Ook in Duitsland werkt het bestellen, met account dat ik in Nederland heb

Duitse site werkt vrijwel hetzelfde als nederlandse, is dus prettig

Great service!

Ordered online and received delivery on time. User friendly.

• N/A

Goede ervaringen

Vriendelijke meedenkende mensen. Nu een paar keer bij Coolblue een product gekocht en tot nu toe blij met de mensen en de producten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nog niet

Uitstekende service

Heel snel geleverd, keurig verpakt. Vriendelijke bezorger. Alles goed!

Zeer snelle service

Vrijdag mijn printer besteld, zaterdag in huis! En je ontvangt ook telkens een update hoe laat de bezorger het product komt brengen, ideaal!

El servicio muy mal

No complen tardan mucho y muy caro todo

• ¿Nos recomendarías? No
  • ND

Alles was zeer netjes geregelt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Verschrikkelijk lange wachtrij in de winkel

45 minuten gewacht bij Coolblue Rotterdam (Oostplein). Slechts om wat op te halen…

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ophalen anders regelen

Deze week twee iets besteld, twee keer niet compleet en de tweede keer leek het ook al gebruikt.

De eerste keer heel lang moeten bellen om het ontbrekende product nageleverd te krijgen, maar ook die was fout. Daarom maar besloten om dat onderdeel in een andere winkel te halen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Dit moet echt beter.

Goed optijd geleverd

Kwam er helaas te laat achter dat jullie collega Bol bijna €40 goedkoper was. Zoek het normaliter goed uit helaas nu niet

Chromescast met spam

De Chromecast werkt zoals je zou verwachten en werd ook snel afgeleverd. Helaas volgt er net zo snel een tsunami aan spam. Coolbue is niet zo cool als het aankomt op het respecteren van de privacy van hun klaten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen spam sturen

Very happy

I am very pleased, first for the discounts. Also, the package arrived on time, perfectly packaged. Bedankt )

• Θα μας συνιστούσατε; Yes
  • NA

Super snelle levering

Een aanrader snelle levering. Je word goed op de hoogte gehouden!!

Perfect as usual

We have purchased a printer. It arrived on time as expected while we have ordered it in a very userfriend portal.

• N/A

Vaag. Geen idee wanneer mijn pakketje komt

Vrijdag besteld, tot aan nu nog geen levertijd/dag.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Iets betere lever update

Ons grill apparaat ging stuk en na het opsturen ter reparatie, kregen we zeer snel een nieuwe opgestuurd Super service!

Goed.

Wist niet dat het zo snel bezorgd werd. Namen de oude machine weer mee. Dank je

Slechte bezorging!

Ik ben gewend dat Coolblue het artikel zelf bezorgd. Jullie houden je aan de bezorgtijd. Echter het pakket zou bezorgd worden door PostNL, bezorgtijd tussen 1345 en 15.00 uur. Om 15.00 uur kreeg ik het bericht dat het om 16.45 bezorgd zou worden. Daarna een bericht dat het 17.15 uur kwam. Ik had prive een afspraak om 18.00. Ik heb tot 18.30 gewacht, maar geen pakket. Later stond op mijn mobiel dat het pakket wel voor 22.00 uur gebracht zou worden. Moet ik nu mijn volgende artikel weer Coolblue bestellen???? Ik denk het niet!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik denk het niet!!!

Vriendelijke bezorgers

Geweldige service

goed en snel

Snelle levering en alles in een zending geleverd

Zeer snelle levering

Snelle service! In de namiddag bestelt, volgende dag afgehaald. Wel apart dat ik het pakketje mee kreeg zonder legitimatie en afhaalbewijs, maar daar kan CoolBlue niets aan doen.

Geweldige ervaring met klantenservice

Ik heb besteld via de klantenservice omdat ik vragen had over het product, ze hebben mijn vraag meer dan beantwoord en erg vriendelijk. Tevens heeft de medewerker de bestelling in gang gezet. 1 dag later zoals afgesproken de bestelling in huis.

redelijk

niet konsecwend

• Heb je nog tips of verbeterpunten? berijkbaarheid

Viel een beetje tegen

Ik besteld een nieuw fornuis met oven, een dag voor Pasen. Helaas kwam de super aardige bezorger alleen, dus moet ik zelf het fornuis drie trappen omhoog brengen. Eenmaal boven toch blij met mijn nieuwe fornuis. De volgende dag wil ik de oven voorverwarmen voor het paasontbijt maar viel de ovendeur er uit. Gelukkig was er iemand van visite nogal handig en heeft hem weer kunnen maken, maar al met al is toch wat tegengevallen allemaal

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Duidelijkheid over wel of niet naar boven brengen

64 Weena

Rotterdam 3012 CN