Goed geholpen

Fijn en snel!

Alles goed geregeld. Ook fijn contact over de bezorging. En nog niet nodig gehad, maar ik weet zeker dat als er nog vragen zijn dat ik snel terecht kan!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ruime keuze en snelle levering

Ik vond het gezochte artikel gemakkelijk. Prima prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.

Super snel bezorgd. Half 11 savonds besteld bezorgd op zondag half 12

gemaakte (leverings)afspraken worden niet nagekomen

Eerst wordt het pakket te laat geleverd en vervolgens ook nog op een verkeerd adres. Volgende keer geen Coolblue meer, ook als het product elders (Bol.com?) iets duurder is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie hierboven

Gisteren besteld, vandaag het gewenste artikel in huis. Super!

Eufy set

Leuke aanbieding set gekocht van Eufy doorbell pro en een camera. Geweldig systeem die je kan uitbreiden. En natuurlijk bij Coolblue met de uitstekende service die je daar kan verwachten. Bestellen en direct ophalen, daar hou ik wel van.

prima ervaringen.

zowel met de bestelling ,en wat er mis ging. de gevonden oplossing en de correcte levering

tevreden met de airfryer

Blij met mijn nieuwe aankoop.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne winkel om te kopen

snelle en correcte levering

Snelle levering, de bezorger was erg vriendelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Gelukkkig kom mijn bestelling nog de volgende dag geleverd worden zodat ik 1 dag zonder koffie zat

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zelfde dag levering in het weekrnd zou fijn zijn

Top service, precies zoals je het wil

Mijn ervaring was helemaal prima, netjes geholpen en snel weer klaar. Koffie was ook lekker :)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Enige punt is het ontbreken van 49" model monitor in de winkel. Hierdoor nier vooral kunnen kijken naar het scherm anders dan online.

Televisie besteld snel de andere dag bezorgd

prettig zaken doen

Vriendelijke mensen, behulpzaam en kundig. Niet altijd goedkoop maar wel veel keus. spullen van goede kwaliteit.

Altijd perfect

Snel en gewoon altijd probleemloos

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Afhalen in winkel Breda gewoon goed geregeld

Ik trof twee jonge mannen die werkelijk met een glimlach en oprecht enthousiasme de bestelling hebben geregeld. In deze nieuwe winkel (twee weken open) was men nog niet voorzien van een steekkarretje maar toch is de Weber BBQ tot in de auto gebracht. Top service in lijn met wat via allerlei media wordt beloofd! In de winkel zelf viel het ons op dat deze geheel naar deze tijd is ingericht en plezierig overzichtelijk is.

Hulpvaardig en vriendelijk

Het is fijn dat er wordt meegedacht.

• adres goed nakijken

Goed, duidelijk en flot geholpen !

Een afspraak voor reparatie werd gemaakt, ik werd op tijd heel vriendelijk en adequaat geholpen. De reparatie was in ca 2 uur geregeld waarna ik bericht kreeg en de telefoon weer op kon halen. .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super service. Lekker snel en zeer vriendelijk personeel. Hele fijne ervaring bedankt!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer goede productbeschrijving en bestelprocedure. Dit maakt alles heel gemakkelijk en daarbij kan je dit heel goed volgen door een uitstekende communicatie. Vandaag besteld, morgen geleverd .

Bad delivery

Sunday delivery, i was home, message i was not. Now i have to pick it up, better to deliver a day later.

• Would you recommend us? No
  • N/A

Waanzinnig

Excelent customer service

I had a problem with my computer and had it sent for repair. Coolblue responded that the computer could not be fixed so I bought another computer with the credit and now I am up and running again.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? No

64 Weena