daar wordt je vrolijk van, vlot en met humor
Goed en communicatief!
Ik bestelde twee-beeldschermen en een monitorarm, specifiek om aan elkaar te koppelen via de zogenoemde "daisy-chain" methode. Helaas, anders dan geadverteerd, kunnen de beeldschermen dat niet aan. Ik kan aldus maar op 1 scherm tegelijk werken, hetgeen de hele opzet eigenlijk teniet doet. Ook de monitor-arm is bijzonder ingewikkeld inelkaar te zetten, deze bestaat uit meer dan 100 losse onderdelen...
Hi Martijn, Wat jammer dat het niet lukt om de twee beeldschermen aan elkaar te koppelen. Wij willen je aanraden om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen je voorzien van extra ondersteuning. Ook kunnen wij helaas geen installatie-service aanbieden voor monitor-armen. Wij hebben je feedback wel doorgegeven. Met vriendelijke groet, Coolblue
Fijn om producten te kunnen vergelijken. Ik heb daardoor een goede keuze kunnen maken
Bestellingen zijn vlot geleverd dat was prima. Helaas is 1 bestelling defect en moet retour. Voor mij te groot om op de fiets mee te nemen. Ik hoopte dus dat jullie m zouden omruilen een bezorger die het retourpakket op haalt. Of nog beter contact opneemt met Kenwood en zorgt voor 1 nieuw deksel zodat niet het hele apparaat retour heeft. Zoals het nu gaat, klinkt het niet heel duurzaam! Plus dat ik nu gedwongen ben een taxi te nemen naar een post nl punt. Dan had ik deze foodprocessor beter bij de lokale shop kunnen kopen...
Hi Marge, Dit is natuurlijk niet verlopen hoe we het beiden willen. We zoeken het graag nog een beetje verder voor je uit. Wil je je ordernummer samen met deze review mailen naar [email protected]? Met vriendelijke groet, Coolblue
Vriendelijke en nette bezorger
Het is nu de 2e keer dat ik iets bestel (in dit geval een laptop), waarbij ik de levertijd aangeef en betaal. Tot 12 minuten voor de eerste ontvangsttijd platgebombardeerd met allerlei berichtjes. "Het komt eraan, de bezorger staat tussen zo en zo laat voor de deur" etc. En dan weer: "Helaas, wij zijn niet instaat om je bestelling vandaag af te leveren" Op de linkedin pagina van Annemijn staan meer van dit soort reacties. Coolblue was de zaak waar je op kon rekenen. Als het niet tot jullie doordringt dat het uiteindelijke succes afhangt van de aflevering en de tevreden klant, vrees ik voor jullie toekomst. Laat postnl niet de valkuil zijn.
Hi Atze, Zowel de communicatie over de bezorging als de bezorging zelf zijn niet verlopen hoe we het beiden willen. Onze excuses hiervoor. We hebben je klacht doorgegeven aan onze bezorgpartner. Het heeft dagelijks onze aandacht om alle dienstverlening te verbeteren, ook de dienstverlening via onze partners. Dit voorbeeld zal daarin worden meegenomen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Bij de aankomstbalie wilde ik mijn QR code laten zien maar de medewerker wilde mijn aankoopnummer weten. P zich geen probleem maar hij was niet erg klantvriendelijk ingesteld. Zal wel weer zo’n egocentrisch trekje zijn van de tegenwoordige jeugd.
Cool Blue was de redding voor miin verjaardagscadeau dat ik zondagavond bestelde en maandag netjes kreeg geleverd. Top service!
Een pc met toebehoren afleveren zonder handtekening of ID bij AH post NL dropping point. Iedereen kan hem meenemen. Wie verzint zoiets?
Hi Cees, Zowel de communicatie over de bezorging als de bezorging zelf zijn niet verlopen hoe we het beiden willen. Onze excuses hiervoor. We hebben je klacht doorgegeven. Het heeft dagelijks onze aandacht om alle dienstverlening te verbeteren. Dit voorbeeld zal daarin worden meegenomen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Snelle service, duidelijke omschrijving van het produkt.
Koffiezetapparaat besteld op zondag en maandag stond hij al te snorren in de keuken.
Ik had een makita schroeftol en een makita accu besteld, de accu zat los in een te grote doos zonder opvulling.. het is een kleine moeite om de doos op te vullen? Levering was wel snel.
Snelle bezorging, erg vriendelijk en behulpzaam. Goede communicatie over de bezorgtijd
2 producten terug gestuurd en krijg maar van 1 product geld terug.
Hi Kirsten, Dit is natuurlijk niet verlopen hoe we het beiden willen. We zoeken het graag nog een beetje verder voor je uit. Wil je je ordernummer samen met deze review mailen naar [email protected]? Met vriendelijke groet, Coolblue
Snelle levering en beleefde bezorgers.
Altijd keurig verpakt en op tijd geleverd. Fijnste online winkel voor Electronica en of witgoed. Zeer betrouwbaar ook. Ben een tevreden klant.
We zitten al bij 4 weken met een kapotte wasmachine. Op de website staat vandaag gebeld, morgen een monteur aan huis. Uiteindelijk duurde het ruim 2 weken voordat de monteur er was. Hier gingen talloze belletjes van mij met coolblue en Samsung aan vooraf. Nu nog eens bijna 2 weken en veel telefoontjes verder (en dit zijn geen gesprekken van 5 min, maar ruim 40 min waarvan je een half uur in de wacht staat) en nog steeds geen nieuwe wasmachine (terwijl Samsung mij heeft aangegeven dat we een nieuwe krijgen, binnen garantie termijn). Elke keer als je medewerker spreekt moet je het hele verhaal weer op nieuw uitleggen (geen historie in systeem), er is geen contact mogelijk tussen andere afdelingen om zaken na te vragen, de klant moet zelf bellen met Samsung om van alles en nog wat te regelen/af te stemmen (je zou denken dat je alleen met de partij contact hebt waar je de wasmachine gekocht hebt en dat zij eventueel met de leverancier schakelen mocht dat nodig zijn). Medewerkers beloven allemaal best te doen, maar uiteindelijk dus nog steeds niks geregeld en kan er niet geëscaleerd worden of id. Je bent dus gewoon aan de goden overgeleverd…
Na vele jaren van tevredenheid nu toch echt ontevreden over de klachtenbehandeling. HP laptop gekocht in 2022. Dag na aankoop retour ivm. defect. 1 Maart retour ivm. zelfde defect. Na 14 dagen retour ontvangen echter nog steeds defect. Door Coolblue opgehaald op 17 maart maar geen verdere info … niet ontvangen in magazijn. Klantenservice: dat is een normale vertraging, komt u over 7 dagen naar terug … Maar beste Coolblue, daar koop ik geen laptop voor! In verband met werkzaamheden intussen maar elders een nieuwe laptop gekocht!
Hi Rob, Dit is natuurlijk niet verlopen hoe we het beiden willen. We zoeken het graag nog een beetje verder voor je uit. Wil je je ordernummer samen met deze review mailen naar [email protected]? Met vriendelijke groet, Coolblue
10/10
Komen afspraken na
Heerlijk om iets te bestellen en de volgende dag in huis te hebben. Precies zoals wat aangegeven word
Zaterdagmiddag ging de inbouw afzuigkap kapot Wat nu? Coolblue website bezocht en daar een inbouw afzuigkap gevonden die past. Dus snel besteld en op zondag werd deze netjes door PostNL bezorgd.