Prettig contact met enthousiasme. Wel heeel lang in de wacht aan de telefoon. Prettige mail. Maar: extra betaald voor de bezorging en daar ging t helaas fout. Nu alles compleet gelukkig
Helemaal goed
Goed ervaren
Goede levering en ons op de hoogte gebracht van te voren
Snelle service, nette bezorgers.
Koelkast op de plaats gezet zodat ik er niet onnodig mee hoefde te sjouwen en verteld wat er te vertellen viel. Klasse!
het aankopen via internet ging heel gemakkelijk; de communicatie over het afleveren was heel nauwkeurig. Uitermate tevreden over Coolblue.
Moeilijk om dit opgelost te krijgen.
Hi Harmen, We balen erg dat we je bestelling niet op tijd konden afleveren. We doen daar alles aan. Onze excuses hiervoor! Is het nog steeds niet duidelijk wanneer jouw bestelling bezorgd wordt? Stuur dan graag je ordernummer en deze review naar [email protected]. Onze collega's op de klantenservice zoeken het dan graag voor je uit. Met vriendelijke groet, Coolblue
Al geregeld besteld bij Coolblue en tot op heden heeft men zich steeds aan de afspraak gehouden van voor 23.59uur besteld is de volgende dag geleverd. Verder wordt men netjes op de hoogte gesteld van het levering tijdstip en alles is netjes verpakt. (Enigste nadeel is dat nu vaak alleen in de originele verpakking wordt geleverd, zodat het artikel zichtbaar is voor andere met mogelijke gevolgen).
Prima op tijd geleverd. Vriendelijke medewerker. Goed product
snel en correct geleverd
Koffiezetapparaat stuk na de garantie. Geheel nieuw exemplaar gekregen. Top.
Goed precies zoals vertelt op de website
Zie hier boven
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Wanneer en tijden van bezorging.
Very happy for the good service, simplicity, speed and reliability
Snelle levering, precieze tijd waardoor je niet hele dagen zit te wachten. Na levering hulp bij installatie
Bestelling was makkelijk, snel geleverd. Goede info om het tijdstip van bezorging te volgen. Product is cadeautje dus de kwaliteit kan ik nog niet toetsen
Everything from ordering and support to delivery was perfect.
Een bestelling van € 2.700 gewoon niet aan de deur geleverd en op de trap gedumpt. Eerste laptop bleek al een schroef los te zitten en die mogen we nu zelf gaan terug sturen. SCHANDALIG
Hi Koen, Zowel de communicatie over de bezorging als de bezorging zelf zijn niet verlopen hoe we het beiden willen. Onze excuses hiervoor. We hebben je klacht doorgegeven aan onze bezorgpartner. Het heeft dagelijks onze aandacht om alle dienstverlening te verbeteren, ook de dienstverlening via onze partners. Dit voorbeeld zal daarin worden meegenomen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Eenvoudig te bestellen, goed op de hoogte gehouden van het bestelproces en levering. Top!
Sobere begroeting, zakelijke afhandeling, app korting kom niet gebruikt, niet begroet bij weggaan terwijl wel medewerkers bij de deur.
Hi Jacob, Wat balen dat jouw ervaring in onze winkel niet positief was. Hier doen wij alles aan. Onze excuses hiervoor! Zou je via onze klantenservice willen laten weten over welk filiaal dit gaat? Dan pakken wij dit verder op voor je. Zo hopen wij dit te voorkomen in de toekomst. Met vriendelijke groet, Coolblue
I want more to order through CoolBlue, thanks
vriendelijk en vlot geholpen
Heb expres bezorging in de avond aangegeven, dan zijn wij allebei thuis, .er is niet aangebeld maar direct afgeleverd bij een postnl punt in de Boekhorststraat Den Haag. Een punt waar wij niet kunnen komen met de auto vanaf ons huis Het pakket was heel erg zwaar en mijn man van 76 jaar oud moest 20 minuten lopen om er e komen en weer 20 minuten terug met dat zware pakket. Ik had het miet eens kunnen tillen. Echt schande
Hi Fien, Zowel de communicatie over de bezorging als de bezorging zelf zijn niet verlopen hoe we het beiden willen. Onze excuses hiervoor. We hebben je klacht doorgegeven aan onze bezorgpartner. Het heeft dagelijks onze aandacht om alle dienstverlening te verbeteren, ook de dienstverlening via onze partners. Dit voorbeeld zal daarin worden meegenomen. Met vriendelijke groet, Coolblue