Atag vaatwasser besteld op zaterdag met levering voor woensdag inclusief installatie (waar je extra kosten voor betaalt). Woensdagochtend gewoon doodleuk een mail met de monteur komt rond die en die tijd. Worden we om 10uur gebeld door de monteur nota bene dat hij een ATAG vaatwassers helemaal niet mag installeren en dus niet komt. De beste man gaf al aan dat hij dit soort telefoontjes meerdere malen per week moet doen omdat Coolblue haar zaakjes gewoon niet op orde heeft en het ook niet oplost. Je kunt ook vandaag nog steeds deze en andere vaatwassers doodleuk met installatie bestellen en dan wordt je op de dag van levering doodleuk geinformeerd dat ze dit toch niet doen. Zit je dan met je vrije dag.... Klantenservice kan uiteraard weer eens niets, dat gaat via een 'speciaal team'. Nou dat team zou ik direct de deur uit gooien. Wat een ******** en klantonvriendelijk bedrijf is Coolblue geworden!!
Hi Lotte, Dat moet flink balen geweest zijn toen je het telefoontje van onze monteur ontving. We begrijpen je teleurstelling dan ook. Ondertussen heb je gelukkig contact gehad met ons over deze levering die zeker geen schoonheidsprijs verdiend. Je hebt een vaatwasser elders gekocht en krijgt binnen 5 werkdagen je aankoopbedrag van ons teruggestort. Daarnaast hebben we een tegoed van €45,00 op jouw account verwerkt dat inzetbaar is op een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Coolblue
Mijn Miele Blizzard CX1 stofzuiger kapte er na 4,5 jaar mee. Veel te snel voor een Miele, maar dat kan gebeuren en dan ga je merken hoe service is.CB stuurt de stofzuiger naar reparateur E-Care en die biedt na 2 weken reparatie aan voor vrijwel het bedrag dat ik voor de CX1 betaalde: €238,02. Volgens E-Care moet de kabeltrommel worden vervangen, een onderdeel van €89, dat een expert er binnen een half uur inzet. Uurtarief van E-Care? (€238-90=148x2=€298!). Aangezien ik de stofzuiger kocht voor €239 is hij dus total loss. Ik maak de onderzoekskosten van €65 over en laat hem terugsturen. Thuis maak ik hem open en ik ontdek dat de voedingskabel is gebroken en dat de kabeltrommel nog ok is. Een reparatie van niks met nog geen euro aan materiaal! Er zit dus in feite gewoon een draadje los. Kabel bij breuk inkorten, twee nieuweopschuifstekkertjes erop, kabel (nu 15 cm korter) teruzetten, klaar! En dat zou bijna €240,00 moeten kosten?! Ik fotografeer het defect en beschrijf het probleem en de oplossing duidelijk in een email aan Coolblue. Na die e-mail ontstaat er toch kortsluiting: maar nu bij Coolblue. Klantenservice antwoordt binnen een paar uur dat hij mijn mail niet kan beantwoorden. Hij vertrouwt op de reparateur en laat zijn klant vallen. Juist nu het erop aan komt verandert de glimlach van Coolblue in een nare, hebberige grijns: betaal jij de stofzuiger maar nóg een keer, hèhèhè! Aan de door mij gevraagde terugbetaling van de onderzoekskosten kan Coolblue niet beginnen, want ik had met die betaling ingestemd. Maar dat deed ik alleen omdat ik mocht verwachten een eerlijke offerte te krijgen! Want het was Coolblue! Alles voor een glimlach! Na een klacht in bij Thuiswinkel.org. krijg ik de onderzoekskosten terug en “welgemeende verontschuldigingen”. De laatste mail vnn Coolblue is kort samengevat: Jij schreef toch dat je hem zelf voor een paar dubbeltjes kan repareren? Nou, dat moet je dan maar doen. Bij Coolblue wordt een Miele een weggooiproduct.
