Besteld en snel in huis

Direct in gebruik genomen, fijn!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Wederom een supersnelle service zoals verwacht bij Coolblue

Coolblue krijgt het altijd voor elkaar om de afgesproken levertijd waar te maken, super!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Echt heel slecht pakket nergens te bekennen

Pakket besteld met volgende dag bezorgen. Uiteindelijk track en trace van postnl waarop staat dat coolblue het pakket nooit heeft overgedragen. Na meerdere malen bellen nog steeds alleen het antwoord even wachten misschien komt het pakket terecht.

Snel, vriendelijk

Erg snelle bezorging, vriendelijk personeel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed en vlot geholpen met duidelijke uitleg

x

Laagste prijs en supersnel

We bestelden rond etenstijd een Nintendo Switch 2, die was tijdens Black Friday het goedkoopst bij Cool Blue, en de vokgende ochtend om half 10 werd deze netjes bezorgd in een nette en goed passende doos.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Verkeerde product ontvangen en Coolblue neemt geen verantwoordelijkheid

Ipv een beeldscherm ontving ik een loodzware oliekachel. Van Coolblue mag ik hem zelf meeslepen en terugsturen, ze kunnen het absoluut niet zelf komen halen. Ter compensatie willen ze me een duurder scherm aansmeren, omdat de oorspronkelijke niet meer op voorraad is en de Black Friday/Cyber Monday aanbiedingen er niet meer zijn. Coolblue creëert een probleem en neemt nul verantwoordelijk. Is dit nou hun fantastische service? Ik vind het waardeloos.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neem verantwoordelijk voor je fouten

Maten kloppen niet met aangegeven op site

Goedemorgen, de tv en levering was prima Echter kloppen de breete maten niet met aangegeven op de website Tv breete op website 96cm werkelijk is deze 96 waardoor deze niet meer in de inbouw past Dit is wel jammer Mvg

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Maten juist met de werkelijkheid

Goede prijs en service

Switch 2 met Mario Kart gekocht voor een prima prijs. Ook de bezorging vond ik een verademing. Een zeer kleine tijdspanne werd aangegeven en ook nog een sms'je dat ze er binnen 10 minuten waren. Perfect.

• No

Teleurstellende ervaring met service en coulance

Ik koop al jaren bij Coolblue en heb altijd een positieve indruk gehad van hun service. Juist daarom valt mijn recente ervaring zo tegen. Onze wasmachine begon binnen vier maanden te lekken doordat er een stukje rubber van het manchet was afgebroken. Pas na het bezoek van de monteur én na het presenteren van de kosten werd door Coolblue aangegeven dat dit als een “gebruikersfout” werd gezien, waardoor de reparatie niet onder de garantie zou vallen. Tot onze verbazing kregen we pas op de dag van de installatie te horen dat de reparatie €340 zou kosten. Na veel overleg en uiteindelijk een conflict met Bosch is dit bedrag verlaagd, maar alsnog moesten we €150 betalen voor een apparaat dat nog maar net in gebruik was. Dat voelt simpelweg niet zoals je als klant zou hopen — zeker niet wanneer je een pasgeboren baby en een jong kind thuis hebt en je enorm afhankelijk bent van een goed werkende wasmachine. Wat deze situatie extra teleurstellend maakt, is dat er in de chat werd gesproken over een mogelijke tegemoetkoming, maar daar is uiteindelijk niets van teruggekomen. Ondanks de reputatie van Coolblue als klantgericht bedrijf, hebben wij helaas geen enkel teken van coulance ervaren. Ik begrijp dat er regels en policies zijn, maar soms is meedenken precies wat het verschil maakt. Dat heb ik in dit geval niet teruggezien, en dat stemt teleurstellend — zeker na jarenlang positief klant te zijn geweest. Ik hoop dat Coolblue dit soort situaties in de toekomst anders zal aanpakken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Doe echt alles voor een glimlach

Een zeer positieve ervaring!

