Gewoon perfect

Het is echt heel goed, die service van Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? n.v.t.

Beste webshop/winkel & service

Ik heb inmiddels ruime ervaring met de producten, levering en service bij Coolblue. Juist door de correcte levering en de excellente service kom ik elke keer weer terug bij deze winkel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik moet helaas retourneren, verkeerde besteld

Zeer tevreden over snelheid en kwaliteit van leveren, helaas heb ik het verkeerde besteld dus ga retourneren. Kreeg na aanschaf goede email van Coolblue over de werking van het bestelde apparaat. Had ik die informatie voor aanschaf gekregen dan had het retourneren voorkomen kunnen worden. Het kan eerlijk gezegd ook zijn dat ik er compleet overheen gekeken heb, excuses in dat geval. Ik ga nu beleven hoe het retourneren gaat verlopen. Vooralsnog heel tevreden met Coolblue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie hierboven

altijd goed.

Ervaring met Coolblue is altijd prima. Ik adviseer alleen een ander vervoersbedrijf als Coolblue het niet zelf doet. Post.nl is vreselijk en zeer onbetrouwbaar. Ze houden zich op geen enkele manier aan de vooraf aangegeven bezorgtijden en uiteindelijk wordt het pakket bij een servicepunt afgegeven na de bewering, dat er niemand thuis is, terwijl ik op ze zit te wachten. En zelfs na bemiddeling van Coolblue gebeurt er nog steeds niets. Ik heb het pakket met ordernr. 80489207 nog niet ontvangen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ander vervoersbedrijf

Xxxxxx

Xxxxxxx.

Leuke medewerkers

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Nadat ik een product had gekocht in de winkel, bleek het toch de volgende dag niet leverbaar. Nadat ik hierover belde met de klantenservice werd een vergelijkbaar ander product op zondag bezorgd. Ik ben erg tevreden over de uiterst vriendelijke en kundige medewerkster die e.e.a voor mij regelde.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Dat men in de winkel ook weet dat een product niet leverbaar is.

Goed en snel!

Bestelling vrijdag laat gemaakt en zaterdag vroeg al binnen. Werd keurig op de hoogte gebracht middels mail sms en een belletje dat de bezorger er over 20 minuten zou zijn.

Perfect…..snel en goede service

Mijn eerste printer werkte niet naar behoren. Retour aangevraagd en meteen goed geholpen. Meteen andere besteld. Werd zelfs op zondag geleverd. Ik moest op maandag een afstudeer opdracht uitprinten. Is gelukt dankzij de snelle service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Gewoon zoals je het zou willen

Bestellen, betalen, mailtjes ontvangen over status, alles dat klopt, PostNL die zelfs een keer op de beloofde tijd aankomt ;-) ALLES prima. Enige is, dat de doos al een keer open is geweest en dat er een deuk in de doos zit, dus extra allert op het openen maar geen schade. Monitor prima afgeleverd. Volgende keer weer!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestellen makkelijk, prijs prima, levering via PostNL drama

Makkelijk te bestellen en prijs was prima, website duidelijk etc. Goede vergelijking mogelijk. Dan geef je gewenste leverdatum op, afgelopen zondag ivm Koningsdag, krijg je bericht van PostNL (zondagavond) dat het volgende dag wordt. Krijg je volgende dag (vandaag) bericht dat je een nog latere datum moet gaan kiezen. Echt ongekend.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen PostNL gebruiken voor grote pakketten

Heb nog niks binnen

Ben het niet helemaal gewend zo. Vrijdag besteld, zaterdag was Koningsdag dus dat kan ik nog begrijpen. Zou anders zondag geleverd worden maar vandaag maandag is er nog niks verwerkt bij postnl

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere communicatie

snel geleverd, goed verpakt

Alles is snel geleverd en goed verpakt. Leuk dat de bestelling met de Coolblue bezorgfiets kwam, helemaal duurzaam, echt top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed en ook nog snel geregeld

Erg goede winkel, vriendelijk personeel zowel aan de telefoon als de bezorger, je kun goed de tijd volgen hoelaat de bezorger komt, erg blij en fijn gegaan

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen ga zo door

Zoals altijd snel geleverd en perfecte service.

Volgende dag al in huis en goed op de hoogte gehouden over aflevertijd.

Cool

Ben uitstekend geholpen door de vriendelijke medewerker.

Gewoon goed

Snel, duidelijk, prijs technisch goed!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ben zeer tevreden om iets bij coolblue te bestellen altijd netjes op tijd bezorgd.

Bestelling vlot gearriveerd!

Ik hebben ereader bestel en had deze vlot binnen. Handleiding volgde via de mail: top geregeld!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prima service!

Snelle levering en goede communicatie

Het was duidelijk wanneer mijn pakket bezorgd zou worden. Pakket was al snel geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed op tijd en vriendelijke medewerker

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Reparatie niet mogelijk, toch goed geholpen

Toen onze Sonos Roam er mee ophield, heb ik deze ter reparatie teruggebracht naar CoolBlue. Na een paar weken bleek reparatie te lang te duren (of niet mogelijk) en kreeg ik direct tegoed om een nieuwe aan te schaffen. Hoewel deze in bijna twee jaar flink duurder was geworden, was ik met een tweedekansje voor hetzelfde geld klaar. Volgende dag geleverd, eind goed al goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bijzonder vlug vlekkeloos geleverd. En voor €1 extra in de avond. Perfect.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Smart tag van Samsung 4x besteld, bestelling ging prima en de levering was snel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Excellent service and surpasses my expectations at all times!

I really appreciate the 30 day return policy as it lets the consumer experience the product in real life and then decide if he wants to keep himself invested in it or not.

• N/A

64 Weena