Was goed

Was goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gemakkelijk besteld en dezelfde dag opgehaald in de winkel

Dat was top! Cadeau voor mijn verjaardag uitgezocht, online besteld en dezelfde dag al op kunnen halen! Bij aankomst in de winkel stond er een medewerker bij de ingang klaar om alles te checken en ons de goede kant op te wijzen. Super service!

Bezorging kwam niet opdagen

Helaas kwam de bezorging op maandag 25/3 niet opdagen en tot mijn grote verbazing kreeg ik een email dat de bezorger mij gemist had, omdat er blijkbaar niemand thuis was. Vreemd, want ik was de hele dag thuis. En daarnaast heb ik ook geen telefoontje gehad om dit te verifiëren. Nu een herhaal bezorgmoment ingepland voor morgen 28/3. Hopelijk komen de bezorgers nu wel.

Twee oordopjes online gekocht

Online bestellen en dan toch 30 minuten wachten op je product. Dat kan toch sneller!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Snelheid afhaleespaul

Gewoon goed. Alles volgens de beloften.

Altijd een feest om hier iets te bestellen. Zelfs met tips voor het gebruik van het bestelde!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niets veranderen

Gewoon goed geregeld!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Netjes op tijd en gewoon alles goed

Op tijd geleverd zo als beloofd en netjes tot in woonkamer . Perfect

Perfect geregeld

Duidelijke site en zeer snelle levering

Heel goed afgewikkeld.

Goede bezorging, prima op tijd en geplaatst op de plek die wij aangaven.

Snel het juiste artikel

Goed geholpen.

Goed geholpen wil ik mee zeggen via de site duidelijk weergegeven naar wat ik zocht. En de levering was ook goed, via de mail berichten omtrent het tijdstip van levering helemaal perfect. En dan als laatste de levering perfect, de personen die de levering deden waren vriendelijk en hulpvaardig. In een woord geweldig. Ga zo door. Vriendelijke Groet Con van Beuningen. Mook.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee was geheel goed

slechte service

slechte service, koop een eufy deurbel met homebase 3 voor 266 eur. zie ik later dat ze zelfde deurbel + homebase 3 en extra chime aanbienden voor 259 eur en nu willen ze niet eens de moeite doen voor een goede oplossing. Alles is pas 2 dagen geleden geleverd. Kijk maar goed uit uw dopen voor je een bestelling plaatst. De slogan alles voor een glimlach is hier toch niet toepasselijk :(

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja, beter service

prima winkel snel en betrouwbaar

Overzichtelijke website en snelle levering

Werkelijk een sublieme srvice

Personeel neemt de tijd voor uitleg en advies. Ga zo door.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee super tevreden

Geschrokken van hoe het product afgeleverd is.

Jullie adverteren met de slogan voor 23.59 besteld morgen in huis. Wat schets onze verbazing dat wij de dag erna van post nl te horen krijgen dat het een dag later wordt. Vinden wij nog niet zo erg maar wel hoe het pakket door post nl afgeleverd wordt. Doos was goed beschadigd en vol plankband van post nl en een stikker van. Wij hebben u product opnieuw ingepakt maar niet gecontroleerd op beschadiging en of er alles nog bij was. Heb dit ook al telefonisch doorgegeven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Andere besteldienst

Mooi site, bezorgd wannee ik koos en veel communicatie om te brengen. Eerst mail, dan een bericht en als laatste een telefoontje. Top hoor

Snelle goede service

Zondag wat besteld en de volgende ochtend al geleverd, ideaal.

Geweldig altijd prima

Alles wordt duidelijk weergegeven makkelijk te bestellen en zeker netjes tot de aflevering toe

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Helaas zal dit de laatste keer zijn voor mij

In principe verliep mijn bestelling prima, los van het feit dat het 1 dag later kwam als gepland. Wat ik ook jammer vond is dat 1/2 dagen na mijn aankoop, het zelfde product in prijs is gedaald. Helaas heeft CoolBlue geen laagste prijsgarantie. Daardoor ben ik met 1/2 dagen een aanbieding misgelopen. Had net zo goed een dag later kunnen bestellen en kunnen profiteren van de aanbieding plus ik zou mijn product even snel ontvangen. Al met al heeft het een nare smaak achter gelaten, en is het verstandiger om toekomstige aankopen bij concurrenten te doen die wel een laagste prijsgarantie hanteren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? CoolBlue focust zich op service, maar het aanbieden van een laagste prijsgarantie is ook iets wat cruciaal is bij het excelleren in klantenservice.

Uitstekende dienstverlening!

Snelle levering! Prima prijs voor duo Oral-B Braun electrische Vitality 100 tandenborstels.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed geholpen met de medewerker in het filiaal op het Oostplein

Ik had advies nodig over een all in one desktop en ik twijfelde over een HP of een Lenovo.Hierbij heeft hij mij een goed advies gegeven

Eenvoudig en snel

Eenvoudig bestellen en snel en op tijd geleverd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Mijn pakketje is snel bezorgt en in uitstekende staat

De harde schijf werkt uitstekend en is prima bezorgd.

Weer top!

S’avonds besteld dag erna geleverd. Ook goede nazorg door mailing hoe geleverde product te gebruiken. Helemaal top.

naar tevredenheid

daar wordt je vrolijk van, vlot en met humor

64 Weena

Rotterdam 3012 CN