Via een overzichtelijke website een bestelling gedaan. De informatie over het betreffende artikel was zeer uitgebreid. Ook waren de reviews makkelijk te beoordelen. De levering was correct op tijd. Al met al een positieve ervaring.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Te veel dingen die mis gaan

2 Lenovo laptops besteld. Er is zoveel mis gegaan: - aardige man die bestelling telefonisch heeft ingevoerd. Hij had echter Engelstalige HomeOffice ingevoerd ipv de Nederlandse versie. Gebeld, een medewerker van Coolblue gaf aan dat we 20 euro tegemoetkoming kregen voor de fout. Goede versie is opgestuurd. - laptops hebben bij levering een uur buiten gestaan in de regen en kou omdat DHL niet aanbelde maar de doos gewoon bij de voordeur neer had gezet. Weer gebeld met coolblue. Ook deze medewerker gaf aan 20 euro als cadeautje te geven. - beide -'cadeautjes' van 20 euro zijn nooit in het account geplaatst Ik heb een mail als bewijsmateriaal maar de 3e Coolblue medewerker waarmee we contact hadden zegt dat hij dit zelf niet kan regelen voor ons. - laptop 1 heel eenvoudig zelf geïnstalleerd. Laptop 2 is een miskleun. Loopt hele tijd vast. 66 minuten in de wacht bij Coolblue 9m medewerker 4 te spreken Laptop mag worden geruild voor een betere versie. Dit is netjes opgelost. Hopelijk komt de nieuwe snel binnen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Als je klanten regemoet wilt komen voor gemaakte fouten, moet dit ook netjes gebeuren. Fouten kunnen altijd gebeuren maar er is nu niet netjes opgelost.

Geweldig bedrijf om bij te kopen

Het bestaat nog een klant die koning is! Overzichtelijke goedwerkende website. Perfecte informatievoorziening tijdens koopproces en levering. Beleefd en geschoold personeel. Ik kreeg niet alleen een glimlach van mijn nieuwe wasmachine maar ook zeker van het kopen bij Coolbleu. Snelle aftersales. Top! Daar mogen anderen een voorbeeld aan nemen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen. Kundig en beleefd personeel echt super.

Jullie maken "alles voor een glimlach" nog steeds waar.

Ik heb nog nooit iets negatiefs ervaren met jullie. Ik vertrouw op jullie snele en goeie service. Online werkt alles naadloos en de levering is altijd prettig. En daarmee bedoel ik vooral de medewerkers die de aankoop komen brengen. Al dan niet met installatiehulp. Supervriendelijk en attent, sociaal vaardig, keurig gekleed, professioneel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Jullie doen al alles voor een glimlach, vooral blijven doen!

Good

Good

• N/A

Heel fijn geholpen

De aanmeld zuil is een topper.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Geen levering aan de deur

Mijn pakket is niet aan de deur afgegeven naar bij een vreselijk PostNL punt. Jammer dat de chauffeur niet de pakketten zoals gevraagd aan de deur afleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Aan de deur leveren. Niet de makkelijkste weg zoeken !

Kon vanwege de sinterklaasdrukte helaas niet bezorgd worden in Alkmaar maar goed opgelost

Een uitstekende laptop, gekocht voor mijn jarige zoon. Kon helaas niet tijdig bezorgd worden bij de vestiging waar ik in de buurt woon, Alkmaar. Hij was gelukkig in Amsterdam-Zuid voorradig en daar heb ik hem toen gehaald; dit was heel makkelijk te regelen maar was wel mijn eigen initiatief, niet een suggestie van Coolblue (dat zou nóg klantgerichter zijn geweest..). Zeer vriendelijk geholpen overal.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Als iets niet tijdig bezorgd kan worden, suggestie voor sneller alternatief

Perfecte levering, goed product.

Alles geleverd als afgesproken.

Heel goede service

Nvt

• N/A

Super snelle levering

Snel thuis

• Heb je nog tips of verbeterpunten? .

Betrouwbaar en snel, zoals ik gewend ben.

Wat accessoires nodig voor mijn nieuwe laptop, die ik 1 dag later binnen had

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorging, pakjes lagen voor de deur terwijl ik thuis was

Uitzonderlijke service

Benodigde snel gevonden in webwinkel en super snel geleverd. Perfect product voldoet geheel aan mijn wensen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

64 Weena