Duidelijke product informatie aangegeven op website, snelle verzending!
Alles is goed geregeld, geen minpunten
Binnengekomen voor een iPhone reparatie in Groningen, nfc reader defect. Onbekende issue, maar geen probleem voor CoolBlue. Personeel is geduldig en legt alles netjes uit. Hartstikke vriendelijk en erg vlot geweest in de reparatie. Top service!
Mijn bestelling was snel geleverd op het afgesproken afhaalpunt. Dit is beter dan wachten op en of de TNT wel of niet het pakket komt afleveren. Helaas is mij dat reeds meerdere malen overkomen. Toen moest ik een ophaalpunt opzoeken en twee kilometer lopen om dat te bereiken. Grote bestellingen zoals een wasmachine werden zeer correct door Coolblue zelf afgeleverd en geïnstalleerd. Topper dus.
Wacht nog op reactie.
Beste Foppe, Bedankt voor het doorgeven van je feedback. Wat balen dat je nog wacht op een reactie. We zien inderdaad dat er een mailtje is blijven hangen, sorry hiervoor! We hebben direct gereageerd op de aanmelding van je klacht. Het mailtje is bij deze onderweg. Nogmaals onze excuses, en we vertrouwen erop dat we de klacht snel afgehandeld hebben. Met vriendelijke groet, Coolblue
Ik heb bij Coolblue grilplaat besteld snel geleverd prima service
Een dag voor de vakantie snel nog wat moeten bestellen wat super netjes binnen 24 uur op de mat lag! Wij zijn gered!
Binnen één dag geleverd. Werkt prima.
Positief, op tijd, brhulpzaam en attend
Goede mensen in de winkel
E-reader voor mijn dochter gekocht. Na een paar maanden werkte het scherm niet meer. E-reader (gratis) opgestiuurd ter reparatie. Nadat duidelijk werd dat het apparaat niet kon worden gerepareerd, is het aankoopbedrag teruggegeven in de vorm van een tegoed bon. Top!
Ik bestel iets bij jullie en laat het in de avond bezorgen. Komt de bezorger niet langs brengt het naar een afhaalpunt. Ik bestel juist iets expres en laat het ook bezorgen. Had ik net zo goed naar de media markt kunnen gaan!
Beste Anthony, Bedankt voor het delen van je ervaring met ons. Het spijt ons te horen dat je pakket niet op de gewenste manier is bezorgd en dat dit tot teleurstelling heeft geleid. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We doen ons uiterste best om de gewenste levering waar te maken, en zullen je feedback zeker ter harte nemen. We willen graag persoonlijk kijken naar een passende oplossing voor deze situatie. Stuur je je ordernummer naar [email protected]? Zo kunnen we het verder onderzoeken. Nogmaals excuses voor het ongemak en we kijken ernaar uit om dit voor je op te lossen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Website is zeer toegankelijk, handige instructie video en veel keuzes. Snelle levering
Ik heb een wasmachine gekocht. Vorige keer twee jaren geleden, de monteurs hebben mijn wasmachine naar de zolder gebracht en ze hebben het geïnstalleerd. Dit keer de wasmachine was achtergelaten bij de ingang van mijn huis beneden! Naar boven brengen en installeren kost nu 25euro. Helemaal niet duidelijk in de website. Het kost me heel veel frustratie
Beste Marios, Bedankt voor het delen van je ervaring met ons. Het spijt ons te horen dat de levering van je wasmachine deze keer niet aan je verwachtingen voldeed. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We hebben inderdaad twee verschillende leveringen. Bij de gratis drempellevering leveren we hem tot nét over je drempel. Bij jouw was dit niet duidelijk, sorry hiervoor. We zullen deze feedback meenemen, zodat we dit helderder op de productpagina's weer kunnne geven. Kunnen we hierin nog iets voor je betekenen? Stuur dan je ordernummer naar [email protected] Met vriendelijke groet, Coolblue
Zware BBQ besteld. En de volgende dag al geleverd. Er werd netjes gebeld of het goed was of ze iets eerder langs mochten komen omdat ze voor op schema liepen. De BBQ werd door de vriendelijke bezorger netjes binnen gezet.
Mijn electrische tandenborstel van Philips was na bijna 2 jaar stuk gegaan. Ik had nog 1 week garantie over! Gebeld met Coolblue en ik kreeg meteen een retourbon om het defecte apparaat te retourneren zodat ze deze konden repareren. De volgende dag kreeg ik meteen bericht dat mijn pakketje ontvangen was en dat ze dezelfde dag nog een nieuwe op gingen sturen. Ik ben hartstikke blij! Wat super geregeld, nogmaals dank van een heel tevreden klant!
Voor mij waren twee dingen belangrijk: 1) Product is niet duurder dan de goedkoopste op Tweakers. 2) Product kwam de volgende dag in huis, zoals geadverteerd op de website ban Coolblue. Soms zijn de producten op Coolblue veel duurder dan op Tweakers. Heel vaak koop ik daarom ook niet bij Coolblue meer. Toevallig keek ik en zag ik een prijsdaling bij Coolblue voor mijn bestelde product, waarbij de prijs eindelijk hetzelfde was als de rest. Ik besloot het toen te bestellen. Omdat het de volgende dag dan in huis zou komen (voor 23:59). Ik kreeg de volgende dag een PostNL-melding met: "Bezorgtijd niet gehaald" met een nieuwe levertijd voor op volgende week dinsdag. En later op de dag, was het weer gewijzigd naar "Bezorger is er tussen X en Y". Ik wil Coolblue er dan ook op attenderen dat hier meer aandacht aan besteed wordt. Het lijkt wel alsof alles een beetje lax wordt. Volgende dag in huis betekent volgende dag in huis. Ik wil geen foutieve meldingen ontvangen die mijn stemming belemmeren. En qua de prijzen op Coolblue, het is jammer dat bij jullie de meeste dingen veel duurder zijn dan bij een ander. Ik had deze keer gewoon geluk. Im gebruik standaard Tweakers en verifieer dan de linkjes zelf. Ik geef het een 5, puur omdat het uiteindelijk toch goed kwam. Maar er zijn wel twee belangrijke punten om aan te werken vind ik. En ik leg jullie mede deels verantwoordelijk voor wat PostNL deed. Want het is jullie samenwerking. Zoek een betere bezorgdienst uit, met live tracking. PostNL wordt alleen maar meer lax.
Wanneer ik een apparaat moet kopen, dan kijk ik altijd eerst of het geleverd kan worden door Coolblue. Mijn eerste klantcontact met - wat nu Coolblue heet - dateert al uit de vorige eeuw, toen nog geverstigd op de Oost Zeedijk.
De verkoper gaf ons goed advies en luisterde goed. Hij nam alle tijd.
Fast service, the customer rep gave my message about my address to the driver.
Als particulier altijd goede ervaringen, bij Coolblue Laadpalen als zakelijke klant, vriendelijk maar ronduit slecht.
Hele snelle service na makkelijk online besteld te hebben.
Alles klopte . Prijs / levering en ook de aflevertijd . Prettig aangekondigd ook
Vanwege het ruime assortiment en informatie over het scherpgeprijsde product kan ik een verantwoorde keuze maken. Het bovendien veilig betalen en de tijdige levering maakt dat ik regelmatig bij Coolblue bestel.