Doen wat ze beloven

Ruime keuze en snelle correcte bezorging

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

bestelling niet geleverd !!

Afgelopen vrijdag 24 mei een samsung adaptor besteld die zaterdag 25 mei geleverd zou worden. Ik ben de hele dag thuis geweest en Track en trace code geeft aan dat de bestelling is afgeleverd (past in brievenbus staat ook op de bestelling). Echter de bestelling zit niet in mijn brievenbus en ook niet bij andere bewoners in ons appartementencomplex. Er lag ook geen briefje van post nl in mijn brievenbus. Coolblue kiest er zelf voor om kleine bestellingen te leveren post NL. ipv het zelf af te leveren. Dit snap ik, echter door deze afhankelijkheid gaat de reputatie van Coolblue naar de knoppen wanneer post NL zijn/haar afspraken niet nakomt en niet levert. Ik heb contact opgenomen met klantenservice van Coolblue die nu een onderzoek gaan starten omdat track en trace aangeeft dat de levering heeft plaatsgevonden. Ik verwacht hier echter weinig van omdat post nl vanzelfsprekend gaat zeggen dat ze het netjes hebben afgeleverd. Zo komt het probleem weer bij mij terecht omdat ik geld heb betaald voor een adapter die ik niet heb ontvangen en kansloos ben om te bewijzen dat ik niets heb ontvangen. Dit kan namelijk niet. Hierdoor komt de kwestie weer bij Coolblue terecht met de onmogelijk te beantwoorden vraag "liegt de bezorger of liegt de ontvanger" Kortom !!! Het feit dat ik dit hele verhaal naar Coolblue moet doen is al niet goed voor de reputatie van de naam van Coolblue. Je kunt zeggen wat kan Coolblue eraan doen, want Post NL heeft de bezorging gedaan. Het feit blijft dat Coolblue als bedrijf er zelf voor kiest om levering van kleine bestellingen aan post NL uit te besteden. TV's /Wasmachines e.d. worden wel zelf netjes door Coolblue geleverd en geinstalleerd. Dit doen jullie goed !! Waarom zou je dan bij kleine bestellingen als Coolblue zijnde via Post NL je naam te grabbel gooien !! Niet meer doen op deze manier !! Ik ga er al van uit dat ik mijn €28.99 kwijt ben en de adapter waarschijnlijk nooit meer gaat ontvangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Als Coolblue zelf leveren of via Post NL aangetekend versturen met handtekening voor ontvangst.

Super snel in huis

Goede klantenservice

Klantenservice in winkel Arnhem perfect. De pakketten die we de laatste twee dagen hebben ontvangen waren uitstekend verpakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed en leuk bedrijf, maar waarom geen brievenbuspakje?

Spelletje besteld voor de Switch, maar het doosje was te groot voor de brievenbus, dus moest de postbode hem bij de buren afleveren, want ik was niet thuis. Geen drama, maar wellicht handiger en beter voor het milieu on dergelijke dingen in een wat dunner doosje te sturen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja, brievenbuspakjes gebruiken voor Switch games

Prima levering

Alles volgens afspraak verlopen. Meteen een wasje gedraaid, en alles in orde. Ben er heel blij mee.

Goed service, levering verschrikkelijk

Coolblue heeft alles perfect gedaan! Alleen het vandaag besteld, morgen in huis is niet waar helaas. Ik zit nu al meerdere dagen op het pakket te wachten. Dit gelukkig niet door Coolblue, maar door postNL

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Andere bezorging, DHL

Ik heb de combimagnetron nog steeds niet ontvangen9

Hoi, hoi, ik heb bij jullie besteld omdat mijn zoon zo lovende over coolblue was. En er in stond dat het product bezorgd zou worden en de oude magnetron aan jullie retour kon worden gegeven De combimagnetron zou zaterdag geleverd worden, maar ik heb tot op heden geen duidelijkheid over hoe, wat en wanneer. Ik vind dit heel vervelend. Een fijne dag Groet Chantal Schroen

Goed en snel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Ongelofelijk goed

Service, prijs, exact tijdstip qua bezorging etc etc kortom Coolblue us the best

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik zou t niet weten

Onkundig en teleurstellend

Na het ontvangen van het tweede keus koffiezetapparaat (wat nieuw in beschadigde originele verpakking zou moeten zitten )bleek dat het apparaat verschillende mankementen, beschadigingen en geen originele doos had. Direct contact gezocht met klantenservice, apparaat zou retour gestuurd kunnen worden en een nieuw apparaat zou de volgende dag geleverd worden. Helaas de volgende dag weer contact gehad met klantenservice en nu was het antwoord dat hij de volgende dag geleverd zou worden en nu namen ze het retourproduct gelijk mee. Helaas, de volgende dag geen bestelling, dus weer contact met klantenservice, nu het antwoord geen nieuw product voordat het oude product retour is aangekomen bij coolbleu. Hoe bedoel je omgekeerde wereld?

Doen wat beloven

Pakket in perfecte staat geleverd en op de afgesproken dag.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Joepie de poepie!

Snelle levering; prima service!

Toch teleurgesteld

Fijn dat mijn product de volgende ochtend direct kon worden afgehaald, echter ben ik verbaasd dat er €5 wordt gevraagd om het protectie glas op mijn nieuwe iPhone te plaatsen. Dat is voor mij geen service met een glimlach.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie opmerking boven

Fijne service en snel schakelen!

Televisie besteld, volgende dag in huis. Duidelijke communicatie omtrent levering, en een uitermate vriendelijke bezorger!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Binnen een maand macbook onderdeel stuk, eigen kosten!!

Macbook gekocht voor 1300 euro. Binnen een maand adapter stuk. Je verwacht een nieuwe zodat je snel weer aan de slag kunt. Neehoor, opsturen voor onderzoek en dan aangeven dat het op eigen kosten gerepareerd kan worden. Ik koop voortaan ergens anders.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet kopen

Snel en super klantvriendelijk!

Geweldig! Ben slecht ter been, had de oude koelkast in de achtertuin. Ze hebben hem meegenomen en de nieuwe achter binnen gezet (heb een hoekhuis, dus het was niet ver van de voordeur) bij wijze van uitzondering. Ze vertelden ook dat ik miest wachten net aanzetten zodat de koelkast goed zou werken. Aardige jongens, helemaal top!

Geopende doos

Een duur artikel gekocht. Toen t aankwam was de doos open. Rest wel goed verpakt. Toch vreemd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Goed verpakken.

Komen tijdstip levering goed na en heel aardig personeel

Top winkel

Voor mijn moeder een cadeau besteld bij Coolblue. Een dag later is het netjes met de fietskoerier bezorgd. Heel fijn dat het zo goed verpakt is en zo snel geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Product ophalen process is verkeer opgezet

Voor kopers die al de tijd heeft genomen om hun aankoop te bestuderen en besteld en hoeft alleen op te halen in de winkel moet je als nog in de rij met alle andere die nog informatie willen winnen (duurt langer).

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie review

Tot nu toe goed

Tot nu toe aan mijn verwachtingen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet

Snel

Onwijs snelle levering van de bestelling

Alles goed en positief

Niets aan toe te voegen, alles ging goed, behalve de zeer lange wachttijden aan de telefoon.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De wachttijd aan de telefoon is extreem lang.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN