Zeer positief

Zeer positief

Aardig

Was in groningen, aardige hulp en lekker espresso bij t wachten

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een dure reparatie(€499) met als extra schermbeveiliging aanbrengen en daar €5 extra voor vragen om t aan te brengen is wel wat klantonvriendelijk

Top, maar beperkte keuze in modelkleur en tegenstrijdige actie-uitleg

Goede website, goede uitleg en fijne filters en keuzehulp. Jammer alleen dat het model (MacBook) maar in een beperkt aantal keuren verkrijgbaar is. Niet alle bestaande kleuren kunnen worden gekozen, ook is niet duidelijk of dat dan binnenkort wel weer op voorraad komt. Daarnaast, wanneer ik belde over de inruilactie van mijn oude MacBook kreeg ik een ander verhaal te horen dan wanneer ik nog een "second opinion" deed via de Chat! De inruilactie heeft namelijk we dégelijk mijn keuze voor Coolblue bepaald! Dus misschien handig als het duidelijk is ;)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verduidelijken inruilactie MacBook

Veel keuze, snelle service en alles met enige humor...

Pas weer eens een product van Apple gekocht. Na een dag al in huis. Alles in orde. En daaromheen een mail met tips en wat ik nog nodig zou kunnen hebben met zo'n nieuwe smartphone. Heel goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op tijd geleverd, perfecte service

Ik had een monitor besteld en per ongeluk een verkeerd adres ingegeven. Eén telefoontje, binnen 2 minuten geregeld. Top service!

Garantie

Erg onrechtvaardig dat ik 89.- € kosten moet betalen voor geen reparatie! Het was te wijten aan onduidelijkheden in de gebruiksaanwijzing van AEG . Ik ben 80 + maar ook mijn buurjongen en zoon konden me niet helpen. Lag ook volgens de monteur niet aan mij!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja meer oog voor de klant.

Geen woorden, maar daden!

Alles is volgens afspraak verlopen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Gemakkelijk, met service

Goede prijzen en prima aanbod. Bestelling werd volgende dag geleverd zoals beloofd en binnen het aangegeven tijdsbestek, middels een CO2 neutrale fietskoerier. Na bezorging nog een aftersales mail ontvangen met link naar gebruiksaanwijzing en uitgebreide tips voor goed gebruik. Mooie service.

uitstekend en snel

snel besteld, goede informatie aflevering. terugneem oude electra (grasmaaier)alleen niet helemaal zoals geplanned / verwacht

• Heb je nog tips of verbeterpunten? teruginnneem/ ophaal oude electra

Satisfying

Beste dag van mijn leven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Mobiel toilet

Geweldige ervaring

Super product engewoon op de tijd geleverd zoals in de mail gezegd dank je wel cool blue voor deze super service Mvg ellen barendrecht

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Wat wel tegenvalt is het instellen van de wasmachine alles moet 2a 3 uur draaien

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere uitleg over het wasprogramma

Fast and excellent

Fast delivery and sharp prices. Great service!

• N/A

Teleurgesteld

Product was een stuk goedkoper bij media markt.

Altijd goede ervaring met Coolblue

Ruime keuze van apparatuur voor een goede prijs. Wij zijn vaste klant voor diverse artikelen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Lang wachten in de winkel om product op te halen

Aardige mensen in de winkel van Utrecht maar het duurde wel erg lang voor ik mijn product had.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Afhalen voorrang geven, kost veel minder tijd dan advies

Snel geleverd wat ik gekocht had

Ik heb precies op de tijd en voor de prijs het artikel gekregen die ik on line besteld had. Dus uitstekend gedaan

Was prima

En oude telefoons meegenomen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Redelijk

Aardig Jongen maar zeer gehaast wist geen raad om weg te komen hij zij gelijk als het niet bevalt heb je 30l dagen omte ruilen voor ik wis was ie weer weg

Excellent

Excellent

• N/A

Ik krijg hem niet aan de gang.

Geen duidelijke omschrijving.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Begrijpelijke handleiding

alles goed

planning, service, hulp van chauffeur, allemaal prima.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Waardeloze service en onduidelijke voorwaarden

Koelkast besteld voor mijn oude vader van bijna 90. Gekozen voor extra optie om de koelkast op de juiste plek te zetten en de oude koelkast mee te nemen. Mijn vader woont in een flat met lift. Contact gezocht met Coolblue om de juiste aflevermoment af te stemmen aangezien ik aanwezig moet zijn en ik niet altijd beschikbaar ben. Is ineens de levering een probleem, omdat mogelijk de drempel van de voordeur te hoog is. En dan mag men niet afleveren. Dat mag misschien zo zijn, maar waarom wordt dat niet vermeld als je de koelkast bestelt? Bij het bestellen wordt wel gemeld dat de deuropeningen groot genoeg moeten zijn, wat logisch is, maar geen woord over drempelhoogtes. Als ik niet had gebeld voor afstemming van het aflevermoment, waar dit ter sprake kwam, dan had men de koelkast bij aflevering weer mee terug genomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Belangrijke voorwaarden duidelijk vermelden gedurende het bestelproces

Goede service en alles volgens afspraak

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

De klantvriendelijkheid