Hi Rob, We begrijpen je teleurstelling zeker. Jouw stofzuiger stopte opeens met werken en vervolgens krijg je een hoge prijsopgave. In dit soort gevallen is het voor ons lastig en moeten we desondanks akkoord gaan met de reparateur, aangezien zij hierin gespecialiseerd zijn. Uiteraard beoordelen wij ook de prijsopgaven en de kosten die de reparateur hierin rekeningen. Jouw feedback wordt dan ook zeker gewaardeerd en is voor ons iets waar we wat mee kunnen. Hier heb jij natuurlijk niet heel veel aan, aangezien de stofzuiger nog altijd ongerepareerd blijft. Wij hebben de onderzoekskosten al vergoed zodat je voor de prijsopgave geen kosten hebt. Het enige wat we op het moment kunnen doen is de stofzuiger nogmaals aan bieden, maar hier zal naar verwachting dezelfde prijsopgave uit rollen. In de laatste e-mail gaven wij inderdaad aan dat je de stofzuiger zelf kunt repareren. Jouw samenvatting vinden we iets te kort door de bocht, jou is namelijk het volgende gestuurd: "Je geeft zelf aan de defecten te kunnen oplossen en in dit geval adviseer ik je dit dan ook te doen. De garantie van je stofzuiger is namelijk al een tijdje verlopen, en ook de levensduur is inmiddels voorbij. Hopelijk lukt het je om de stofzuiger nog een tweede leven te geven, zodat je je huishouden gewoon weer bij kunt houden." Graag hadden we je verder geholpen, maar moeten wij uitgaan van de expertise van de reparateur. Met vriendelijke groet, Coolblue
14 dagen van te voren besteld om te laten bezorgen op iemand zijn verjaardag. Extra betaald voor een tijdsvak waarin bezorgd wordt. Avond ervoor mail ontvangen met de bezorgtijd van 4 uur, nachts whatsapp gekregen met bezorgtijd van 1 uur waarin ze bezorgen. Vervolgens bellen ze veel vroeger dan in bericht aangegeven, gebeld omdat ik telefoontje heb gemist. Geen probleem bezorger komt zo wie zo nog langs als hij u telefonisch niet te pakken krijgt. Vanaf dat moment voor de deur gestaan, met 2 minuten zouden ze er zijn, geen Coolblue bus gezien, maar wel beweren dat ze 2 keer hebben aangebeld bij de voordeur. Na 20 minuten ontvang ik mail, we hebben u helaas gemist bel voor een nieuwe afspraak. Gebeld dat ik vandaag die order bezorgd wil hebben, niet mogelijk terwijl als ze bezorgd zouden hebben om de hoek gereden moeten hebben. Alles geannuleerd zou mij volledige betaal bedrag terug ontvangen maar ook dat is niet waar. Ik krijg alleen het bedrag van het product terug niet van de bezorgkosten voor het tijdsvak. Heel vervelend dat ze zich niet aan de bezorgtijden houden, als je werkt en even snel naar huis komt om het in ontvangst te nemen ben je dus te laat.
Hi Monique, Dat is een flinke domper wanneer je zo erg op tijd besteld, maar het toch mis gaat. We snappen je teleurstelling dan ook zeker. We zien dat je gekozen hebt voor het tijdvak tussen 12:00 en 18:00 uur. De avond voor de levering kreeg je door dat we tussen 12:00 en 16:00 uur langs zouden komen. In de nacht ben je vervolgens gemaild en ge-sms't dat we tussen 12:00 en 13:00 uur langs kwamen. De bezorger stond vervolgens om 12:08 uur voor de deur, maar er werd niet opengedaan. Graag zouden we nog langer en vaker bellen om alsnog proberen te leveren, echter zou dit voor veel vertraging veroorzaken voor de volgende leveringen. Wel hebben we ervoor gezorgd dat je de €9,00 bezorgkosten teruggestort krijgt. Dit had in eerste instantie al gebeurd moeten zijn maar is door een foutje niet gebeurd, onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Coolblue
Perfect en goed geholpen
Altijd goede ervaringen mee. Snelle en goede verzending, prijs kwaliteit is prima, klantenservice ook.
Met zorg verpakt. Product voldoet prima.
Zie hiervoor
Al heel snel kwam mijn kabeltje en het doet wat het moet doen !
Laat besteld en toch de dag erna geleverd zoals aangegeven.
Goed, vriendelijk en ondersteunende service
Thank youuuuuuuuu for the attention
The price was perfect, they also send 100 nespresso capsules for 15eur. I have the product in one day without any problem
wat een slechte service.. Service met een glimlach nou die glimlach is ver te zoeken. 1e pinksterdag bestel ik een wasmachine.. op site staat vandaag besteld morgen in huis.. alleen wordt er op 2e pinksterdag niet bezorgd. alles gaat volledig automatisch lijkt me heel makkelijk aan te passen lijkt mij in het systeem. Dinsdag levering nou vooruit dan maar. we gunnen iedereen een extra vrije dag. we betalen voor full service en dat kost 25 euro extra. maandag avond krijgen we een mail met de vraag als alles op begane grond is zo niet de klanten service bellen. Wij klantenservice gebeld met de informatie dat er 2 bezorgers moeten komen ivm plaatsen in de douche op de 1e verdieping komt goed zei de vriendelijke man aan de telefoon. Dinsdag om 10:30 gaat de bel staat de bezorger netjes aan de deur hallo uw wasmachine. maar nu blijkt dat de bezorger alleen is. zegt de bezorger ook nog kan ik de wasmachine niet bij u achterlaten.. wat denk jezelf dat ik een wasmachine in de woonkamer wil hebben. neem maar mee retour. de klantenservice gebeld maar die komt niet met een oplossing ja morge wordt die geleverd. u krijgt wel een nieuwe tijd van ons vanavond. maar mevrouw ik heb 3 uur vrij genomen van me werk ivm bezorging gaat dit ook opgelost worden. zegt ze als u geen vragen meer heeft beëindigd ik het gesprek. service -10 ipv een dikke 10.
