Super bedrijf

Makkelijk zoeken, bestellen en binnen 1 dag geleverd. In 1 woord top

Loze beloftes

Vandaag besteld en twee dagen later geleverd

Weer een bevestiging

Tussen bestellen en thuisbezorgen op zondag met de leuke blauwe fiets zat nog geen 20 uur!!! Prettige website, duidelijke mail en ik werd goed op de hoogte gehouden van de tijd van bezorging. Top

Excellent customer experience

Always happily return to coolblue because of your excellent customer care.

• Ik kreeg deze survey omdat ik iets besteld had, alleen het pakketje was vertraagt en nog niet aangekomen. toch kreeg ik deze mail met de vraag naar mijn ervaring waardoor ik me bezorgd afvroeg of er iets mis is gegaan. In de package tracker zie ik dat hij morgen komt, dus geen zorgen meer voor mij. Jullie zouden mischien deze survey pas eruit kunnen sturen nadat ik mijn pakket ontvang om mogelijke zorgen te voorkomen.

Afspraak is afspraak, goed gedaan!

Snel en makkelijk bestellen en afgeleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en goede communicatie.

Een hele goede ervaring. Altijd!. Snel en doen wat ze zeggen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Lieve bezorgster product netjes verpakt en bezorgd

Top ervaring op tijd bezorgd door een lieve meid op de Coolblue fiets deze meid verdient een schouderklopje

5,- tegoed nog niet ontvangen

Dus 5,- tegoed voor volgende bestelling nog niet ontvangen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? 5,- tegoed

ontevrede

Nieuwe afwasmachine besteld (miele) en ze stonden er met een 2de kans machine. Daarnaast hadden we besteld inclusief installatie (was actie dat dit kostenloos was t.w.v. 149,- en daar was geen tijd voor en ook geen rekening mee gehouden. Alles weer retour laten nemen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? telefonisch gemakkelijker bereikbaar en duidelijker op de website zijn

Duidelijke website, laptop kiezen wordt makkelijk gemaakt, dus vele opties. PostNL heeft niet bezorgd op de datum volgende dag. Ze hebben geeneens een bezorgd poging gedaan. Jammer dat dat gebeurt, want jullie belofte voor 12 uur bezorgd, volgende dag geleverd, wordt zo niet gewaarborgd. Ook dat ik niet heb hoeven tekenen voor een laptop van over de duizend euro vond ik niet heel veilig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere afspraken met postNL, plus tekenen voor dure producten bij bezorging.

Journey goed, goed op de hoogte gehouden van voortgang bestelling en bezorging. En was verrast met een belletje van de chauffeur die me zelfs vroeg of ik nog een voorkeur had bij welke buren hij het kon afleveren.

Aardige mensen.

Leuke ontvangst bij binnenkomst van de winkel. Handig systeem om de klanten op volgorde van binnenkomst te helpen. Dat maakte de sfeer ontspannen.

Héél tevreden!!

Duidelijke site, informatie en de levering van mijn bestelling was volgens de afspraak.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Beloften niet na gekomen

Had op de site besteld En hier werd aangegeven dat het de volgende dag geleverd werd. Dit is dus niet het geval en ben daarop ook niet op de hoogte gehouden. Ook de levering is niet netjes het is gewoon voor de deur neer gegooid er is niet eens aangebeld. Kortom heel slechte ervaring gehad. Zou jullie niet aanbevelen

Super snel en goed

Makkelijk te bestellen met de keuze hulp en de top 10 aanbevelingen. Helle snelle levering.

Supersnel geleverd

Op zaterdag besteld en op Zondag afgeleverd. Prima service en de Port doet precies wat had gehoopt.

Top,snelle levering

Op zaterdag besteld en zondag in huis

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen tips

Makkelijk snel en goed!

Uitstekende ervaring.

Alles zoals gewenst.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

matig aanbod, mindere kwaliteit dan verwacht

Het aanbod is vrij minimaal en ook waren ik alle drie de producten die ik bij Coolblue bestelde van matige kwaliteit. Het bedrijf valt me nu tegen in vergelijking met de afgelopen jaren. Omdat overal de kwaliteit achteruit gaat, maar omdat Coolblue nog steeds een gemakkelijk en goed bestelproces heeft en ik ervan uitga dat hun klantenservice nog goed functioneert, zal ik ze nog aanbevelen, maar het is net echt meer van harte...

• Heb je nog tips of verbeterpunten? goede kwaliteit producten aanbieden over de hele prijsrange en anders uit assortiment schrappen; beter goed dan niet!

Teleurgesteld

Tweede kansje inbouw koelkast werd verkocht als nieuw maar bleek niet te werken. Hier kwam ik pas achter nadat de ik de koelkast helemaal had ingebouwd. Er mistte ook een aantal onderdelen/schroeven. Daarna voor mij helaas geen passende oplossing geboden door Coolblue en het product moeten terugsturen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter de producten testen die geroutineerd zijn.

Top club

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Geweldig!

Na het nodige vergelijken (de printer was elders goedkoper maar... daar zaten geen cartridges bij) bij Coolblue besteld. Volgende dag met een meer dan eenvoudige installatie al meteen kunnen printen en scannen. Topproduct (wel wat groot :-) ) dat volledig voldoet aan de verwachting.

Simpel gewoon goed

Bezorger TOP