Goede en complete levering

Prima en op tijd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede prijs, vlotte levering.

Prima prijs, niet de goedkoopste. Wel een ander voordeel is de betrouwbare leveringsbelofte.

Komen afspraken na en zijn ondubbelzinnig in de communicatie

Komen afspraken na en zijn ondubbelzinnig in de communicatie

Goed in wat ze doen

Ze leveren zoals ze zeggen en dan is het artikel ook zoals zij het beschreven. Een zeer tevreden klant.

goed en snel geholpen

Tweedekans laptop werkt niet

Gekozen voor een tweedekans laptop. Volgens beschrijving nieuw maar geopende verpakking. Bij aanzetten laptop blijkt deze alleen in een foutmodus/blauw scherm te starten. Wat ik ook probeer hij start niet op. Kortom laptop is niet nagekeken door Coolblue en wordt gewoon weer doorverkocht. Zonde van de verzendkosten, hadden ze hem gecontroleerd was dit niet nodig geweest.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Teruggestuurde apparaten nakijken.

Super klantvriendelijk en toegankelijk

Zeer warm welkom in de winkel in Eindhoven. Persoonlijke benadering en tijd voor de klant.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service en een snelle levering

Je hebt vol op keuze uit het grote assortiment en de levering is zoals beloofd heel snel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Very clear and smooth process.

Every step of the process was transparent and clear. I'm very happy with the communication flow, attention to detail and swift delivery. It was quite refreshing to have such an easy experience.

• N/A

Snel en netjes bezorgt

Zeer klantvriendelijk

Zie boven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goede website

Om mij te oriënteren op een nieuwe laptop kon ik alle informatie die ik nodig had op de website vinden. Ik ben wel even in de winkel geweest op zaterdag, maar daar waren de medewerkers druk bezig. Ik heb de laptop even fysiek bekeken en daarna online besteld. De volgende dag in huis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle Levering zelfs op zondag!

Zaterdag besteld en zondag al in huis

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle service, ook als er een keertje iets misgaat!

Coolblue is erg fijn omdat als er een keertje iets niet goed is, zaken snel worden geregeld én vooral ook opgelost. Als enige punt zou het ‘laten ophalen’ van defecte goederen een pré zijn; zoals bij Bol.com (select).

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Optie; laten ophalen door PostNL

Levering niet zoals afgesproken

Ik had voor Coolblue gekozen voor het leveren van een Sodastream Art omdat deze op zondag kon leveren. PostNL had kennelijk andere gedachten en i.p.v. zoals aangekondigd en bevestigd kwam PostNL niet opdagen en we kregen een bericht dat zij niet konden afleveren omdat wij niet thuis waren. Dit had tot gevolg dat wij iemand moesten charteren om naar het afhaalpunt, op een afgelegen industrieterrein, het bestelde af te halen. Echter, de besteller is nooit aan de deur geweest, wij bleven juist thuis hiervoor. Verder kunnen we zien aan onze Ring log dat er niet is aangebeld. Verder hebben wij een faciliteit om pakjes te plaatsten indien we niet thuis zijn. Deze is voldoende bekend bij de bezorgers. Kortom wij zijn belazerd door een luie PostNL besteller. Bij contact met Coolblue konden zij ons niet verder helpen en wij moeten het maar verder hiermee doen. Wij hebben juist voor Coolblue gekozen omdat deze op zondag leverde, anders was Bol of MediaMarkt ook een prima keuze geweest. Zeer teleurstellende ervaring en niet Coolblue waardig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zorg ervoor dat afgesproken is afgesproken of los het op met een passende oplossing.

Afhandeling defect erg slecht

Koffiezetapparaat van €1200,- gekocht, nog geen maand en geeft geen koffie meer. Krijg geen alternatief aangeboden (tijdelijk apparaat) en ben hem zeker 2,5 week kwijt. Is geen Senseo lieve mensen wat ik heb gekocht maar een serieus apparaat! Bizar!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Service gaan leveren ook na de verkoop

Niet de ouderwetse service van Pietertje

Een wasmachine laten afleveren en betaald voor stekker in het stopcontact doen. Helaas een absolute botte boer van een bezorger. Té beroerd om de wasmachine in een lekbak te plaatsen en vervolgens de helft van het verpakkingsmateriaal maar laten slingeren in het pand. Helaas is Pietertje te groot geworden om de Coolblue service te bieden waar je normaliter voor betaald. Zeker niet de goedkoopste, maar normaliter wel een prima service. Met een bezorger als deze ga je de wedstrijd niet winnen. Tijd om weer eens rond te kijken voor een alternatief voor een volgende aankoop.

