Prima personeel
Online bestelling gedaan en dag erna op kunnen halen. Heel fijn en behulpzaam personeel. Echt top!
Mijn koffiemachine had het begeven, net een dag voor mijn verjaardag. Dus: nieuwe uitgezocht en kijken wie hem het snelst (op tijd) kon leveren, zodat ik mijn gasten een kopje koffie zou kunnen aanbieden. "Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis bezorgd" was nodig en dus won Coolblue. Totdat ik op de dag dat ik hem nodig had, een mailtje kreeg waarin stond dat ze geen capaciteit hadden om hem in te pakken en dat ik hem een dag later zou ontvangen. Niet echt een optie en dus zeker geen glimlach! Omdat mijn vrouw het zelf voorstelde kon ik het apparaat nog wel die dag ophalen bij de dichtstbijzijnde winkel (in Utrecht). Dat is uiteindelijk gelukt, maar ook hier was men niet echt in staat een glimlach op mijn gezicht te toveren. Eerst maar eens zien je auto kwijt te raken daar. Dat lukte uiteindelijk op vijf minuten lopen. Toen kennisgemaakt met de "smart wachtrij", wat neerkwam op wortelschieten en wachten tot je een ons weegt, terwijl klanten die gewoon binnen kwamen lopen wel werden geholpen. Toen ik uiteindelijk aan de beurt was, schamperde de medewerkster waarom ik een steekwagentje had meegenomen; het was toch niet zó'n grote doos. Dit terwijl ik haar al had verteld dat ik een eind verderop pas een parkeerplaats had kunnen vinden. Lang verhaal kort: ik heb mijn nieuwe koffiemachine en de koffie is prima, maar van deze ervaring krijg ik echt geen glimlach op mijn gezicht!!!
Hoi, Een koffiemachine bestellen voor je verjaardag, met het idee je gasten te verwennen, hoort juist zorgeloos te zijn. We vinden het dan ook jammer te horen dat dit niet is verlopen zoals gehoopt. Je ervaring in onze winkel gaan we intern bespreken om te kijken waar we kunnen verbeteren. We hopen dat je ondanks alles toch nog hebt kunnen genieten van je verjaardag en van een goede tas koffie. Namen het hele team: Nog van harte gefeliciteerd. Met een glimlach, Coolblue
Ik had met opzet bij Coolblue besteld omdat het de volgende dag geleverd zou worden. Helaas niet het geval. Des te vervelender omdat ik met iemand anders had afgesproken om samen te installeren. En ook dat heb ik moeten afzeggen
Hoi, We snappen dat je bewust voor ons hebt gekozen vanwege de beloofde snelle levering en dat dit erg vervelend wordt als die belofte niet wordt waargemaakt, zeker wanneer je afspraken hebt gemaakt om samen te installeren. Alvast onze excuses voor het ongemak want dit is zeker niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. Hopelijk kunnen we je bij een volgende bestelling opnieuw verrassen met de service die je van ons gewend bent. Vriendelijke groet, Coolblue
Het begon er al mee dat het pakket 2 uur voor de geplande aflevertijd werd bezorgd waarbij het in de tuin in een regenbui was achtergelaten. Toen ik daarover belde moest ik maar in een postnl app kijken of daar een vinkje ergens over stond. Dat je dat met kleding doet ok maar met electronica verwacht ik echt beter van Coolblue. Vervolgens toch beslist het ding van 21 kilo retour te sturen... we komen hem niet ophalen, u zult hem zelf naar postnl moeten brengen. Gezien ik geen auto heb en juist dingen laat afleveren hiervoor best irritant. Er zijn nu reclames waarbij wordt gemeldt dat keuken apparaten door blauwe coolblue bussen bij je worden thuisbezorgd... not dus het pakket van ruim 600,- wordt net zo behandeld als een pakketje van een fastfashion kleding merk. Ik kocht juist altijd bij Coolblue waarbij je iets meer betaalde om minder gedoe te hebben maar helaas gaat dat niet meer op.
