Alles weer op tijd en volgens afspraak geleverd. Keurig ingepakt Ik koop altijd bij Coolblue, omdat ze tot op heden altijd mijn verwachtingen hebben waargemaakt.
Volgens afgesproken tijd was de laptop af te halen in de winkel. Prima service in de afgifte en men staat klaar voor je als er iets mocht zijn. De laptop is ontzettend snel en de videocard is perfect. De gamelaptop doet waarvoor ik deze gekocht heb.
Een Dyson besteld en die is super snel geleverd. Prima verpakt.
Zeer fijne communicatie. Leuke mails , zodra de bestelling is geplaats. Woon zelf ook dichtbij genoeg voor de fietskoerier en het contact hier bij is er goed! (Kunnen veel post bedrijven wat van leren) Goed dat er gebeld werd toen ik niet thuis was om te vragen wat ik met mijn pakketje zou willen. Zeker een vaste klant erbij CoolBlue
Snelle levering Goede uitleg Snelle srrvice
mijn bestelling kon ik de volgende dag al ophalen en contant betalen bij ontvangst van de bestelling. werd erg klantvriendelijk ontvangen bij de ingang en verder erg behulpzaam geholpen met duidelijke uitleg in de winkel in Breda. Drie dagen later zag ik dat mijn bestelling € 100, 00 goedkoper geprijsd stond op de website van Coolblue, na een telefoontje werd dit verschil op mijn tegoed geboekt in mijn Coolblue account. Weer een bewijs van het erg klantvriendelijke acteren van Coolblue
prima meedenken Customer service en prompte levering
Zeer ruim assortiment, veel informatie over de verschillende producten waardoor je betere keuze kan maken.
Duidelijke website en supersnelle levering
Teleurgesteld over lange wachttijdengeen gastvrouw of gastheer voor eerste ontvangst
Mijn bestelling zou thuis bezorgd worden maar om onduidelijke, niet gecommuniceerde reden, is dat ergens onderweg omgezet in een Post-NL levering bij Bruna. Absoluut niet wenselijk. Veel telefoontjes, km's etc moeten doen gedurende het weekend. Er is / wordt begrijp ik een onderzoek ingesteld door Coolblue
Uw medewerken was vriendelijk en bereid ons alles uit te leggen, helaas sprak hij een beetje zacht en daardoor soms moeilijk verstaanbaar.
Mijn bestelling kwam snel, zowat op de minuut nauwkeurig en op de fiets gebracht ondanks het regenachtige en stormachtige weer. Daar heb ik veel respect voor. Bovendien kreeg ik een bericht met instructies voor de installatie op de computer. Dat ervaar ik als een fijne bonus, daar ben ik geen ster in.
Prima duidelijk, snel geleverd na melding dat het product weer leverbaar was.
Zou niet weten
I received the product using the pay in store option, it was a great experience.
Snel en behulpzaam bij het maken van de juiste keuzes. Toegankelijk voor iemand die weinig verstand heeft van hardware als een laptop en een mobiele telefoon.
Gemakkelijk online gekocht. Snelle en vriendelijke bezorging.
Omdat ik niet goed wist wat ik wilde vond ik het erg makkelijk om de verschillende laptops te kunnen vergelijken online. De volgende dag al geleverd. Leuke verrassing is de mail van coolblue: aan de slag met je nieuwe laptop. Handige tips waar ik zeker gebruik van heb gemaakt. De laptop doet het super, ik ben er erg blij mee.
2 Items van mijn order waren niet meer op voorraad. ik werd na het plaatsen van de order niet op de hoogte gebracht van dit feit. Na een aantal dagen heb ik er zelf achteraan gebeld en bestelling gewijzigd waarna het als nog snel geleverd werd. klanteservice was snel en vriendelijk.
Super aardige gasten
Bestelling geplaatst op maandag, met de optie om op zaterdag te laten leveren. Zaterdag niks ontvangen, dit kregen we de maandag erop pas. Op zaterdag bellen was alles behalve fantastisch, doorverbonden naar zakelijk waar je 30 minuten in de wacht staat. Ze hebben later teruggebeld maar dat kwam helaas niet meer uit.
Beste Niels, Wat vervelend om te lezen dat je pakket vertraging heeft opgelopen en uiteindelijk 2 dagen later pas is geleverd. Sorry hiervoor! Voor het ongemak hebben we een voucher toegevoegd aan je account. We begrijpen uiteraard dat dit het ongemak van de vertraging niet oplost, maar bieden het je toch graag aan als kleinigheidje voor het ongemak. Daarnaast zien we dat je geen zakelijk account bij ons hebt. Op dit moment heb je een normaal Coolblue account met een bedrijfsnaam toegevoegd. Een zakelijk account werkt anders dan een particulier account. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de volgende pagina: https://www.coolblue.nl/c/zakelijk.html Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Hopelijk kunnen we bij en volgende bestelling je naar tevredenheid helpen. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Fantastisch, ik had verkeerde vaatwasser besteld. De bezorger van Coolblue keek met mij mee welke ik wel kon bestellen. Later gebeld naar de klantenservice dat ik toch liever een andere wilde en ook dit was weer geen probleem. Volgende dag is de vaatwasser bezorgd
de website is prima. de prijzen van de artikelen zijn oké. voorraad en levering is beter dan bij sommige andere winkels.
2 ontzettend beleefde en vriendelijke mannen, de broers Tayron en Meryn kwamen …. met glimlach… onze koel-vrieskast leveren. En zonder problemen werd die in de keuken neergezet en werd de oude meegenomen. ‘Kunnen we verder nog iets voor u betekenen’ was daarna de vraag. Nee dank mannen ! Met een ‘fijn weekend ‘ en een zwaai bij t wegrijden gingen ze naar de volgende klant!