
Alles was wederom snel, duidelijk en goed geregeld. Pakketje werd de volgende dag al bezorgd.
Ik geef geen sterren. Zaterdag 25 mei heb ik een elektrische tandenborstel besteld die zondag 26 mei zou worden bezorgd. Dat gebeurde al niet en dat is al irritant. Maandag werd het pakketje aangeboden. Bij het openen hiervan trof ik een koptelefoon aan. Ik heb direct de klantenservice gebeld. Dat duurde allemaal al heel lang. Vervolgens kreeg ik het antwoord dat ik foto’s moest maken en dat ik deze moest sturen naar pakketonderzoek@coolblue. Daar wordt dan uitgezocht of ik wel de waarheid vertel. Ik krijg daarom ook niet alsnog een tandenborstel toegestuurd. Maandag heb ik de foto’s meteen verzonden. Donderdag 30 mei krijg ik een mail met excuses en dat het nu pas wordt opgepakt. Binnen een week krijg ik antwoord. Maw: ik moet nog een week wachten om te horen of ik wel of geen leugenaar ben. Ik ben 80 euro kwijt aan een product dat ik niet heb ontvangen. Ik zit met 1 of andere koptelefoon die ik terug wil sturen maar dat mag ook niet. Voor mij is het duidelijk: nooit meer Coolblue. Mijn vriend en ik bestellen hier al jaren maar dat is nu klaar. Wat een walgelijk bedrijf is het geworden. Ooit was de klantenservice top.
Altijd fijn winkelen daar, prima service, kome belofte na met bezorgen
Na vaststellen van de criteria waaraan mijn nieuwe laptop aan moest voldoen, waarbij ik met allerlei hulpschermen werd ondersteund met name de uitleg van allerlei begrippen, de keuze gemaakt en besteld. De volgende dag, zoals ook was beloofd, de laptop ontvangen. Dat zie je wel eens anders gebeuren!!!
Bestellen gaat makkelijk en snel. Vooral positieve ervaring met de bezorging van mijn bestelling. Netjes op de hoogte gehouden van de bezorgtijd. Doordat je niet altijd in de hand hebt of je thuis bent op moment van bezorging waren we net even weg. Ik werd netjes gebeld door de bezorger of hij het bij buren mocht bezorgen. Super vriendelijk, handig en snel!
Alleen jammer dat de droger niet werd uitgepakt zodat het verpakkingsmateriaal kon worden meegenomen wel fijn dat de oude droger mee retour ging.