Hoi, We begrijpen dat dit een teleurstellende ervaring voor je is geweest. Een elektronisch apparaat in de tuin achterlaten, in de regen, is niet acceptabel. We nemen deze klacht mee om intern te bespreken samen met PostNL om zo'n gedoe in de toekomst te vermijden en onze service hierin te verbeteren. Vriendelijke groet, Coolblue
Het apparaat werd snel geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen. Wel vind ik het vreemd dat een paar uur nadat ik het apparaat besteld had het apparaat €2,00 goedkoper was. En nog een dag later weer €2,00 euro goedkoper. Netjes dat ik de eerste €2,00 terug kreeg na gereclameerd te hebben. Maar voel me alsnog bekocht omdat het daarna nog eens €2,00 goedkoper werd. Vreemd dat de prijs iedere dag wisselt.
Toen een device niet op display was, haalde een medewerker zijn eigen aankoop. Top service en gebruiksinformatie uit de eerste hand.
airpods pro 3 besteld (tweede kansje) 's avonds rond een uur of 10 en keurig op de hoogte gehouden van de levertijd, dit zo de volgende dag tussen 11:15 en 12:15 uur zijn. De bezorger kwam om 11:15 uur, top dus!
Snelle levering prima communicatie.
Vindt als er gezegd wordt vandaag besteld morgen in huis dat dit nagekomen moet worden en op z’n minst als het niet lukt duidelijk zijn wanneer er dan wel wordt geleverd. Ik zie het als nalatigheid, daarbij is klantenservice heel slecht bereikbaar (terugbelverzoek zou handig zijn en klantvriendelijk)
Beste, We begrijpen dat duidelijke communicatie belangrijk is. Onze excuses dat dit bij jou bestelling blijkbaar niet zo verlopen is en dat je onze klantenservice moeilijk kon bereiken. Jou verzoek voor een terugbelverzoek gaan we ook meepakken als waardevolle feedback om onze service klantvriendelijker te maken. We hebben dit in het verleden ook al geprobeerd en dit had een positieve werking. Volgens onze laatste informatie wordt je bestelling morgen eindelijk bezorgd. We hopen dan ook dat je er snel van kan genieten en we blijven klaar staan moest er toch nog iets zijn. Vriendelijke groet, Coolblue
Zoals gewoonlijk snel en verzonden naar mijn wensen.
Fijne site, makkelijk bestellen en snelle levering
Altijd prettig geholpen in de Arnhemse winkel.
Strijkbout gekocht van Philips met cashback actie, maar die laatste werkte niet met gegevens van Coolblue. Moet je dan zelf toch achteraan. Na chatten met chatbot en medewerker is cashback gelukt. Koste wel veel tijd. Strijkbout is goed, strijken gaat makkelijk
Hoi Henri, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de strijkbout zelf en dat het strijken vlot gaat! We begrijpen dat het cashbackproces wat omslachtig was — zeker als je er zelf nog achteraan moet. Deze acties lopen inderdaad via de fabrikant (Philips in dit geval), maar we vinden het jammer dat het zoveel tijd heeft gekost. Gelukkig is het na contact met onze collega’s toch goed gekomen. Dankjewel voor je geduld en dat je dit met ons hebt gedeeld. Vriendelijke groet, Coolblue
Bij mij geen glimlach. De belofte vandaag besteld is morgen in huis is zeer misleidend. Koffie-apparaat besteld op donderdag. Zou dus worden afgeleverd vrijdag tussen 8-22.00. Bepaalde afspraken afgezegd en speciaal thuis gebleven. Koffie-apparaat stond en bleef gehele dag op inpakken. Om 21.00 maar eens gaan bellen met klantenservice, daar was een lange wachttijd dus er waren denk ik meer problemen. Na lange tijd medewerkster gesproken die gaf aan dat er iets verkeerd was gaan met inpakken. Heel bijzonder. Geprobeerd om de aflevering op zondag te laten gebeuren maar die garantie kon niet worden gegeven dus geannuleerd. Het apparaat zal wel niet op voorraad zijn geweest want bleek bij andere electrowinkels ook zeer beperkt op voorraad te zijn maar communiceer dit dan netjes.
Hoi, Het is nooit fijn om speciaal thuis te blijven voor een levering die uiteindelijk niet plaatsvindt. Onze belofte 'vandaag besteld, morgen in huis' hoort betrouwbaar te zijn en het spijt ons dan ook dat dit in jou geval niet is waargemaakt. We nemen je feedback mee om om zowel onze processen als communicatie te verbeteren. Vriendelijke groet, Coolblue
Het duurde eventjes voordat ik op Coolblue's website terecht kwam. Ik wist niet dat zij ook koffers verkopen. Vergeleken met alle andere sites waar ik doorheen gescrold ben was de keuze na het bezoek aan Coolblue's website duidelijk.
Het product voldoet aan de eisen en werd snel bezorgd. Ben er blij mee.
Makkelijk te bestellen, op afgesproken tijd in huis.
Ik woon in een dorp. Alles behalve postNL qua bezorging is dramatisch. Dit is geen glimlach meer en een reden om minder via jullie te bestellen. Ikvind namelijk de prijs niet relevant wel de ervaring en 10km moeten rijden om je pakket opt e halen is natuurlijk k*'t. Geef aub Postnln als keuze ipv dhl
Hoi, We begrijpen heel goed dat een fijne bezorgervaring minstens zo belangrijk is als de prijs en dat het frustrerend is als je pakket niet aan huis geleverd wordt zoals gevraagd. We vinden het dan ook jammer te horen dat de bezorging in jou regio niet naar wens verloopt. We nemen je opmerking dan ook mee om te kijken hoe we hierin kunnen verbeteren. Vriendelijke groet, Coolblue
Jammer dat mijn pakje niet zoals afgesproken thuis is afgeleverd maar bij ‘n service punt. Was vrij zwaar voor iemand van 83 jaar.
Ik koop nooit maar dan ook echt helemaal nooit meer iets hier. Beloven dat je iets de volgende dag geleverd krijgt dus daar besteld omdat ik die dag thuis werk. Vervolgens een mailtje dat het product toch niet geleverd wordt, maar we weten ook niet wanneer dan wel. Klantenservice: als u binnen vier dagen nog niets heeft ontvangen, kom dan maar terug. Nou nee, ik ga geen vier dagen thuis zitten wachten op een bezorger! Bestelling geannuleerd, maar wel mijn geld alsnog geïncasseerd. Kan een poosje duren voordat ik het weer op rekening heb staan. Als dat nou de eerste keer was geweest dat er iets fout ging met een bestelling, maar nee, dit is de laatste keer geweest bij "alles voor een grimas"!!!
Hoi Patricia, Dank je wel voor je review. We begrijpen dat het erg frustrerend is als je een levering verwacht op een specifieke dag en dat die afspraak dan niet wordt nagekomen. Zeker als je daar je planning op afstemt — dat had niet mogen gebeuren. In dit geval is de vertraging helaas ontstaan bij onze vervoerder, PostNL. Desondanks blijft het natuurlijk onze verantwoordelijkheid om te zorgen dat je bestelling op tijd bij je aankomt. Vandaag is de terugbetaling inmiddels gebeurd. Het spijt ons dat we je als klant hebben teleurgesteld. Mocht je ooit besluiten ons nog een kans te geven, dan doen we er alles aan om het wél goed te doen. Vriendelijke groet, Coolblue
Tijd afgesproken. Chauffeur staat 40 min eerder op de stoep.
Hoi Arthur, Bedankt voor je bericht. We begrijpen dat het even schrikken kan zijn als onze bezorgers 40 minuten vroeger dan verwacht voor de deur staan. We werken met een tijdvak van één uur, en in dit geval waren onze collega's er iets vroeger. We doen ons best om altijd op tijd en binnen het afgesproken uur te leveren. Soms lukt het onze bezorgers om iets vroeger te zijn, en dan komen ze liever al langs dan onnodig te wachten in de straat. Uiteraard begrijpen we dat het niet voor iedereen ideaal uitkomt. In ieder geval onze excuses voor het ongemak. Vriendelijke groet, Coolblue
Snelle en duidelijk advies plus vriendelijke en tijdige aflevering
Goede apparatuur en super service tijdens levering