Snel besteld en snel geleverd.
Apparaat is niet gevallen of iets dergelijks. Niets meegedaan en toch zwart scherm met strepen. Repareren kost € 123, alternatief was nieuwe kopen.
Hi Ans, Wat rot om terug te lezen dat je niet helemaal tevreden bent met onze service. Dit is niet helemaal verlopen zoals we beide hadden gehoopt! Uit de gegevens in je account blijkt dat jouw scherm gebroken was. Dit gebeurt niet zomaar en daarom gaan we er vanuit dat dit is gebeurt door middel van hoe het product is gebruikt en/of onderhouden. Dit noemen we gebruikersschade. Je fabrieksgarantie vervalt hierdoor en de reparatie zal geld kosten. Vandaar dat er voor jouw reparatie een prijsopgave is opgesteld. Hopelijk is dit volgende keer anders. Met een glimlach, Coolblue
Oude machine meegenomen….nieuwe keurig geplaatst….. Keurige bezorgers!
De laptop die we hebben besteld zou op 26 april bezorgd worden. Hoewel wij ervoor hebben gezorgd dat er iemand thuis was, kregen wij eerst het bericht dat het pakket was bezorgd. Wij hebben echter niets ontvangen. Daarna kregen we bericht dat de bezorging niet was gelukt. De laptop zou nu op 28 april worden bezorgd. Daarna kregen we bericht dat de laptop op 27 april bij een afhaalpunt van PostNL opgehaald kon worden. Als we erachter proberen te komen welk afhaalpunt dat is, dan krijgen we bericht dat de laptop op 28 april wordt bezorgd.
Op tijd, vriendelijk, behulpzaam en goede uitleg garantie en gebruik van het produkt.
Ik kon heel snel terecht en werd in de winkel vriendelijk en goed geholpen. Reparatie verliep ook sneller dan verwacht en naar verwachting!
Op 18 april een defecte Smarttag2 ontvangen en deze omgaand teruggestuurd met een door Coolblue verstrekt post.nl label. Volgens de track en tracé heeft Coolblue het pakket op 21 april terugontvangen. Inmiddels is het 26 april maar nog steeds geen nieuwe smarttag ontvangen 2x gechat en 1x een mail gestuurd met screenshot van de track en tracé. Eerst beweren ze dat het te druk is op de afdeling retouren, dan dat het proces 5 dagen kan duren en als reactie op mijn email krijg ik te horen dat ze het pakket niet hebben ontvangen ondanks het meegestuurde bewijs van post.nl. Ik heb verzocht omgaand een nieuw exemplaar te sturen maar hierop geen reactie. Alles met een glimlach is hun slogan, voor mij is het meer alles om te huilen. Laatste keer dat ik iets bij Coolblue zal kopen, dit is een zeer slechte service waar ik stevig van baal.
Hi Piet, Wat balen om te vernemen dat jouw retour melding zo stroef verloopt. We kijken graag met je mee. We hebben direct een melding doorgezet naar onze Retouren afdeling. Je kan binnen 3 werkdagen een reactie van ons verwachten via de mail. Met vriendelijke groet, Coolblue
Ik heb 's avonds rond 21:45 u een nieuwe vaatwasser besteld en deze werd netjes geleverd de volgende dag, al voor 12:00 uur. Hele vriendelijke chauffeur die de vaatwasser netjes binnen zette en ook de oude mee retour nam. Niets op aan te merken.
Mijn partner en ik horen altijd goede dingen over Coolblue en hebben daarom onze gaming laptop bij hun aangeschaft. Helaas kreeg deze wat mankementen na ander half jaar gebruik maar dit was snel opgelost, en wij zijn ook erg tevreden met de oplossing. Ik raad Coolblue zeker aan! Goede en snelle service.
Product retour gemeld wegens defect, verstuurd zoals staat beschreven, product komt niet en is kwijt. Onderzoek wordt gestart maar geen terugkoppeling. Meerdere malen contact gehad en steeds je moet even wachten. Inmiddels al een maand verder. Product kwijt, geen nieuw product, geld kwijt. En nog steeds wachten. Waardeloos klantenservice!!
Hi W., Dit is natuurlijk niet verlopen hoe we het beiden willen. We zoeken het graag nog een beetje verder voor je uit. Wil je je retournummer samen met deze review mailen naar [email protected]? Met vriendelijke groet, Coolblue
Zoals ik gewend ben van Coolblue is alles vanaf het bestellen tot de bezorging perfect verlopen!
Ik wil ondanks de zeer goede ervaring met Coolblue toch een kanttekening maken n.l. De vriendelijke jongeman moest in zijn eentje de zware wasmachines uit de auto laden zonder lift. maar de oude Miele machine was nog zwaarder en deze moet dan ook nog omhoog. Ik denk dat hij op de lange duur dit niet kan volhouden.
Dag na het bestellen is de televisie geleverd! Helemaal ingepakt en goed werkend. Vooraf ook duidelijk aangegeven welk tijdstip ze kwamen leveren.
Niks op aan te merken, perfect.
Ik had de volgende dag een artikel nodig. Er wordt aangegeven dat als je voor 23.59 besteld je het de volgende dag gratis in huis hebt. Helaas kreeg ik de volgende ochtend bericht dat de bezorging vertraagd was en het een dag later zou komen. Dat was wel erg jammer!
Hi Suus, Wat jammer om te horen dat je al een paar dagen wacht op je bestelling. We kunnen het ons voorstellen dat het zeker niet fijn is om langer op je pakketje te wachten. Onze oprechte excuses hiervoor. Uiteraard doen we ons best om alle bestellingen op tijd te bezorgen. Hopelijk is het alsnog gelukt om jouw bestelling in huis te halen. We wensen je er alvast heel veel plezier mee. Met vriendelijke groet, Coolblue
Altijd goede service!
Zeer tevreden met de bezorgers. Nemen oude machine en alle verpakkingsmaterialen mee. Prima op tijd volgens afspraak. Fijne wasmachine en erg stil.
Bestelproces, info op website, uitleg via mail, allemaal prima. Maar.... Het is heel fijn dat jullie de avond van te voren een tijdslot delen waarin bezorgt wordt. In mijn geval was dit tussen 13.25 en 14.25. Voor dit tijdslot had ik daarom geregeld dat ik thuis zou zijn. Maar ik werd om 11.30 door de chauffeur gebeld dat hij er een half uurtje later al zou zijn. Een tijdslot delen is fijn, vooraf bellen is ook fijn. Maar het is nog fijner als het gedeelde tijdslot ook (redelijk) klopt.
Waterfilter voor espresso apparaat besteld. Koppeling kan verschillen per filter. Daarvan was geen afbeelding. Toch besteld. Gelukkig de goede bleek. Graag meer foto’s van het product.
alles volgens afspraak
Doen wat ze zeggen. Alleen was het niet bekend wie het afleveren.
Alles duidelijk en snel Dankjewel
Snel en correct
Hij heeft geholpen met het op zijn plek zetten en uitpakken.
Eigenlijk heb ik nooit iets te mopperen over Coolblue: zeggen wat de doen en doen wat ze zeggen. Deze keer werden ik en het afhaalpunt echter verrast door een enorm grote doos. Niet zwaar, maar als ik dat geweten had, dan had ik hem thuis laten bezorgen. Gewicht + afmetingen pakket zou prettige info zijn.