Altijd goed

Goede afhandeling Vriendelijke bezorgers

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Supersnelle levering

‘s Avonds laat besteld, de volgende ochtend al bezorgd. Echt supersnel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Netjes bezorgt en zeer behulpzaam

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Gewoon zo doorgaan, dan hoor je altijd bij de beste

Zeer snelle levering en attente koerier

Levering nagenoeg binnen een etmaal, erg handig als het om een wasmachine gaat die je enkele keren per week nodig hebt.

Replacement

For a product (cook pan) that we were not satisfied because of weird noise, replaced with a new one without any difficulty. Thank you very much

• N/A

top

ik ben goed geholpen en de levering was super snel en goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik heb besteld en eenmaal in de winkel is alles netjes afgehandeld.

Mijn ervaring omschrijf ik als zeer positief. Ben zeer tevreden met product en service.

fantastisch

snel besteld, snel en op tijd bezorgd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering super vriendelijk fiets bezorger.

Zoals altijd, prima!

Stofzuiger besteld, en het apparaat doet wat 'ie moet doen.. Veel hulpstukken erbij, top. Levering was binnen 24 uur- op de afgesproken tijd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen verdere tips, zo doorgaan..

Supersnel en goed geholpen!

Na 2 jaar was er een onderdeel kapot gegaan aan stofzuiger. Vrijdag ingeleverd ter reparatie. Dit bleek lastig en maandag stond het hele aankoopbedrag in mijn coolblue tegoed. Meteen een nieuwe besteld en dinsdag thuisbezorgd. Top!

Super geholpen

Prima geholpen. Verkoper verplaatste zich in de klant op een deskundige manier.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? In dit geval niet

Goede levering

Artikel snel geleverd, en hele duidelijke instructies voor het gebruik en onderhoud via video's

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mijn product is niet aangekomen

Mijn produkt is niet aangekomen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? .

Duidelijke website en snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Uitzoeken, bestellen en betalen allemaal even gemakkelijk. Ook op de dag en tijd geleverd als beloofd. Prima

N

Nvt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne zaak waar je wordt geholpen door vriendelijk personeel

Zijn goed geholpen en toen iets niet naar behoren werkte is dit direct opgelost en is er een nieuw product naar mij gezonden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

overzichtelijke site, doen wat ze beloven.

De tefal pan die wij zochten hier gevonden voor de scherpste prijs. Voldoende gedetailleerde omschrijving, een dag geleverd als beloofd.

Super goed

Snelle levering en super geholpen petje af.

Partybox 310

Binnen 1 dag geleverd. Vandaag getest. Super, goede kwaliteit en mega hard. Mijn vader wordt 31 mei 77 en wilde een partybox. Ik weet niet of de buren het leuk gaan vinden. :)

Lekker snel en duidelijk

Bestellen bij Coolblue is altijd prettig. Zonder gedoe bestellen en geleverd krijgen.

CoolBlue goed als altijd

Zoals altijd prettig shoppen bij CoolBlue. Goede site en assortiment, goede prijzen, flitsende en correcte afhandeling, snelle en correcte bezorging inclusief tips voor in gebruik nemen van de vriezer.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Ik heb het keurig op tijd afgeleverd gekregen, was goed verpakt en ben erg blij met mijn toetsenboord en met mijn muis

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Filter (miele) voor mijn stofzuiger bestelt bij coolblue. Goede prijs, scheelde €3 met de elektronica zaak waar ik deze eerder kocht. Daarnaast geen bezorgkosten hoeven te betalen (prijs product €24.99). Snelle service, laat op de dag bestelt en volgende ochtend al in huis door bezorger op de fiets. Altijd tevreden bij coolblue. Je krijgt er goed degelijk advies en ik ga graag naar deze winkel om me voor re lichten over een aankoop. Bestel liever hier dan bij de media markt waar ze een belabberde klantenservice hebben. Ook prettig zijn de mails die je na je aankoop krijgt, er wordt extra info gegeven over het product en het gebruik ervan. Echt top.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN