Bij binnenkomst werden we meteen verwelkomd door een medewerker die ons naar de juiste afdeling verwees. Daar werden we weer welkom geheten door Max, die ons vriendelijk en correct hielp bij onze bestelling. We kregen het idee dat geen moeite te veel was. We zijn ook superblij met onze aankoop: een versterker die (bijna) niet meer leverbaar was. Wij komen zeker terug als we weer iets nodig hebben.
Snelle levering, zoals beloofd de volgende dag!
De artikelen waren mooi op de aangegeven tijd afgeleverd. Verder had ik daarna nog wat vragen. En dat is via de chat super goed afgehandeld. In 1 woord prima
Helaas was het niet mogelijk om op korte termijn een installatie van de TV te plannen, bijna alle dagen waren vol / niet beschikbaar. UIteindelijk zelf installatie gedaan
Super snelle service en perfecte levering
Precies zoals je verwacht dat een perfecte bestelling en aflevering gaat, voor een hele goede prijs.
Ik had snel iets nodig omdat er wat kapot was. Het artikel was op voorraad in de winkel en kon het meteen ophalen. Snel geholpen, dus snel weer aan de slag. Had ik al gezegd dat het allemaal snel was?
Papierversnipperaar na de middag besteld, de volgende dag al in huis.
zoals het eigen hoort, maar niemand het, daarom vallen jullie op
Wasdroger wordt in de slaapkamer gezet. Waarna wij hem zelf nog moeten verplaatsen door de gang naar de wasruimte. Kleine moeite toch!! Wel supersnelle levering
Hi Patty, Fijn dat de levering vlot kon gebeuren. Wel balen dat de wasdroger niet op de juiste plek is neergezet. Onze excuses hiervoor. Wij zullen onze collega's hierop aanspreken. Zo worden we elke dag een beetje beter. Met vriendelijke groet, Coolblue
de eufy deurbel heeft een slecht geluid, heel slecht te verstaan. misschien is er iets niet goed en er zit ook een vertraging in het beeld/geluid
Zoals altyd
Klantenservice is vriendelijk, behulpzaam en reageert snel.
De bestelling was goed en op tijd aangekomen.
Vandaag besteld en morgen in huis klopt ook zeker Erg tevreden over wat ik heb besteld, goed op de hoogte gehouden over de bezorging
In de winkel in Breda geweest waar ik goed en duidelijk ben geholpen bij de aankoop van een platenspeler en een Bose geluidsbox. Een dag later beviel de geluidsbox niet echt en hebben we die teruggebracht naar de winkel waar ze direct en correct werden geholpen om hem retour te geven. Het betaalde bedrag retour stond 2 dagen later alweer op mijn rekening.
I like your shop very much and that is thanks to your people. Always helpful and quick. It’s just perfect. From my first purchase Coolblue is my go to shop. Good prices and perfect service.
Je kan niet gewoon in de winkel komen en iets kopen, zelfs voor een oplaad kabel moet er vanalles opgeschreven worden om vervolgens in de kelder zoiets te halen, ben nu een aantal keer geweest ben daar 2 uur aan kwijt ondertussen , ik ga niet meer komen . Help je klanten gewoon normaal
Beste, Wat balen om te vernemen dat je niet tevreden bent met onze service in de winkel. Wij hebben je klacht doorgegeven. Zo worden we elke dag een beetje beter. Met vriendelijke groet, Coolblue
uitstekend geholpen in de winkel en wasmachine is uitstekend afgeleverd en aangesloten. Werkt perfect; we zijn zeer tevreden.
Keuze snel gemaakt. Artikel werd de volgende dag al geleverd. Gezellige bezorgers. Het motto “alles voor een glimlach” klopt volledig. IJzersterke marketing en communicatie.
We zijn langsgegaan in de nieuwe vestiging in Breda. Coolblue en het proces wat ze hanteren waarbij je perssonlijk een medewerker krijgt toegewezen voelde in eerste instantie vreemd, maar de ervaring wat uitstekend. Kundig personeel en zeer overzichtelijke producten omdat er geen voorraad in de zaak staat.
Snelle en zeer vriendelijke bezorging.
Super snel geleverd en 80 euro goedkoper dan bij de concurrent. Belde toen ze onderweg waren. 10 punten.
Een trouwe klant.
Snelle bezorging maar niet door cool blue zelf waardoor ik mijn oude product niet heb kunnen meegeven aan PostNL die dat niet in ontvangst wou nemen. Had ik iets moeten aangeven?
Hi Alphonse, Wat fijn dat de bezorging goed is verlopen. Wat jammer om te horen dat jouw oude product niet werd meegenomen. Vermoedelijk is er verwarring ontstaan, onze welgemeende excuses hiervoor. Als jouw pakketje door PostNL wordt bezorgd kun je jouw oude vergelijkbare product meegeven. Hiervoor heb je wel een verzendlabel nodig, anders kan de bezorger het pakketje niet inscannen en vervoeren. Hoe je dat doet, lees je hier: https://www.coolblue.nl/advies/hoe-geef-ik-mijn-oude-apparaat-mee-aan-postnl.html. De kosten van verzending hiervan zijn wel gratis. Met vriendelijke groet, Coolblue