Goede service en snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima site, makkelijk bestellen en snel geleverd

Heb alleen de chauffeur geen glimlach kunnen geven omdat hij haast had en het pakket voor de deur had gezet en al weg was.

Snellecorrecte levering

Gebruiksaanwijzing bij strijkijzer zeer onduidelijk

snelle levering, matige verpakking

Levering in 1 dag en binnen gewenste tijdslot. Prima (ook compliment coor de postnl bezorger!). Klein doosje elektronica in ca 3 tot 4 x grotere overdoos, zonder opvulling. Zo hoort dat niet mbt transportvolume EN beschadiging product.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven, kleinere oververpakking en betere opvulling/bescherming product in de oververpakking.

ze doen wat ze beloven

loop avond, voor 22:00 uur besteld en betaald. volgende dag rond middaguur bezorgd. mooier bestaat niet.

oke

oke

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik heb een monitor besteld én betaald, maar nog niet geleverd

Ik heb nog steeds mijn monitor niet geleverd gekregen, terwijl ik van CoolBlue wel mail krijg met gebruiksaanwijzing, plezier van etc. Ik zou verwachten dat CB er ook bovenop zit bij PostNL om uit te leveren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima site, keurig optijd geleverd.

Keuze mogelijkheden erg groot, concurrende prijzen, netjes verpakt en geleverd volgens afspraak. Zeer tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wachttijden in Coolblue winkels verbeteren.

heel goed

snel geleverd, heel netjes op tijd, vriendelijk personeel. dus helemaal goed

Snel en goed

Bestelling snel en correct geleverd.

Betrouwbaar

Snel en efficient levering. Perfect.

Ze doen wat ze beloven

Tijd, prijs, belevering en product, alles klopt. Dikke 10

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Vooral zo doorgaan. Niveau is uitstekens

Frustrerend.

Heb het al eerder gemeld. Als ik een set hue lampen per 3 bestel en er is er 1 stuk dan vindt ik het logisch dat je de defecte lamp retour stuurt en dat je daar gewoon een nieuwe voor krijgt. Zeker binnen 3 maanden na aankoop. Nu heb ik mijn gehele tuin om moeten bouwen om de hele set retour te sturen omdat philips dit zo wil. Alles retour gestuurd en dan krijg ik een geheel nieuwe set van drie. Ik weet nog niet of deze wel werken omdat ik de komende weken geen tijd heb om alles weer in te bouwen in mijn tuin. En dan in de wetenschap dat de vorige set al waren er 2 wel goed en voldeed de bekabeling allemaal verschroot wordt. In een woord frustrerend. Zowel coolblue als philips zou hier eens goed naar hun beleid moeten kijken. Mij wordt alleen gezegd wij kunnen hier niets aan doen. En er wordt mij niet compenseerd voor de frustratie. Ik zal de volgende, keer bij mijn beslissing om nog iets bij coolblue te kopen, deze manier van werken zeker nog herinneren waardoor de keuze zomaar op iemand anders kan vallen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie toelichting

Bestelling en levering heel goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Houwen zo

Ik heb goede ervaringen met Coolbleu.

Hoewel Coolbleu niet altijd de goedkoopste is, wordt dat weer gecompenseerd door andere factoren. Bij Coolbleu is de service goed, de afhandeling zeer vlot en Coolbleu is betrouwbaar. Dat is mijn ervaring.

Duidelijke uitleg

Prima geholpen.Geen haast!Erg tevreden! Ontevreden over terug cash teruggave.!!Geen printer Geen ervaring over teruggave via computer!Gebeld !!! Kreeg als advies. Kent u iemand die het voor u in orde maakt!Heel slecht vind ik dit!!!!Ik vind dat jullie dat moeten regelen!!!!!!!!!! Nog steeds niet voorelkaar!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Cash back direct er aftrekken bij adrekenen

Altijd goed

Tweede kans TV gekocht. Na via coolblue makkelijk te kunnen zoeken naar het beste. Snel geleverd, heel duidelijk over wanneer ze zouden komen en ook gelijk de oude mee genomen (die was ook te oud om anders door te verkopen)

Snelle levering.

Super Service !

Steeds goed verpakt en zoals beloofd snel geleverd. Wel niet altijd de goedkoopste, maar je krijgt er goede service voor terug.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Komt afspraak geheel na, bezorger netjes en behulpzaam !

Binnen het afgesproken tijdstip bezorgd en netjes in huis geplaatst. Oude machine gelijk meegenomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en correcte uitleg

Geweldige service

Na 16 maanden lekkage met mijn blender. Viel nog in de garantie . Blender opgestuurd volgens de voorwaarden. Zonder enig probleem werd er een nieuw exemplaar terug gestuurd. Prima service.

Niet zo enthousiast

Reparatie duurt lang, ondanks garantie. Nog wel een tegoedbon gekregen om weer bij coolblue te besteden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Comminiceer beter intern

Snelle levering en goede communicatie hieromtrent

Duidelijke omschrijving op de site en goede informatie omtrent installatie e.d. te vinden.

top

zo geweldig bedrijf kan er niets anders van maken zo blijven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

64 Weena

Rotterdam 3012 CN