• Would you recommend us? No
  • Klantvriendelijkheid zit niet bij iedereen in zijn genen.

Zeer slechte klantenservice

Al sinds 28 december met een defecte wasmachine die is gekocht in september 2023. Allemaal beloftens dat er terug gebeld of gemaild zal worden vanuit BackOffice. Geen enkele reactie krijg je terug en moet je zelf maar weer bellen. Tevens had ik op hun website bij het product een slechte recensie geschreven en het product beoordeeld met 1 ster. Deze is na weken wachten nog niet zichtbaar op hun website! Alles voor een glimlach is aan mij niet besteed Coolblue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kom je afspraken na

Al 3 weken aan het wachten op reactie ivm reparatie toestel.

Het scherm van mijn gsm is stuk. Ik bel met de diensten van Coolblue en daar vertelt men mij dat ik beter mijn gsm kan binnenbrengen in een coolblue-punt in plaats van op te sturen: " Misschien kunnen ze hem dan onmiddellijk herstellen " Echter bij het aankomen in het servicepunt ( 60 km gereden hiervoor !!!) hebben we toch gsm moeten afgeven, want ze konden niets doen....Ik wacht al 3 weken op een verhaal van, zal ik de kosten moeten betalen en hoeveel zal het kosten? Neem ik contact op met de klantendienst, blijkt dat ze er nog niet aan begonnen zijn, aangezien ik nog steeds geen offerte heb gekregen of weet of ik zelf moeten kosten betalen of niet... Magere service dit !

Slechte klantenservice

Laptop al maanden in reparatie 2x, mail, telefoon en nooit een fatsoenlijk antwoord of oplossing. Maar wel ons vd kosten willen laten opdraaien. Elk telefoontje weer een andere uitvlucht. En alles wordt doorgestuurd naar de “ backoffice” maar deze komen nooit terug naar je met een oplossing. Moet overal zelf achteraan. Nog nooit zo’n slechte klantenservice meegemaakt!!! Personeel aan de telefoon heel aardig maar mogen niks, alleen standaard praatje, pappen en nat houden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Genoeg

Na 8 dagen nog steeds mijn bestelling niet binnen

Ik heb op 1 maart een iPhone besteld en betaald voor €1200. Tot op de dag van vandaag heb ik mijn bestelling niet ontvangen en ben ik mijn geld wel kwijt. Ik bel dagelijks met de klantenservice. Het valt mij op dat er verschil is in ervaring van de medewerkers, de ene medewerker zoekt alles uit en neemt contact op met de desbetreffende afdeling, een andere doet weinig moeite en scheept me af met: u moet nog even geduld hebben. Ook worden er beloften gemaakt die niet waar worden gemaakt. Ik weet nog steeds niet waar ik aan toe ben wat betreft mijn bestelling. Ik zou graag meer duidelijkheid willen. Ik zou iedereen aanraden nooit iets te bestellen bij dit bedrijf, de service is ronduit slecht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik had coolblue hoog zitten :(