Beste Marcel, Dat is inderdaad even flink balen wanneer je vrij neemt en de levering niet naar verwachting verloopt. We begrijpen dan ook jouw teleurstelling en frustratie. Ondertussen zien we dat de wasmachine retour is meegenomen en het aankoopbedrag binnenkort vrij komt te staan. Daarnaast is jou een €20,00 voucher geboden ter compensatie voor het ongemak. Graag willen we de machine alsnog juist afleveren bij je. Indien je deze nog altijd wenst te ontvangen verzoeken we je om contact op te nemen via [email protected]. Als je hier jouw ordernummer, context en wensen achterlaat, zal dit spoedig opgepakt worden en hopen we de glimlach weer terug te kunnen toveren. Met vriendelijke groet, Coolblue
een afzuigkap besteld en ben er zeer tevreden over. een goede en snelle levering en werkt prima. mooi en goed geleverd zeer netjes.
Verkeerd voorgelicht waardoor ik nu hoge kosten heb een apparaat wat ongeschikt is voor mijn huishouden!!!! Op mijn contact verzoek wordt niet gereageerd
Beste Rona, Bedankt voor het delen van je ervaring. We kunnen ons voorstellen dat je hiermee niet tevreden bent, sorry hiervoor! We hebben hier al veel contact over gehad. Hierin hebben wij ons standpunt duidelijk gemaakt, en uitgelegd waarom we helaas niks meer voor je kunnen betekenen. We snappen dat dit behoorlijk balen is, maar we hopen dat je onze uitleg kunt begrijpen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Ik heb gevraagd of het mankement dat ik dach tte zien aan mijn wasmachine een mankement was met als bewijs fotomateriaal. De klantenservice zegt dat het een probleem is aan het rubber in de deur, maar nadat de monteur is geweest moet ik de aanrijden betalen omdat het geen werkelijk mankement is. . HEEL VERVELEND
Bedankt voor het delen van je ervaring met ons. Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent over de situatie met uw wasmachine en onze service. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn om te moeten betalen voor een reparatie waarover onduidelijkheid bestaat. We willen graag meer inzicht krijgen in wat er precies is gebeurd en hoe we dit kunnen oplossen. Stuur je ons je ordernummer? Je mag dit mailen naar [email protected] We stellen je feedback op prijs en horen graag van je. Met vriendelijke groet, Coolblue
Duidelijke site Gemakkelijk bestellen Snelle levering Goede communicatie
Er staat vermeld voor 23:59 uur besteld. Volgende dag in huis. Inmiddels wacht ik al enkele dagen en heb ik nog niets ontvangen.
Beste Chris, Dankjewel voor het indienen van jouw review. Wat vervelend om te lezen dat je pakket nog niet binnen is. We hebben op basis van je mailadres gelukkig de betreffende order kunnen vinden en de status kunnen uitlezen. Zoals deze er nu voor staat, moet je pakket morgen bezorgd worden. Wel willen we hierbij meteen aangeven dat als deze morgen nog niet bezorgd is, om dan contact op te nemen met onze klantenservice voor een oplossing. Wij zullen daarbij dan uiteraard ook meteen kijken naar een gepaste compensatie voor de vertraging. Mijn excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Sms met exact aflevermoment werkt prima
Vriendelijke aflevering, heel behulpzaam
Omdat wij ‘s middags op vakantie gingen ging ik de bestelling ophalen. Ik vroeg een medewerker waar ik het pakketje kon ophalen. Ik moest me eerst aanmelden. Daarna vroeg ik weer wat ik moest doen. Ga maar koffie drinken u wordt omgeroepen. Na 15 min. Vroeg ik weer iemand wat ik moest doen. Omdat je overal geluid hoort dacht ik dat ik de oproep gemist had. U bent nog niet aan de beurt. Eindelijk na bijna een half uur wachten het pakje ontvangen
Beste Margreet, Wat vervelend om te lezen dat je geen goede ervaring hebt in onze winkel. Uiteraard willen we een zo goed mogelijke klantenservice bieden op elk gebied van contact wat de klant met ons heeft, zo ook in onze winkels. We hebben daarom je feedback ook doorgegeven aan de juiste personen, zodat hier in het vervolg wat meer rekening mee gehouden kon worden. Ook een kleine tip voor het volgende winkelbezoek; na het aanmelden en doorgeven van je naam, komt deze op een van de elektronische borden te staan in de winkel. Dit bord kun je in de gaten houden om zo te zien wanneer je omgeroepen wordt of wanneer je aan de beurt bent. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Geen problemen. Snel en eenvoudig
Alles voor een glimlach en nog een persoonlijk kaartje toe!
Bij het oplossen van een storing aan mijn wasmachine vriendelijk en vakkundig geholpen door de monteur van coolblue