Duidelijke site en na de bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden over de bezorging.

Gewoon top

Alles duidelijk, goede communicatie. Snel en goed geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik wil coolblue bedanken voor snelle service

Smooth and fun

Didn't print out the banner because I didn't have to wait long for the delivery!

• N/A

Snel,correct, professioneel, goed product.

Snel, goede communicatie over bezorging, goed product en vriendelijke service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles ging zoals het moest

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en top bezorging!

Op zondagmiddag een wasmachine bestellen en de volgende ochtend om 07.30 uur werd deze geleverd. Goedgehumeurde en vriendelijke bezorger heeft de wasmachine netjes afgeleverd en de oude weer mee terug genomen. Wat wil een mens nog meer! Dezelfde dag bleek dat de wasmachine in de aanbieding was en dat was de dag ervoor (moment van bestellen) nog niet het geval. Na telefonisch contact met de klantenservice is dit netjes opgelost. Lekker zo door blijven gaan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen verkooptegoed aanbieden als er een kortingsbedrag verrekend moet worden.

Klant vriendelijk nette uitleg gewoon top.

Fijn geholpen

Op een gezellige manier heel veel informatie gekregen en goed geholpen

Waardeloze afhandeling

tv gekocht, bij installatie komen we er achter dat de afstandsbediening niet werkt. Gevraagd om een nieuwe afstandsbediening toe te sturen, dat kan niet er kan alleen een reparateur komen na 10 werkdagen of er kan een nieuwe tv bezorgd worden, kan dit niet efficienter?? Na veel contact met klantenservice en hierna de zakelijke afdeling is er beloofd dat afgelopen maandag tussen 9.00 en 17.00 de tv omgewisseld zou worden. Zonder enig verder contact ontvang ik per automatische mail op de maandag dat het bezorgmoment dinsdag is geworden. Hierop weer gebeld, omdat we er dan niet zijn. Nieuw bezorgmoment gepland met vraag tussen 9.00 en 17.00 te bezorgen, nu stonden ze woensdag om 8.30 voor een lege deur. Ik heb vervolgens alternatieven aangeboden om de tv om te wisselen op een van de winkels, ook dat was niet mogelijk, nu gedwongen om een betaald tijdvak af te nemen, zodat de omruil tussen 9.00 en 17.00 kan plaatsvinden. Ik ben benieuwd wat me aanstaande maandag weer staat te wachten?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Klantenservice die kan afwijken van de standaard processen, beter luisteren, betere alternatieven aanbieden

Dit is zoals een bedrijf service en producten moet leveren. Bestellen, fluitje van een cent Bevestiging, vrijwel direct in je mailbox Bericht dat de producten klaarstaan Opgehaald in de winkel. Stond klaar en verkoper gafaan mee te lopen naar de auto. Betaling in1 keer goed Bij het verlaten van de winkel een tevreden gevoel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Eh meer parkeerplekken bij de winkel

Prima service, snelle verzending goed verpakt en snel geleverd.

Alles Gelukt

Gooie ervaring bij Coolblue

• N/A

Helemaal tevreden!

Helemaal tevreden! Prettige mensen aan de deur bij levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik ben prima geholpen en de bezorging was perfect! en de bezorger was uiterst vriendelijk!

Netjes en goed

Besteling netjes op tijd geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Nog steeds niets ontvangen!!!!!!!

Slecht dus

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wat dachten jullie

Vriendelijke personeel!

Servicebalie in Groningen zijn ze zeer behulpzaam, top!

geweldig goed

mijn eerste ervaring van Cool bleu is gelijk goed ben tevredn wat moet een mens nog meer. misschien tot een volgende keer je weet maar nooit spaarpot is nu leeg

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geweldig klant-gericht. Heel attent om ook nog tips te sturen

Dik tevreden!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Fantastische service

Vriendelijke bezorgers en een prima service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Wederom weer een Fijne service!!

Wederom weer een fijne service gehad, fijn om tijd alles was helemaal prima!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Waarom geen deugdelijke gebruiksaanwijzing als het personeel van Coolblue mij ook geen uitleg kan ge

Waarom is er geen deugdelijke gebruiksaanwijzing beschikbaar als het personeel ook geen antwoord kan geven op simpele vragen over het gebruik.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? genoeg

Perfecte service.

Bestelling was makkelijk toe doen en levertijd exact zoals aangegeven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Super snel

Keurig en supersnel bezorgd en prima op de hoogte gehouden.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN