Snel geleverd, goede prijs. Heel tevreden.
Snelle bezorging en goede service
Eenvoudig bestellen en snelle bezorging
Snelle bezorging, product conform bestelling ontvangen
Goede informatie over het product. Zelfs online nog handleiding toegestuurd :)
goede afhandeling had het online besteld.
Coolblue blijft een fantastische winkel. Groot assortiment, niet altijd de voordeligste prijzen, doch snelle levering en goede service is belangrijk. Aanrader!
Ik heb een nieuwe wasmachine besteld bij Coolblue met de afspraak dat de oude meegenomen zou worden. Tijdens de levering werd mij verteld dat de oude óf diezelfde avond óf de volgende dag opgehaald zou worden. Toen dit niet gebeurde, heb ik zelf gebeld om te vragen wanneer ze hem dan komen halen. Wat blijkt? Omdat ik bel, kunnen ze de ophaling vandaag niet meer inplannen. Dus nu komt het neer op: geen actie van hun kant en de klant moet het zelf maar uitzoeken. Had ik niet gebeld, dan had die oude wasmachine er waarschijnlijk nog weken gestaan. Echt slechte service. Je verwacht dat afspraken worden nagekomen, zeker bij een bedrijf als Coolblue dat zo inzet op klanttevredenheid. Dit is ronduit onprofessioneel en teleurstellend. Ik bestel hier niet snel meer iets.
Hoi ing, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat zonde dat je deze ervaring hebt gehad bij de levering van jouw nieuwe wasmachine. Hopelijk heb je wel al wat wasjes kunnen draaien. Natuurlijk hoort bij een levering ook de ophaling van jouw oude wasmachine. Excuses dat dit niet direct is gelukt. Indien de ophaling door ons mislukt, komen we natuurlijk graag nogmaals langs. Mocht je de oude wasmachine nog altijd thuis hebben staan, neem dan direct contact met ons op. Stuur een mail met je review en ordernummer naar [email protected]. We helpen je dan graag verder. Met een glimlach, Coolblue
Ik kreeg mijn accuheggenschaar 40cm Gardena binnen een dag en met flinke korting
Bedankt voor de levering van de nieuwe printer! Jullie zouden ook de oude meenemen – ik had daar nog speciaal over gebeld – maar helaas is dat niet gebeurd. Ik heb inmiddels besloten ‘m maar een tweede leven te geven via een donatiepunt. Maar voor de volgende keer: misschien toch nog even dubbelchecken bij levering
Wasmachine besteld voor mijn moeder, volgende dag geleverd. Komen twee top gasten waarvoor niets teveel is. Netjes in de omgang, vriendelijk etc. Zo zie je maar dat goede service en vriendelijk gedrag loont. alles is keurig afgehandeld en machientje draaide binnen tien minuten. Was het bij alle bedrijven maar zo servicevriendelijk. Als het enigsinds mogelijk is ga ik voor Coolblue. Ook als ik ergens anders goedkoper uit zou zijn. Mijn dank Frans.
Ik heb gevraagd om levering op locatie A (automaat) en er wordt geleverd op locatie B die om 18:00 sluit waardoor ik de goederen niet tijdig heb. Bevestiging was op locatie A.
Hoi Edwin, Balen om te lezen dat de bezorging niet helemaal goed is gegaan. Zeker als je buiten kantoortijden jouw pakket wil ophalen dan komt een automaat natuurlijk veel beter uit. Meestal gebeurt dit omdat de pakketautomaat vol zit. De bezorger kiest dan de volgende beste optie uit in de buurt. Heb je toch het vermoeden dat hier iets anders mis is gegaan? Neem dan nog even contact met ons op. We geven jouw feedback graag door aan PostNL. We hopen dat je verder tevreden bent met jouw bestelling van Coolblue, ondanks dat de bezorging bij onze bezorgpartner niet helemaal goed is gegaan. Met een glimlach, Coolblue
Ik kon mijn bestelling afhalen en we werden daarbij snel en leuk geholpen. Niet alleen een vraag wat ik moest afhalen, maar ook een reactie op het product wat ik ging afhalen. Ook vroeg de medewerker of ik nog vragen had hierover en/of alles wel duidelijk was. Heel prettig en geeft mij ook het gevoel dat ik gezien word.
Snel en makkelijk bestellen en idem leveren: zoals het hoort
Ik ben erg blij met Coolblue. Vooral de service vanuit alle branches binnen Coolblue ben ik erg te spreken over.
Goed uitleg en afspraken goed nagekomen.
Heb mijn iPad online besteld geen contact dus geleverd door pakketdienst en thatts all
Ik zal voor de volgende bestellingen ook koelblauw gebruiken
En prima tips via mail ontvangen over het gebruik.
Een dag na aankoop wordt het product bij de fabrikant goedkoper aangeboden. Het product moet nog aan mij geleverd worden Coolbleu legt het verschil niet bij maar zegt dat ik het moet terug sturen en belooft mij de volgende dag een retour label te sturen. Tot op heden niets opvangen. Ik citeer over coolbleu "Bij Coolblue doen wij alles voor een glimlach." Aan deze kant geen glimlach maar extra werk en extra kosten
Hoi Theo, Balen dat je niet helemaal tevreden bent over jouw bestelling bij Coolblue. Wij zijn geen prijsvechters en hebben bovendien geen laagste prijsgarantie. Soms zijn wij inderdaad wat duurder dan de concurrent. Hier tegenover staat wel een fantastische service. Zo staan wij altijd voor je klaar en zijn we snel bereikbaar. Je kan bij Coolblue altijd terecht voor een adviesgesprek of klantgerichte oplossing als je problemen hebt. Indien je toch een stukje service wil inleveren mag je jouw bestelling natuurlijk altijd ergens anders plaatsen. We kunnen je niet altijd de hoogste service samen met de laagste prijs aanbieden. Al proberen we dit natuurlijk wel. Met een glimlach, Coolblue
Ik had een laptop besteld en deze opgehaald in de winkel in Utrecht. De servicemedewerker legde alles uit en dat ging prima. Enige misser is dat ik een wat ouder scherm heb met een grote hdmi aansluiting en dat de stekker dus niet op mijn hdmi aansluiting van de nieuwe laptop past. Ik had hier nog naar gevraagd en hij zei: hdmi is hdmi. Ik moet dus nog een verloopstekker hebben en had dat graag alvast in de winkel willen regelen. Afijn, nieuwe laptop is prima.
'S morgens een stofzuiger besteld, bij Coolbleu in Leiden en rond 13.00 uur opgehaald.
Super netjes geholpen door Sander!
Top communicatie en service. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie winkel (locatie Den Haag) om ook eens rond te kijken. Ik heb al een paar keer wat bij Coolblue gekocht en ben altijd positief.
Ik had een cadeaubon gebruikt bij mij bestelling, maar deze werd eerst niet goed omgezet. Hierdoor kreeg ik een mail met de vraag om nog een bedrag te betalen. Opnieuw ingelogd en zag ik dat het toch goed gegaan was. Helaas is dit nooit bevestigd per mail. Eenmaal kreeg ik mijn bestellen van €600 via DHL en hiervoor was ook geen speciale bezorgservice. Mijn pakje werd beneden aan de trap van mijn complex neergelegd zonder dat ik het hoefde te tekenen. Bij andere bedrijven krijg ik een qr-code die de bezorger van mijn telefoon moet scannen bij leveren. Dat geeft bij dure aankopen een veel beter en veiliger gevoel. Dit is ook de reden dat ik niet nog is zal bestellen bij coolblue.