Besteld eerder bij mediamarkt wat een slechte winkel is dat zeg.. na veel moeite geld terug gekregen en bij Coolblue besteld. Prima geregeld en snel geregeld.. daar kunnen ze bij de mediamarkt nog wat van leren… ik ben toch niet gek en bestel voortaan alles bij Coolblue
Nadat ik diverse sites had bezocht en gekozen had voor deze TV. was de bestelling snel gedaan. De TV werkt nu een aantal dagen tot volle tevredenheid. Perfect beeld, maar vooral de geluidskwaliteit is verrassend goed. Toch een minpuntje: De instellingen zijn behoorlijk ingewikkeld, zeker met de voorkeur bij het opstarten voor het "Google TV" programma in plaats van KPN.
Heel jammer dat COOL Blue de printer liet bez9rgen door Post.nl, want daardoor werd de oude printer niet meegenomen.
Hi Marie-José, Wat vervelend dat de oude printer niet is meegenomen bij de bezorging van de nieuwe printer. Vermoedelijk is er verwarring ontstaan, onze welgemeende excuses hiervoor. Als jouw pakketje door PostNL wordt bezorgd kun je de oude printer meegeven, hiervoor heb je wel een verzendlabel nodig, anders kan de bezorger het pakketje niet inscannen en vervoeren. Hoe je dat doet, lees je hier: https://www.coolblue.nl/advies/hoe-geef-ik-mijn-oude-apparaat-mee-aan-postnl.html. De kosten van verzending hiervan is wel gratis. Met vriendelijke groet, Coolblue
Duidelijke website, snel geleverd en goede uitleg over de installatie
Bestelde twee monitoren. Een werkte niet goed. Binnen twee dagen stond er een nieuwe die wel goed werkte. Werd zondermeer omgeruild. Geen maren, geen addertjes onder het gras, geen kleine lettertjes, geen extra kosten. Gewoon super.
Mijn oude PC ging stuk en repareren was geen optie dus op de site van Coolblue gekeken en gelijk een nieuwe besteld. Half uurtje later stond die al klaar in de winkel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel kortom een echte aanrader!
bezorging op juiste tijdstip. Goede begeleiding van het pakket.
bestelde netjes snel geleverd zoals afgesproken en met post nl nooit problemen ga zo door.
Alles gaat eigenlijk vanzelf, communicatie is duidelijk en niet over de top. Afhalen bij Bruna in Huizen ging ook prima, alleen
Goed service
Coolblue makes it very easy to exchange items.
Bij de eerste bestelling bleek bij ontvangst de antenne van de ontvanger van de draadloze microfoons afgebroken te zijn. Ik moet hier nog over bellen. De tweede bestelling is voortreffelijk en bevalt zeer goed.
Besteld op de PC e de vlgnde dag in huis, hoe snel wil je het hebben. De informatie die ik kreeg om hem te installeren heb ik nog niet bekeken maar dat komt pas na de Pasen. Hartelijk dank voor service en een fijne Pasen
Keurig geleverd op aangegeven tijdstip!
Snelle service en oplossing ook wanneer sprake is van reparatie/ vervanging produkt. Top allemaal!
Lekker snel en energie neutraal, goed werk fietser!
Jullie adverteren vandaag bestellen, morgen in huis. Afgelopen dinsdag besteld en vrijdag nog steeds in in huis!
Beste Anita, Spijtig om te lezen dat jou bestelling niet de volgende dag werd bezorgd. Dat is natuurlijk wel de bedoeling. We hebben hier goede afspraken over met onze bezorgpartners. Natuurlijk kan het een keer gebeuren dat een zending vertraagd om verschillende redenen. Dit ligt dan helaas buiten onze macht. We bieden wel graag onze excuses hiervoor aan! Gezien het ongemak willen wij je graag een persoonlijke korting bieden van 25 euro. De persoonlijke korting kan je dan vinden in je Coolblue-account bij het afrekenen van een bestelling en is een jaar geldig. Zo bepaal je zelf wanneer en waarvoor je de korting inzet. We hopen dat jij je kan vinden in dit aanbod. Laat je ons weten of we de korting in orde mogen maken? Alvast bedankt voor je reactie! Met vriendelijke groet, Coolblue
Personeel weet van wanten.
Ik ben tevreden over het hele traject van koop tot bezorging. Voldoende informatie ontvangen over de bezorging en ik ben zoals aangegeven een kwartier van tevoren gebeld dat de bezorger er aan kwam. Echt top dit.
Wij vinden het prettig om te kunnen zien hoe de aan te schaffen TV er in werkelijkheid uitziet en dan ook te kunnen vergelijken qua beeld e.d. Ook fijn dat er iemand is die nog toelichting kan geven.
Duidelijke website, goed verschillen tussen producten beoordelen. Bestelling/bezorging verloopt ook snel en soepel.
Binnen een dag een nieuwe pc voor een zeer scherpe prijs. Snel geleverd.
Snel geleverd, product voldoet volgens verwachting.
Very fast delivery and pc is awesome