Ik ben echt teleurgesteld. Ik heb mijn defecte AirPods opgestuurd ter reparatie, omdat het geluid slecht werd aan één kant. Ze vallen nog binnen de garantie dus ik verwachtte geen problemen. Ik zorg goed voor mijn AirPods, de batterijen leken prima dus ik verwachtte geen gedoe. Ging allemaal prima, retourlabel, etc., tot ik afgelopen week een mail kreeg met de mededeling: "De AirPods zijn defect door overmatige bevuiling en dienen vervangen te worden. De reparatiekosten zijn daardoor €198,00." Fijn. Coolblue... dat is meer dan ze nu kosten bij jullie. Ik had nu de keuze: of dit betalen om te repareren, of €65 (!) aftikken om mijn AirPods terug te krijgen, of het apparaat daar laten. Nou heb ik de grootste twijfels bij dat vuilverhaal (onder andere omdat ik ze redelijk obsessief schoon houd en omdat ik ze nauwelijks gebruik (ik heb de AirPods Pro en die gebruik ik bijna altijd), maar soit, dit kan ik niet betwisten helaas :( Maar die €65 of je product niet terugkrijgen dat kwam helemaal uit de lucht vallen. Geschokt heb ik mijn stappen nagelopen om te kijken of ik iets miste. Gezocht op alle pagina's die me tot het opsturen leidden: niks te vinden. Op de reparatie/servicepagina wel: daar hebben ze het over €19,50. Ook in de algemene voorwaarden staat hier iets over: "Besluit je dat we je toestel toch niet hoeven te repareren? Dan betaal je €19,50 aan onderzoekskosten". Ik heb mijn twijfels en bezwaar tegen die €65 voorgelegd. En na die communicatie kwam het ongeloof en woede naar boven. Al mijn voorstellen werden afgewezen (ik wil die €19,50 wel betalen, schoonmaken voor €15 kan ook, of kom me tegemoet in de reparatie of extra korting op nieuwe o.i.d) maar niks... en geen reactie op het feit dat ik de kosten nergens kon terugvinden ook. "Het is een ander proces" (dat exact hetzelfde werkt dan wel), en: "bot gezegd: er is geen discussie mogelijk"... en: "Ik denk graag met je mee, ik raad je aan om nieuwe te kopen". Klinkt vriendelijk, maar is ronduit schofferend

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Maak mogelijke kosten gewoon even duidelijk in de reparatie aanvraag.

Precies zoals je zou wensen.

Onze vaatwasser ging kapot, dus maar nieuwe bestellen, kwam vrij snel op de site van Coolblue. Natuurlijk heel veel keuze tussen alle soorten en maten, maar door te filteren en te vergelijken vrij snel een goeie keus gemaakt. Toen ik hem eenmaal besteld had kreeg ik savonds een mailtje met een tijdsbestek van4 uur, handig om te weten, en die nacht erop een tijdsbestek van 1 uur. Dan weet je precies waar je aan toe bent, en dan word je zelfs van te voren nog vriendelijk opgebeld door een enthousiaste bezorger dat hij onderweg is. Van A tot Z niks om aan te merken, echt goed gewoon zoals je zou wensen. En de vaatwasser draait intussen top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Defecte broodbakmachine en slechte service

Ik heb een broodbakmachine van 180 euro gekocht via coolblue, die op dag 31 (terug stuur garantie tot 30 dagen) niet bleek te werken. De dispenser voor automatische toevoer van ingrediënten deed het eerst wel en stopte er toen mee. Toen ze zeiden dat ik op dag 31 niet meer mijn geld terug kon krijgen, maar dat het gerepareerd kon worden, vond ik dat geen probleem. Ik wilde alleen een goed product. Het product is opgestuurd voor reparatie en toen kreeg ik een mail dat de reparatie te lang ging duren dus dat ik een nieuw product kreeg. Opzich fijn, maar het nieuwe product had precies hetzelfde defect. Toen was ik al niet helemaal blij, maar moest ik hem van coolblue opnieuw opsturen voor reparatie. De mw. aan de telefoon verzekerde mij ervan dat wanneer het nu niet verholpen zou zijn ik mijn geld terug kon krijgen. Deze keer werd mijn product gerepareerd, alleen had hij weer hetzelfde defect toen ik hem terug had. Ik heb coolblue opgebeld en toen werd er ineens gezegd dat het helemaal niet waar is dat ik mijn geld terug kon krijgen, want dat het product nog minimaal 2 a 3x opgestuurd moest worden voor reparatie. Dat dit de regels zijn. En dat de eerste keer dat ik hem opgestuurd heb niet mee telt, omdat ik toen een nieuw product heb gekregen (waar ik niet om gevraagd heb). Ik heb al heel veel bij coolblue besteld en als er niks aan de hand is, leveren ze een prima service. Maar dit valt me echt enorm tegen en vind ik echt super slecht. Het product werkt gewoon niet naar behoren en ik hoor me geld gewoon terug te krijgen inmiddels.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geld terug geven als iets gewoon niet werkt en niet gerepareerd kan worden

64 Weena

Rotterdam 3012 CN