Mooi gelopen

Alles klopt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Levering vlot, oude apparaat werd niet meegenomen

Levering zoals beloofd vlot. Levering echter niet door Coolblue zelf maar KPN en die weigerden het oude apparaat mee te nemen (in tegenstelling tot de belofte die Coolblue heeft gemaakt op haar website).

• Heb je nog tips of verbeterpunten? stem met afleveraar de inname van oude apparatuur af

Ben matig tevreden

Heb een AEG wasmachine en AEG warmtepomp droger bij jullie gekocht samen voor 1369 euro. Nu was er geen condensafvoer slangetje bij. Deze moest ik van de chauffeur kopen voor 19.99 euro . Ik vind dit geen reclame voor coolblue.en dit staat mij ook niet aan. Ik heb dan ook sterk de nijging om mijn volgende aankoop niet bij coolblue te doen. De chauffeur en zijn bijrijder waren wel behulpzaam en vriendelijk en neem deze jongens dan ook niets kwalijk. zIj hebben waarschijnlijk ook hun opdrachten. mvg. Jans en Glenn

• Heb je nog tips of verbeterpunten? bijbehorende materialen leveren

Snelle levering en scherpe prijs

Prima Snelle service

Kon niet beter!

Supersnelle levering. Advies en tips na aankoop zeer behulpzaam.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee.

Precies hoe het zou moeten

We hadden een wasmachine besteld, wetende dat ie op een moeilijk te bereiken plek zou komen (omdat dat de enige wasmachine kraan+afvoer daar zat). Dit was voor het bezorgteam geen enkel probleem, en ze hebben hem gelijk geinstalleerd, en een snelle 90-graden was aan gezet om hem vast te reinigen. Wat wil je nog meer?

• N/A

Zeer prettige en snelle commucatie

Vlotte levering,vriendelijke bezorger

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Erg snel bezorgd en in een perfecte staat aangekomen

Het was super snel bezorgd (Dag na bestelling) en het was in een perfecte staat aangekomen. Werkt precies als beschreven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

van negeert te worden naar zeer vriendelijke verkoper

Online besteld en dat ging perfect, niks op aan te merken. In de winkel was het ff zoeken naar waar we zijn moesten omdat we geen qr-code hadden, dus dan maar naar de service afdeling, daar werden we totaal genegeerd, nog niet eens een goede morgen. mijn vrouw zag bij de trap een bord waarop stond waar we heen moesten, dus daarnaartoe, de vriendelijkheid van deze medewerker maakte onze hele dag weer goed, snel, vakkundig, vriendelijk en behulpzaam.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie boven

Zoals altijd goed met een opmerking

Gebruiksaanwijzing in het Nederlands was maar half aanwezig. Beginnende bladzijden ontbraken. Was een misdruk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie opm

nog steeds te vrede

goede ervaring

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Gewoon goed zoals je verwacht

Bestellen, klaarleggen, ophalen…soms kan online winkelen zo simpel zijn. Tel daarbij op het vriendelijke personeel dan vraag je je af waarom het niet overal zo kan.

It was easy and fast

They kept me updated

• N/A

Fantastisch!!!

Een Dyson luchtreiniger besteld en keurig met een uitleg en mooi kunnen omruilen voor een ander apparaat wat meer bij onze behoefte past!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? x

Prettig kopen !!

's Avonds besteld, en de volgede dag op tijd in huis en netjes afgeleverd zonder problemen.

Toppie

Op zoek naar een inbouwvaatwasser hier erg duidelijk uitgelegd hoe ik alles op moest meten,bezorgen wanneer het jou uit komt,super!

Goede keus

Veel info over keramische pannen op de site te vinden en op basis daarvan mijn keuze gemaakt. Volgende dag (zondag) in huis en ze zijn heel fijn in gebruik!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne oven en snel bezorgd

In het weekend een inbouwoven geleverd gekregen. Oude oven mee teruggenomen. Cool blue heeft een fijne AEG inbouwoven geleverd, die prima voldoet en snel was in te bouwen. Korte levertijd, binnen 24 uur.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

omruilen 2e kans niet zo goed gegaan!!

eerst gekeken of mijn keuze nog in haarlem was ja dus, en de prijs was ook nog het zelfde. €935 gebeld met 010 7982088 vriendelijk gesprek alles komt in orde zaterdag 6 april om 10 uur sta ik voor de deur. voordat ik wilde gaan kijk ik nog ff op mijn telefoon, een mailtje van coolblue wegens drukte in het magazijn kan ik hem zondag ophalen jammer maar niet heel erg verder in de mail stond de prijs €962. ik gebeld niks aan te doen (kinderachtig) coolblue onwaardig. vriendelijke groet wim harkmans

Zeer goed!

Goed verpakt op tijd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Snel

Mijn bestelling was heel snel en netjes heleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Zeer misleidende advertentie via google search

Mijn zoekopdracht is een internet switch met POE, dan verschijnt er via jullie site een switch die helemaal geen POE heeft, terwijl dat wel zo verschijnt. Hierdoor helaas een verkeerde switch besteld/geleverd gekregen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Andere wijze van advertentie opstellen

Snelle levering.

Fijn dat het zo snel geleverd kan worden, zal dat onthouden. Jammer van de te grote doos voor zo'n kleine snelle stekker.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Betrouwbaar en snel, niets op san te merken dat

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

De schoonheid zit m in de eenvoud

Overzichtelijk en zonder poespas, daar houd ik van.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN