Bij de vergelijking van meerdere winkels kwam coolblue als de goedkoopste uit de bus en dus ECHT verrassend goedkoper!. Volgende dag in huis dus ik ben super tevreden
Prettig werkende muis die gemakkelijk met een macbook te verbinden is. Ligt prettig in de hand en werkt uitstekend
zie boven
Alles verloopt correct.
Ik houd van woordgrappen, dus cookies accepteren met zo’n grappig gifje vind ik leuk
Bij het bestellen van het product zou het de volgende dag geleverd worden. Na de betaling kwam de mededeling dat de leverdag al vol was en de levering een dag later zou zijn. Helaas kwam die dag de melding dat mijn bestelling niet in de bezorgauto zat en moest ik er zelf achteraan om de levering gedaan te krijgen. Uiteindelijk is de bestelling na 3 dagen gedaan i.p.v. de volgende dag.
Duidelijk website
Goed meedenken voor oplossing. Klantvriendelijk en behulpzaam. Hulp tot alles geregeld was.
Ik heb besteld en heb de selectie gecontroleerd , bezorging 1e etage (gratis) . Vervolgens een dag in het weekend voor bezorging geselecteerd. Alles loopt goed , en volgens afspraak. Tot het moment van bezorging. wordt er ineens gemeld dat in het weekend het niet mogelijk is om je wasmachine op de 1e verdieping bezorgd te krijgen. en dat net op een dag van een verhuizing waar alles volgens een vast plan moet verlopen. Ik kreeg de keuze om de machine maar weer mee terug te nemen , of beneden neer te zetten en zelf omhoog te brengen. Voor het laatste gekozen en zelf iemand op straat aangeklampt om mij te helpen de machine even naar boven te tillen. Ik had gehoopt dat Coolblue dat even wat duidelijker had gecommuniceerd , want juist voor Coolblue gekozen omdat zij de machine op de plaats zetten, ook op de 1e verdieping. Valt mij tegen. Voor deze service kies ik dan liever de goedkoopste leverancier.
Vrijdag besteld, levertijd bevestigd op zaterdag. Zaterdag 21:00 wordt door PostNL gemeld dat bezorger onderweg is, met een korte tijd erna dat deze toch vegraagd is, en uitgesteld naar maandag. Maandag om 13:00 wederom melding bezorger onderweg, en 10 min. Later wederom vertraagd, uigesteld naar dindag. Ze hebben hun zaakjes niet op orde bij PostNL.
Hi Patrick, We balen erg dat we je bestelling niet op tijd konden afleveren. We doen daar alles aan. Onze excuses hiervoor! Is het nog steeds niet duidelijk wanneer jouw bestelling bezorgd wordt? Stuur dan graag je ordernummer en deze review naar [email protected]. Onze collega's op de klantenservice zoeken het dan graag voor je uit. Met vriendelijke groet, Coolblue
Altijd weer goede en snelle levering
Ik heb een hele fijne ervaring met coolblue. Door het kunnen vergelijken van producten heb ik zo een prettige wasdroger gekocht van Bosch. Goed omschreven, goede aftercare en de bezorging was ook prima! Ze waren zelfs wat eerder als vooraf aangegeven maar belden ook nog van te voren.
Prima verpakt!
Na het bestellen van het artikel ging alles vrij vlot en zonder complicaties. de bezorger heeft ook het artikel op tijd geleverd. Erg tevreden.
Ik heb met een cadeaukaart een artikel aangeschaft die op voorraad in de winkel was. Artikel kon volgens gegevens gelijk opgehaald worden. Echter na verversen in account stond er dat artikel naar ophaal locatie werd bezorgd. Echter was ik al bijna bij de winkel en bleek dat dit een fout in systeem was, erg verwarrend! Verder tevreden met service in winkel
Al meerdere keren iets gekocht bij Coolblue. Altijd duidelijk in de omschrijving, indien gewenst goeie en deskundige hulp, snelle levering en wat helemaal super is is de hulp mail die je ontvangt nadat je je aankopen hebt ontvangen :-).
Snel en goed geleverd. Op mijn product zit Philips cashback. Zelf via internet opgezocht waar het in te dienen is, maar ik heb geen bericht van Coolblue gehad waar dat te doen. Als jullie dat ook nog communiceren dan wordt de consumentenervaring nog beter.
Zowel Coolblue als PostNL zeggen dat het pakketje in de brievenbus is bezorgd. Echter nooit iets ontvangen. Ook klagen bij beide is een bijna onneembare hindernis. Kortom, €35,- armer zonder er iets voor terug te krijgen.
Hi Rene, Wat vervelend om te horen dat de bezorging van jouw bestelling zo is gegaan. We raden je in dit geval aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kijken graag of we nog iets voor je kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Zeer tevreden ik blijf kopen !!!!!!
Is super
Quick delivery. Needed dp cable asap, ordered around 10pm, arrived the next morning. Product quality is pretty solid.
Vriendelijke bezorgers nemen alles mee laten geen rotzooi achter.
Zowel door de klantenservice als door de bezorgers heel netjes geholpen. Ze maken de verwachtingen van een goede service helemaal waar. Ik bestel graag weer een volgende keer bij Coolblue!