Snelle geleverd, precies volgens verwachting.
Via tweede kans deal een mooie en alsnog dure dewalt boor machine op de kop getikt... maar is het meer dan waard.
Tot nu toe goed, computer moeten w3 nog installeren, maar dat komt goed.
Mooie actifryer beste keus wad hij en ècht een aanbeveling duidelijk display en lekkere patat ga hem nog verder uit proberen
Gewoon een leuke ervaring. Ruime winkel, deskundig personeel, vriendelijke ontvangst en persoonlijke afhandeling.
Ik had een tweedekansje gekocht. Daarbij stond vermeld dat enkel de verpakking was opengemaakt, maar verder zouden er geen gebruikssporen aanwezig zijn. Bij het openen van de door bleek het product nat te zijn en lag er overal in de doos koffie. Ook zaten er koffievlekken op het product. Verder bleek het pakket niet volledig te zijn. Er ontbraken reinigingstabletten en een waterbestendig. Bovendien was het waterfilter al gebruikt (ik weet niet hoe lang, dus die moet ik voor de zekerheid vervangen). Nadat ik alles heb schoongemaakt ben ik wel tevreden over het product, maar het voldeed zeker niet aan de omschrijving. Een tweedekansje is in feite gewoon tweedehands.
Beste Niels, Wat jammer dat je de koffiemachine op deze manier hebt aangetroffen! Dat is zeker niet een nette manier om je apparaat te ontvangen. Een Tweedekans product is een product dat door een klant is teruggestuurd of omgeruild voor een ander product. Omdat we het product niet meer als nieuw kunnen verkopen, krijg jij een leuke korting. Het kan dus voorkomen dat de vorige klant al een paar keer koffie heeft gezet en dat er hier dus nog wel koffie in het apparaat is achtergebleven. We hadden hier wel beter op moeten toezien om de machine zelf nog goed leeg te maken voordat we deze zouden opsturen. Hier gaan we dan ook zeker rekening mee houden om dit in de toekomst te voorkomen. Daarnaast zullen we een setje reinigingstabletten naar je opsturen. Fijn dat je alsnog tevreden bent met je aankoop, we wensen je dan ook heel veel plezier met je nieuwe koffiemachine! Met vriendelijke groet, Coolblue
Zeer klantvriendelijk
Het artikel kan ik niet beoordelen want de bezorging met PostNL is een puinhoop. Twee keer veranderd van afleverpunt, moet nu nog steeds bezorgd worden op anderhalve kilometer van mijn woonadres. Hopeloos.
Beste Martin, Wat enorm balen dat je jouw bestelling nog niet in huis hebt! Je hebt gekozen om jouw pakketje bij een pakketautomaat te laten bezorgen maar dit lukte niet, toen waren genoodzaakt om het pakket ergens anders naartoe te brengen. Het pakketje komt nu naar ons retour, zodra wij deze hebben ontvangen krijg je weer een nieuw bericht van ons. Hopelijk kunnen we je in de toekomst wel weer blij maken met je bestelling! Met vriendelijke groet, Coolblue
Twee cadeaubonnen besteld. Deze zijn verzonden in een doos 2x zo groot als een schoenendoos.
Beste Otto, Oeps, dit was inderdaad niet nodig geweest om de cadeaubonnen in zulke groten dozen te versturen! Wij gebruiken juist in ons magazijn een speciale inpakmachine die alle pakketten op maat inpakt om zo ruimte en kosten te besparen. Dat is hier blijkbaar niet helemaal goed gegaan. We wensen de gelukkige in ieder geval wel heel veel plezier met zijn nieuwe bestelling, hopelijk zit er bij die verzending wel een goede Coolblue-doos omheen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Jarenlang trouwe klant. Maar na via Apple Support een telefoon ter reparatie aangeboden te hebben nooit meer. Na de reparatie van de achterkant horen bellers mij nauwelijks meer. Dit zou onder garantie gerepareerd worden. Ik word nu als leugenaar neergezet en de verantwoordelijkheid wordt afgeschoven naar Apple. Maar wel 619 euro in hun zak en ik een onbruikbare telefoon. Toen ik boos de winkel uitging vond de teamleider het ook nog nodig om te zeggen dat ik niet terug hoefde te komen. Dáár hoeft hij zich geen zorgen om te maken!
Beste Yone, Wat vervelend dat je zo'n slechte ervaring hebt met de reparatie van je telefoon! We kunnen ons voorstellen dat je wilt dat dit opgelost wordt. Het was natuurlijk niet onze bedoeling om je als leugenaar neer te zetten. Onze excuses dat dit zo is overgekomen. We hebben ondertussen al wat contact gehad over de mail. We gaan ervoor zorgen dat dit op een juiste manier opgelost wordt. Met vriendelijke groet, Coolblue
Makkelijk besteld, met een goed afgehandelde bezorging. Mijn zege heeft u.
