Vertrouwd internet-winkelen

Vanwege het ruime assortiment en informatie over het scherpgeprijsde product kan ik een verantwoorde keuze maken. Het bovendien veilig betalen en de tijdige levering maakt dat ik regelmatig bij Coolblue bestel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima commissie via mail. Prettige bezorger.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorger iets langer wachten als er gebeld is. Was boven en zag hem al richting de buren gaan.

Teleurstellend

Dure tablet gekocht maar voor die prijs kon er niet eens een oplader bij Heb nogal wat digitale spul gekocht maar er zat altijd een oplader bij

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Oplader er bij doen

ik kan mijn product niet updaten, en wachtwoord veranderen, de site is niet bechikbaar van tom tom

veel tijd kwijt aan het updaten en wacht wacht woord , niet gelukt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? misschien een hulplijn van coolblue

Deze bezorger verdient opslag!

Goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling zoals altijd, maar de bezorger was geweldig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Product was na een aantal maanden opeens kapot, gratis opgestuurd ter reparatie maar kon helaas niet gerepareerd worden daarna heb ik mijn volledige bedrag teruggekregen. Top service.

Sneller dan snel

Om 23:00 uur een Brother Printer besteld en de volgende morgen om 10:00 al op bestelpunt aanwezig. Geweldig.

Super goede service! Top

Binnen 24 uur leveren, daar is kopen via Internet voor nodig en handig. En de logistiek en de communicatie daar omheen: PERFECT

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima proces; kwam met postNl

Jammer dat het met post nl kwam, zo kon ik veel moeilijker mijn oude apparaat recyclen. En de Coolblue medewerkers hebben moeten missen natuurlijk :)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Recycling van oude apparaten kan echt makkelijker

Vlotte levering

Woensdag besteld voor levering in Postpaketten automaat Post NL. Donderochtend 9:00 al berichtje dat pakket klaarlag. Super makkelijk afhalen met 6 cijferige code. Alles in goede orde ontvangen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen enkele

Heerlijk ,makkelijk en begrijpelijk

Nvt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Vrijdags besteld en zondag geleverd. Het had ook Zaterdag kunnen zijn maar toen was het koningsdag. Desalniettemin kreeg ik van te voren 2 meldingen en een telefoontje toen ze in de straat stonden. Erg netjes geregeld hoor. Verpakking zat er nog keurig omheen, niets was beschadigd. Vriendelijke bezorger ook.

snel geleverd en compleet

Goed! Maar bezorging iets minder

Hallo! De telefoon die ik heb besteld is echt perfect! Alleen tijdens de bezorging was de telefoon wel voor de deur gelegd toen ik er niet was was om de de deur te openen. Toen ik een paar uur later thuis kwam lag hij er gelukkig nog maar dit had zo meegenomen kunnen worden. Dus dat was iets minder. Voor de rest is alles prima!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Pakket liever niet voor de deur leggen

Screen protector not properly fitted

Sent home after 30 minutes waiting time fitting of screen saver. Open bubbles and nicks on the screen, but told it should improve after a few days. Still inferior. I will return to Cool Blue next week.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? One off. Still trust Cool Blue

Goede service!

Twee leuke jongemannen kwamen onze wasmachine en wasdroger brengen en hebben onze oude was-droogcombinatie meegenomen. Het verwisselen en aansluiten ging snel en alles werd goed uitgelegd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Ik ben erg fijn geholpen door medewerkers

goede service en vriendelijke medewerkers

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Pakket op ander adres geleverd

Pakket, een barbecue, zou op het thuisadres worden geleverd. Helaas kon ik het ophalen bij een Post NL afleverpunt, 4,5 km van ons adres. De hele dag ervoor thuis gebleven. De fout ligt wellicht bij de bezorger maar wij konden het oplossen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zoals gewoonlijk is de bestelling en aflevering prima verlopen

Mooie en duidelijke website, alles makkelijk te vinden en bestellen is een fluitje van een cent. Al vaker bij jullie besteld en nooit geen problemen ondervonden. Pakket werd alleen een dag later bezorgd dan de bedoeling was maar daar kunnen jullie ook niets aan doen, kwam door drukte bij Postnl.

Goeie service

Goeie service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen tips zo blijven concurrentie prijsstelling in de gaten houden

Supersnelle levering en top info betreft het apparaat.

a

A

• N/A

Supper snel geleverd en mooi boven gebracht Dank je wel

64 Weena

Rotterdam 3012 CN