Coolblue streeft ernaar de beste klantervaring van Nederland te leveren en dat is altijd goed te merken. Op elk vlak (webwinkel, fysieke winkel, levering, klantenservice, uix, etc...) doen zij het uitmuntend.
Een PC van 1200 euro besteld. Vond hem 's avonds op de oprit staan zonder bevestiging. Blij dat het niet heeft geregend.
Hi Erwin, Zowel de communicatie over de bezorging als de bezorging zelf zijn niet verlopen hoe we het beiden willen. Onze excuses hiervoor. We hebben je klacht doorgegeven aan onze bezorgpartner. Het heeft dagelijks onze aandacht om alle dienstverlening te verbeteren, ook de dienstverlening via onze partners. Dit voorbeeld zal daarin worden meegenomen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Ik kies al jaren voor Coolblue, dit keer was het noodzakelijk om snel een nieuwe telefoon voor mijn vrouw aan te schaffen (op vakantie kapot gegaan en voor haar werk broodnodig, vandaar keuze voor Coolblue) en weet, daar adverteren jullie ook mee, dat de aankoop de volgende dag geleverd wordt. Dat zou vrijdag tussen 10.30 en 14.30 uur zijn. Om 13.30 uur kregen we al een update dat het op vrijdag niet geleverd zou worden. Dat is raar want de melding was dat de bezorger met het pakje op pad was. Op zaterdag zou het aangeboden zijn, maar we waren er niet. We waren er wel degelijk thuis en hebben ook geen bus op de camerabeelden gezien. Kennelijk weer op nr. 7 aangeboden en wij wonen op 7B. Nu moet ik vandaag, op mijn eigen werkdag 8 km naar Mijdrecht rijden om de telefoon zelf op te halen, terwijl ik voor thuisbezorging betaal. Vandaar waardeloos. En natuurlijk is Post NL de boosdoener, maar Coolblue huurt die partij in, adverteert over snelheid, maar kan dit niet waarmaken, kortom "waardeloos" voor deze keer.
Hi Hans, Zowel de communicatie over de bezorging als de bezorging zelf zijn niet verlopen hoe we het beiden willen. Onze excuses hiervoor. We hebben je klacht doorgegeven aan onze bezorgpartner. Het heeft dagelijks onze aandacht om alle dienstverlening te verbeteren, ook de dienstverlening via onze partners. Dit voorbeeld zal daarin worden meegenomen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Alles op tijd binnen,in de winkel goede uitleg, dus uit of thuis alles oké
De volgende dag werd de bestelling geleverd.
Bestel regelmatig bij Coolblue. Goede productkeuze hulp en vergelijken. Snelle levering. Blij mee
I bought, I paid, I was contacted with an estimation delivery, I was sent an email to confirm the purchase and indicate that a more accurate time of delivery would be received in a separate email. I received the more precise time of delivery and an SMS message within the 15 minutes before receiving my purchase. All was perfect! Quality of the product is aligned with the service, package carefully selected and in perfect conditions. All was great!
Vriendelijk ontvangst in Coolblue Repareert store Rotterdam Oostplein en deskundig advies gehad voor mijn iPad Pro accu reparatie. In feite een omruil met een nieuwe identieke iPad Pro.
goed geregeld, afspraken worden nagekomen.
Snelle levering Komen afspraken na. Vriendelijk personeel
Een goede ervaring
Via de site besteld en direct in de winkel op kunnen halen, top geregeld.
De berichten wanneer het bezorgd werd en precies de tijd waarop het pakje bezorgd werd.
donderdagavond op tijd mijn bestelling geplaatst, vervolgens netjes track&trace ontvangen voor levering de volgende dag dus vrijdag. helaas pas zaterdag. op zaterdag nog melding ontvangen dat zending onderweg was. vervolgens nog geen 15 minuten later was de zending op status vertraagd, zelf maar weer naar Track&trace gekeken en gezien dat de zending nu pas maandag komt. bij jullie besteld dat Coolblue aangeeft dat op tijd bestellen de volgende dag in huis zelfs in het weekend.NIET DUS!
