Prijs was goed en levertijd kon noet beter (zondag geleverd). De levertijd was heel belangrijk voor ons in dit geval.
Heel erg vriendelijk personeel en goed geholpen
Was fast! Great service!!!
Normaal zijn de ervaringen heel positief, maar bij laatste bestelling van HP laptop ben ik er achter gekomen dat jullie een identieke laptop in de aanbieding hadden met 16Gb geheugen i.p.v. 8 Gb voor de identieke prijs. Ik had verwacht dat jullie me daar tijdens de bestelling op gewezen zouden hebben, omdat ik nu met een naar nagevoel zit, iets wat jullie denk ik ook niet willen…
Wij hadden aangegeven dat we onze bestelling op dinsdagavond thuis wilde laten bezorgen, maar op een vrijdagavond werden de productie al geleverd! Wij vonden dit niet fijn, want wij waren niet thuis en moest het bij de buren worden afgeleverd!!
Goed ingeleeft in waarvoor de laptop gebruikt gaat worden en goed de verschillende mogelijkheden bespreken welk product passend is. Een fijne helpdesk.
Super snel keurig afgeleverd volgens afspraak
Ik hou hiervan. Duidelijke communicatie. Duidelijke bestelprocedure. Kundige vriendelijke beorgers.
Product voor 2300 besteld, en binnen 12 uur afgeleverd. Top
Ik heb al meerdere malen iets bij Coolblue besteld en nooit klachten gehad over de levering, kwaliteit van het product of de garantie. Altijd top.
Makkelijk bestellen en bezorging is op tijd zoals aangegeven per mail. Hier wordt ik nou vrolijk van een bedrijf wat zijn afspraken nakomt.
Wat ik hier rechts lees naast dit invoerveld: "Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag." Nou nee dus, ik bestel op vrijdag, en levering is maandag, op een plek die ik niet gekozen heb. Dat is geen CoolBlue probleem, maar het is wel HUN transporteur, dus eigenlijk wel. Maak geen claims die je niet waar kunt maken. Zeg gewoon: "als je mazzel hebt krijg je je zooi ongeveer dan en dan ergens in je buurt, en zoek het verder zelf uit."
Net een nieuwe Stofzuiger van Coolblue ontvangen ter vervanging van de kapotte binnen 2 jaar, wat ik als een hele fijne service ervaar van Coolblue.
Mijn 5 maanden oude beko wasmachine had een gescheurde manchet..Zoveel gebeld en niet netjes behandeld door degene die afspraken maakt voor reparaties ..Euro 206.00 betaald terwijl de machine maar €449.00 heeft gekost.
Inderdaad vandaag besteld en morgen in huis! Mijn oude combimagnetron hield er ineens mee op. Graag wou ik een opvolger van whirlpool omdat deze ook een crisp en stoomfunctie heeft! Deze is het geworden en ik ben er erg blij mee!
Goede prijs, super snel bezorgd en op de fiets!
Alles netjes op tijd en zonder onbeschadiging ontvangen.
Apparaat is in goede staat geleverd, op afgesproken tijdstip, en nog door een vriendelijke bezorger ook!
Duidelijk en overzichtelijk, de dag waarop ik had besteld kon ik het al ophalen.
Ik ging met 1 pan van een 5-delige set naar de winkel omdat de handgreep losliet. Pannenset is nog geen jaar oud en bk heeft levenslange garantie dus naar de winkel. In de winkel kwamen ze tot de conclusie dat het niet aan te draaien was dus dat werd opsturen. Zo gezegd zo gedaan, pan opgestuurd en ik zou bericht krijgen als die gemaakt was. Helaas blijkt het niet zo eenvoudig, Coolblue heeft de regel dat de hele set opgestuurd moet worden voordat ze aan de reparatie beginnen. Best lastig, want hoe ga ik dan koken gedurende de 2,3 weken? Dat vond de telefoniste ook dus die dacht ik ga een nieuwe set reserveren zodat ik die in de winkel om kon ruilen. Prima dacht ik, ook dat bleek zo niet te mogen..dus ik naar de winkel want er werd gezegd dat de set op voorraad was, helaas kwam ik voor niks want ook dit klopte niet. Het idee was nu dat de te repareren pan eerst naar mij opgestuurd werd, dan moest ik met de oude set terugkomen en kon ik nadat de nieuwe set online door mij besteld was in de winkel komen omruilen. Best een hoop gedoe, zou toch veel makkelijker moeten kunnen denk ik zo.
Mijn ervaring hieromtrent is afgelopen zaterdag doorgegeven
Snelle en correcte levering en door iemand die bijzonder vriendelijk was en gewoon de nederlandse taal spreekt. Dikke 10 dus.
koop nooit meer iets bij jullie