Product dat we heel graag wilden was bij andere winkels volledig uitverkocht maar Coolblue had precies wat we zochten. Goeie service en aardige medewerkers!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik had producten besteld via webshop en daarbij aangeklikt dat ik het die dag nog wilde ophalen. Toen ik de bestelling had gemaakt stond er in de bevestigingsmail dat het morgen op te halen was. Toen ik erover belde dat dat niet overeenkwam met wat ik bij bestellen had aangeklikt werd mij verteld dat het systeem automatisch naar een andere dag verplaatst als niet alle producten die dag beschikbaar zijn (bv wel maar 1 van de bestelde producten). Zou fijn zijn als dat gelijk bij bestellen wordt aangegeven.

snel en correct

De leveringstijden schommelden nogal, maar de bezorger heeft netjes van tevoren gebeld. En, vandaag besteld, morgen in huis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima levering van een televisie

Er werd goed aangegeven op welk tijdstip de levering zou plaatsvinden. Pervmail, sms en telefonisch.

Goede en snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Valt op een punt zwaar tegen.

Met zorg, heb ik op basis van specificatie's een NAS DS224+ besteld. Een van de de voorwaarden, voor mij, was, dat hij ook draadloos kon werken. Dat stond ook in de eigenschappen. Bij installatie bleek dat de draadloze verbinding, niet werkte, heb contact gezocht met Synology support, en wat bleek, na update van het systeem, van de NAS, is de USB netwerk adapter, niet meer te gebruiken, over en uit. Dat alles met een Glimlach. De Nas werkt met een vaste verbinding goed. Groet Henk de Best

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kloppen de specoficaties?

Product niet geleverd

Product zou geleverd worden maar kwam niet. Zou later op de dag alsnog geleverd worden maar dat kon ook niet

niet behulpzaam

was niet goed ontvangen moes zelf alles uitpakken was niet zo als het hoort

• Heb je nog tips of verbeterpunten? meer behulpzaam

Snel geleverd, vriendelijke bezorger

Eerder al een Microsoftpakket besteld, retourgezonden, bleek dit toch nodig te hebben, opnieuw besteld- geen probleem. Snel geleverd door zeer vriendelijke bezorger.

Goed!

Prima verzorging en keurig op tijd

Top product en levering

Alles ging soepel, van bestelling tot levering. Snelle levering ook en de product werkt zoals aangegeven op de website.

Spido.....super snel

Complimenten....op vrijdag .....zaterdag ben ik ermee aan het werk!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Blijf zo doorgaan

Niet bezorgd als beloofd

Product verlaat verstuurd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

een zeer goede ervaring

een zeer goede ervaring

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Keurige, vlotte levering. Communicatie kan beter.

Ik zat te wachten op een SMS binnen het toegezegd tijdsbestek, het was immers beloofd dat ik via SMS op de hoogte zou worden gehouden. Pas veel later zag ik in de mail, dat de levering vertraagd was. Erg onhandig, want ik zat al een paar uur thuis te wachten. Tip: stuur in dit soort situaties ook een SMS, eventueel met verwijzing naar de mail.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Als je belooft via SMS te communiceren, die dat dan consequent

Niet bezorgt op afgesproken tijd

Zaterdag besteld. Zou dinsdag geleverd worden. Nee wordt woensdag en das best vervelend als je op een pakketje zit te wachten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Spreekt voor zich

Een drama

Ik bestelde per ongeluk op de Nederlandse website. Ik kon mijn Belgisch adres opgeven. Bij ontvangst van de bevestiging kreeg ik mijn adres maar met de vermelding van NEDERLAND. Ik rook onraad en belde de klantendienst die mijn wist te zeggen dat het niet mogelijk is om te bestellen op de Nederlandse website met levering in België (maar je kan wel je adres in vullen ????). Ik zou een bevestigingsmail ontvangen met de annulatie en het geld zou me worden terugbetaald na VIJF dagen. Bevestigingsmail heb ik na drie dagen nog steeds niet ontvangen. Hopelijk krijg ik mijn centen terug.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zorg ervoor dat je je adres van België niet kan invullen of op zijn minst een waarschuwing krijgt met de melding dat je niet kan bestellen op de website met levering in België

Uit de 2e kans meer gekregen dan verwacht.

Volgens de foto zaten er krassen op, maar die kon ik niet vinden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekende tweede kans televisie. Voldoet aan verwachtingen.

Mooie kleuren

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

perfecte afhandeling

mijn Logitech muis begaf het op vrijdagavond. om 23.57 u. een nieuwe besteld, die zaterdag vóór negenen werd afgeleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? neen

Fijn! Alles netjes geregeld met bestellen/retourneren. Als consument netjes terug gestuurd in originele verpakking en kreeg mijn geld weer. Alles helder en duidelijk. Dit geeft mij vertrouwen voor de toekomst en zal zeker weer bij coolblue een bestelling plaatsen.

Prima ervaring

Mijn ervaring met Coolblue is prima. Had een koelkast, soundbar + subwoofer en tosti apparaat besteld. Alles keurig op de afgesproken tijd geleverd. Oude koelkast meegenomen. Wel vreemd dat ze de oude soundbar en subwoofer niet wilden meenemen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? neen

netjes geholpen , snel aan de beurt

idem

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Jullie zijn wel erg duur: 50% duurder voor een cartridge dan elders!

Duidelijke site, je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus.

Minpunt. Extra betaald voor avondlevering. Maar een dag van tevoren bericht van post NL dat dit niet mogelijk is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Reparatie is niet goed gedaan

De reparatie is niet goed gedaan. Half jaar oude iPhone hebben ze allerlei onderdelen verbanden, nieuwe moederbord nieuwe accu maar de hebben de oude scherm en camera gemonteerd?

Excellent support

I recently had iPhone repaired and the technician was super helpful and completed the repair much faster.

• N/A

64 Weena