Snel en foutloos.
Snelle levering en een kwalitatief goed product
Makkelijk producten bestellen. En super snel geleverd! (Kan ik niet zeggen oven bol.com)
Heel handig dat je items kan vergelijken. Samen met de revieuws kom je tot de juiste keuze. Al verschillende dingen besteld en tot nu toe altijd tevreden.
Koffiemachine gekocht, volgende dag geleverd. Heerlijke koffie, prachtige machine. Onderhoudspakket besteld, werd ook de volgende dag al bezorgd. Heel fijn bedrijf!
Door drukte iets later bezorgd, maar de track&tracé is prima!! Prijs was goedkoopste in z'n soort Gemotiveerde bezorgers
Goed gedaan
Heb een ninja 300 besteld en ik ben er reuze blij mee
Vooraf geprobeerd om informatie te verkrijgen mbt mijn bestelde produkt, maar na ruim 8 minuten nog steeds in een lange wachtrij en bij de chat stelde ik een vraag, kreeg geen antwoord en werd vervolgens gevraagd of ik tevreden was?? Product vervolgens naar eigen ingeving besteld. Dat ging verder prima, maar helaas heb ik nu een product dat niet geheel voldoet aan de verwachting. Ik ben normaliter zeer positief ingesteld en zal bovenstaande beoordeling niet snel schrijven. Dit probleem is niet alleen bij CoolBlue, maar geldt voor vrijwel alle sites. Telefonische bereikbaarheid is vaak waardeloos. Toch heb ik verder vertrouwen in CoolBlue.
Beste Tom, Bedankt voor je feedback en dat je alsnog vertrouwen in ons hebt! Wat jammer om te horen dat je niet alle informatie kon vinden over jouw product en dat het niet lukte om met ons in contact te komen. Wij proberen op onze website je zoveel mogelijk van alle informatie te voorzien over al onze producten die wij aanbieden. Dit doen we op de productpagina met een productomschrijving, voor- en nadelen over het product, reviews van klanten en een uitgebreide specificatielijst. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om producten met elkaar te vergelijken. Ook hebben wij verschillende adviespagina's waarin onze productspecialisten blogs schrijven en hun adviezen delen. We hopen hiermee dat je de antwoorden krijgt die je zoekt. Als je onze hulp nog nodig hebt kun je altijd weer opnieuw proberen om contact met ons op te nemen via de klantenservicepagina, we staan nog steeds elke dag voor je klaar om je te helpen! Met vriendelijke groet, Coolblue
Dinsdag 21H30 een BBQ besteld en volgens afspraak de volgende morgen reeds geleverd. De jongens die de BBQ kwamen brengen deden dit letterlijk met een glimlach. Pakket werd daar neergezet waar wij het graag wilden. Super goede service
Goede ervaring
‘s-avonds besteld, de andere dagen huis, wat wil je nog meer.?
In de winkel: voor mij overdreven vriendelijke ontvangst, ben gewoon een klant die een product wil kopen. Verkoper is vergeten mijn kortingsbon in te voeren. Alles vooraf betalen is niet een uiting van de klant is koning. Ik wil thuis eerst controleren of het bestelde ook het geleverde is en dan pas betalen. Nu ik dit weet van Coolblue kijk ik volgende keer eerst bij andere aanbieder. Levering was later dan afgesproken tijd en heb geen telefoontje vooraf gehad. De smoes was dat de autotelefoon kuren vertoonde. Verder vriendelijke jongens.
Best Rob, Sorry dat we je met onze enthousiaste winkelmedewerkers een beetje hebben overdonderd. We willen er alleen maar voor zorgen dat je je welkom voelt in onze winkel en dat je met een glimlach weer naar huis gaat. Momenteel is het inderdaad nog niet mogelijk om achteraf te betalen, maar we kunnen het ons erg goed voorstellen dat je liever ook deze optie wilt hebben om je aankoop te controleren. Misschien dat we hier iets in de toekomst iets mee gaan doen, maar daar is nog niets over bekend. Jammer dat er een technisch defect was bij onze bezorgers waardoor je niet goed op de hoogte was van de levering. Wij staan voor open en eerlijkheid, een smoesje zul je niet snel van ons horen. Bedankt voor je feedback. Hopelijk ben je alsnog tevreden met je nieuwe bestelling! Met vriendelijke groet, Coolblue