Goed en snel geleverd op de fiets nog wel!

Supervriendelijk

Goed assortiment en zeer vriendelijke medewerkers

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Helaas de verkeerde deurbel gekozen. Had liever de E340 gehad

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zou mooi zijn als ik nog kon omruilen

Doen wat zij beloven.

Inderdaad wordt bestelling de volgende dag geleverd.

Excellent

The easier workflow and delivery the next day is a big plus when it always works well. :)

• N/A

Goed aanbod, snelle levering

Goed aanbod, duidelijke informatie, goede communicatie, snelle levering

Tweede keus product

Een tweedehands product wordt afgeleverd. Tweede leven wordt dit genoemd. 40 minuten bezig geweest om een nieuwwaarde product schoon te maken. Je wordt afgekocht met een 50€ korting. Een alternatief is niet op voorraad. Hier betaal je geen volle polle voor. Afdracht verloopt ook niet soepel. Je kunt niet eens je geld terug verwachten bij ophalen product. Eenmalig dit. Maar nooit meer een bestelling bij coolblue. Service van medewerkers klantenservice en de bezorger is uitstekend.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Uitbetalen bij aflevering

's Avonds om 22u een droger besteld en voor 14u geleverd.

Gewoon prima

Goed = goed

Perfecte bezorging

snel geleverd, maar mijn "2e kans, als nieuw" product klopt niet

Aan de zijkant zit een deuk, naar buiten toe uitgedrukt, en er zit geen handleiding meer bij, wat ik toch fijner vind, dan een pdf bestandje . Dus, het predicaat "als nieuw", had eigenlijk " beschadigd en niet meer compleet" moeten zijn. Had ik het geweten, dan had ik een nieuwe besteld, i.p.v de "2e kans", maar ik wilde duurzaam doen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter controleren, voordat een product opnieuw in de verkoop gaat

Slechte service

Vorige week in aanbieding tweedekans (nieuw) samsung tv twv 720 euro gekocht(in aanbieding nieuw 800 euro). Twijfelde tussen lg van 649 en samsung van 720(tweedekans). Samsung tv bleek defect te zijn, kwamen hier pas na paasweekend achter! Klantenservice gebeld. Of ik moest nu 150 euro bij betalen voor nieuwe of ander variant van LG 17 euro met korting. Vorige week was de LG in de aanbieding voor 649. Uiteindelijk akkoord gegaan met 17 euro bij betalen. Bij betaalverzoek bleek ineens 65 euro te zijn! Weer contact gehad en geen oplossing want bleek miscommunicatie te zijn. Service heeft duidelijk genoemd korting en geen woord genoemd over 65 euro! Helaas hebben wij dat geaccepteerd anders zaten wij zonder tv. Wij zijn erg teleurgesteld in de service en hebben een klacht ingediend en hopen alsnog op een oplossing!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere klantenservice met pas aangekochte producten

goed lopende trein !

Plus uitytekende productinfo , ook door het nasturen van handleiding en handige tips

Prima bedrijf

Goede en duidelijke webshop, snelle levering, vriendelijke bezorger en zeer goed verpakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

goede collectie en snelle levering

helaas gold de aanbieding alleen voor Belgie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? vermeld op de website dat aanbieding alleen geld voor bepaalde land

Flitsend snelle levering

tsja, dan zit je op 1e paasdag te bedenken dat je iets nodig hebt, kijkt wat rond bij Coolblue, vindt daar waar je naar op zoek bent en besteld dat dan direct online.... Ja en dan, echt, 2e paasdag wordt dat keurig door 2 vriendelijke heren van Coolblue tot aan de voordeur afgeleverd. Tsjonge wat een dienstverlening en wat snel! Top hoor

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijn dat er op 2e paasdag een wasmachine bezorgd kon worden.

Zeer prettige bezorger die attent was en zaken goed uitlegde en meedacht over de kapotte wasmachine.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Nog steeds niet binnen

Voor 23 u besteld, de volgende dag in huis. Nou echt niet. Ben al 2 dagen aan t wachten. Maar geen pakket. Pasen is al 2 dagen voorbij, dus had er al lang moeten zijn.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Doe wat je beloofd.

ze doen wat ze beloven

Topcommunicatie

Twee keer een product ter reparatie aangeboden. Er is telkens snel contact vanuit Coolblue over de status en de afhandeling is perfect verlopen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De communicatie en de levering was top. Vond het wel heel vervelend dat de nieuwe laptop vol stond met software die ik helemaal niet wilde hebben, zoals bijvoorbeeld mcafee.

Fijne winkel

Vriendelijk personeel alles wordt duidelijk uitgelegd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zo doorgaan

Zeer goed bevallen

Verassing dat men leverde op tweede paasdag. Vriezer overleden en een nieuwe geleverd op een soort van zondag hulde

Teleurgesteld

Afgelopen week een nieuwe Fritzbox! besteld. Werd echter onaangenaam verrast door het feit dat ik een reeds gebruikt product ontvangen had. Zat een "tweede kans" sticker op terwijl ik toch echt een nieuw product had besteld. Ook zag ik dat het product niet compleet was (miste een aantal kabels). Direct contact gelegd met klantenservice; ik kon het product terug sturen en bij ontvangst zou er een nieuwe worden opgestuurd. WAT? Ik krijg een foutief artikel en moet dan extra lang gaan wachten tot ik een nieuw artikel ontvang?? Wat echt niet anders mogelijk, behalve omruilen in een Coolblue winkel, wat voor mij gezien de afstand geen optie was. Met geen woord ook verder gesproken over eventuele tegemoetkoming. Uiteindelijk artikel retour gezonden en ga nu wachten op geld terug. Ondertussen direct bij BOL een nieuwe Fritzbox! besteld (nog 5 euro goedkoper ook) welke wel direct morgen afgeleverd wordt. Ik snap oprecht niet dat je, als de fout bij Coolblue ligt, je moet wachten tot het artikel retour ontvangen is, voordat er een nieuw product wordt opgestuurd. In mijn ogen slechte service. Laatste keer dat ik iets bij Coolblue heb besteld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Foutief verzonden product? Dan klant niet laten wachten tot artikel retour is gezonden.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN