Ik heb een blender bij jullie gekocht,helaas naar 1 jaar was kapot. Ik heb telefonisch contact met klantenservice gehad en terug gestuurd naar reparatie service. Naar paar dagen nieuwe blender gekregen.Top!
Snelle levering, goed verpakt, aardig bezorger.
Fijne website. Bestelling verliep als afgesproken. Netjes op de hoogte gehouden van de bezorging. Bezorger netjes en zeer vriendelijk. Dikke pluim voor cool blue
Professioneel
Op 23 mei een Senseo 250/10 met €25 cash back aangeschaft. Nu blijkt dat deze actie verlopen is ondanks dat op uw site op 27 mei deze actie nog nog wordt aangeboden. Na overleg werd inderdaad aangegeven dat deze aanbieding niet meer geldig was en is mij een te goed bon van Coolbleu €25 aangeboden. Dopt invaliditeit is het bijna onmogelijk een winkel te bezoeken. Op mijn verzoek €25, terug te geven werd ontkennend geantwoord. Kortom, voor mij geen glimlach!
Beste klant, Bedankt dat je de tijd neemt om een review te schrijven. Logisch dat je er van baalt als er een cashback beloofd is. We hebben even gekeken, en zien dat deze nog aangevraagd kan worden. Hoe je dit doet, zie je hier. https://www.coolblue.nl/download/5ec84088ff1ef262e685ad051c379f94/NLSenseoTot25Cashback.pdf Mocht dit niet lukken, stuur je dan even een mailtje naar [email protected]? Dan kijken we direct met je mee. Overigens is het niet nodig om de voucher in de winkel uit te geven. Deze staat in je account, en kun je gewoon online uitgeven. :) We hopen je zo voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Coolblue
I had a nice experience with coolblue. Ordered item to a shop, and it was very easy to collect it. Thank you!
Het bestelde artikel is op de correcte wijze bezorgd.
Asos ik nieuwe elektronica zoek dan is Coolblue mijn go-to website! Hier kan ik alles goed vergelijken en vind je ook nog eens veel extra info. Ook heeft Coolblue een supergoede klantenservice en leveren ze razendsnel je producten! Echt top!
In de fysieke winkel word ik altijd zeer goed en vriendelijk geholpen, ik ben erg tevreden over de service. Ik heb nu voor het eerst een online bestelling gedaan en dit werd de volgende dag al bezorgd, TOP!!!
Gewoon prima
Ik heb 10 jaar alleen maar bij Coolblue gekocht, echt alles. De prijs was altijd of de laagste of een paar euros duurder, maar de service was super goed, dus heb ik daar altijd blijven kopen. Tegenwoordig is Coolblue altijd de duurst en op een bedrag van 200 euro soms 50 euro duurder dan Bol of Amazon. Ik koop dus bijna nooit meer bij Coolblue.
Goeie service respect voor de boys
Prijs en kwaliteit van product is uitstekend.
Fijne ervaring met Coolblue, de bestelling precies zoals afgesproken bezorgd
Had graag eerder en vaker iets willen bestellen, maar jullie zijn gewoon duurder dan de concurrentie. Nu vond ik iets dat dezelfde prijs was als overal, dus kon ik wat bestellen. Vreemde formule.
Beste Mike, Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je review te schrijven. Logisch dat je je afvraagt waarom wij soms duurder zijn dan de concurrent. Wij proberen ons te onderscheiden in service door te werken met ervaren en deskundige productspecialisten. Zowel voor, tijdens als na je aankoop kun je daarom rekenen op een antwoord op al je vragen. Deze specialisten zijn zeven dagen per week bereikbaar tot 23:59 uur. Wij geloven in service en niet per se in de laagste prijs! Alsnog bedankt voor je interesse, en hopelijk zien we je snel weer terug! Met vriendelijke groet, Coolblue
Snelle verzending!
Mijn product werd prima op tijd bezorgd, binnen het tijdvak van een uur dat is aangegeven. De levering was vriendelijk en heel netjes en de communicatie over de levering kunnen veel bedrijven nog een puntje aan zuigen. Het product zelf is uitstekend, met veel ruimte en een heldere omschrijving (wel even downloaden van internet).
Ik heb de afgelopen 7 - 8 jaar uitsluitend goede ervaringen gehad met Coolblue. Personeel is kundig en behulpzaam (ook al kunnen zij soms geen ijzer met handen breken) en eventuele fouten worden zonder morren hersteld. Deze klantenservice geeft soms de doorslag om iets juist daar te bestellen, zoals bij de aanschaf van een laptop. Vaak zijn ze ook nog eens de geodkoopste. Wal wil je nog meer?
Snelle bezorging, goede prijs en bereikbare hulpzame klantenservice
Het scherm werd op tijd afgeleverd. Nu nog installeren
Heb door goede uitleg over de producten een goed keuze kunnen maken bij het aanschaffen van een nieuwe laptop. De volgende dag is hij al bezorgd. Het product voldoet aan de verwachtingen. Helemaal top.
Duidelijke website, snel gevonden naar wat ik zoek. Coolblue advies erbij en ook duidelijke omschrijving van het product. Ook de reviews helpen daarbij. Bestel en betaalproces verloopt snel en de levering ook, Op tijd en via sms ook op de hoogte gehouden. Helemaal mileuvriendelijk op de fiets... Pluim voor deze leuke en enthousiaste bezorger! En product goed verpakt en exact wat ik besteld heb.
Naar Coolblue gegaan nadat Bol het verknald had met het adres. Goeie keuze geweest. Enige nadeel was dat PostNL aangaf dat de levering niet zou lukken, maar een uur later stond een bezorger voor de deur.
snelle en kwalitatieve levering
Chromecast 4k besteld. Binnen 24 uur milieu vriendelijk geleverd