Hi Bianca, We balen erg dat we je bestelling niet op tijd konden afleveren. We doen daar alles aan. Onze excuses hiervoor! Is het nog steeds niet duidelijk wanneer jouw bestelling bezorgd wordt? Stuur dan graag je ordernummer en deze review naar [email protected]. Onze collega's op de klantenservice zoeken het dan graag voor je uit. Met vriendelijke groet, Coolblue
Ik was helaas niet thuis toen het pakketje bezorgd zou worden, dus ik kreeg opeens een telefoontje van de Coolblue bezorger. Ik was bang dat hij zou zeggen dat ik hij het pakketje zou terugsturen omdat het aangetekend was. Maar hij vroeg mij of het goed was als hij het pakketje bij de buren mocht afgeven. Wat super vriendelijk! Altijd erg tevreden over de service van Coolblue !
Snelle levering.
Niets aan toe te voegen. Wat de aankoop betreft, daar mag ik jou mee aan de slag
Altijd erg tevreden over de service van Coolblue. Goede communicatie en snelle levering!
De bezorger van Post.nl sprak slecht Nederlands en snapte niet dat hij de oude plaat mee moest nemen. Nu zitten we nog met die oude plaat thuis en we hebben geen eigen vervoer. De reden dat wij kozen voor Coolblue is omdat we goede ervaring hebben met bezorgen en meenemen van het oude apparaat. Wat kan CoolBlue voor ons doen om dit voor ons op te lossen?
Hi Marianne, Wat vervelend dat de oude inductieplaat niet is meegenomen bij de bezorging van de nieuwe inductieplaat. Vermoedelijk is er verwarring ontstaan, onze welgemeende excuses hiervoor. Als jouw pakketje door PostNL wordt bezorgd kun je de oude inductieplaat meegeven, hiervoor heb je wel een verzendlabel nodig, anders kan de bezorger het pakketje niet inscannen en vervoeren. Hoe je dat doet, lees je hier: https://www.coolblue.nl/advies/hoe-geef-ik-mijn-oude-apparaat-mee-aan-postnl.html. De kosten van verzending hiervan is wel gratis. Met vriendelijke groet, Coolblue
Heb een dure telefoon gekocht en is bij de voordeur gedropt terwijl toen de deurbel ging ik meteen naar de voordeur ben gegaan om de deur te openen, pakketje lag voor de deur en zag nog net de bezorger weg rijden, Dus dat vind ik niet goed!!!
Hi René, Zowel de communicatie over de bezorging als de bezorging zelf zijn niet verlopen hoe we het beiden willen. Onze excuses hiervoor. We hebben je klacht doorgegeven aan onze bezorgpartner. Het heeft dagelijks onze aandacht om alle dienstverlening te verbeteren, ook de dienstverlening via onze partners. Dit voorbeeld zal daarin worden meegenomen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Garantiegeval heel netjes afgehandeld. Retourticket aangemaakt na chat, pakketje kosteloos opgestuurd en binnen een week al bericht dat reparatie te lang duurde naar hun beleving en dezelfde dag een nieuw exemplaar naar me opgestuurd. Heel fijn dat zo is meegedacht en het zo is afgehandeld.
Snelle levering, bestelling netjes en goed verpakt en prima communicatie.
Makkelijk te bestellen, geleverd volgens afspraak.
Bestelling prima afgehandeld. Twee verbeterpunten liggen bij postnl en eufy. Pakket zo maar voor de deur zetten en weglopen hoort niet. En Eufy mag iets beter scoren op wat ze beloven. Bovendien is de handleiding, ook online, waardeloos. Helaas kon de Coolblue installatiehulp mail dat ook niet oplossen.