Super makkelijk via de website besteld en de volgende dag in huis. Je krijgt een tijdvak waarin het pakketje wordt bezorgd. Je wordt op de hoogte gehouden via de app zodat je nooit onnodig lang hoeft te wachten. Al vaker wat besteld bij coolblue en altijd een topservice/ bezorging!!
Zeer slecht, geenservice , alleen denken aan verkoop ipv aan de klanten. Koop niets meer hier.
Hi Richard, Dit klinkt niet als de service die wij willen bieden! We horen graag van je wat er is gebeurd zodat we met je kunnen meekijken. Zou je een mail kunnen sturen naar [email protected] en hierin jouw order/retournummer kunnen vermelden? Dan kijken we graag met je mee. Met vriendelijke groet, Coolblue
Vriendelijke staf medewerkers, maar onbekwame service en naverkoop, na 3 maal defecte toestel te hebben binnen gebracht wad het na amper 3 dagen reefs teruggestuurd met steeds dezelfde melding dat het toestel perfect werkte, uiteindelujk is het defect via netwerkprovider bevestigt en aangetoond maar coolblue reageerd niet meer dus OPGEPAST COOLBLUE GARANTIE is wat mij betrefd PURE OPLICHTING..!!!!
Hi Marko, Dit is natuurlijk niet verlopen hoe we het beiden willen. We zoeken het graag nog een beetje verder voor je uit. Wil je je ordernummer samen met deze review mailen naar [email protected]? Met vriendelijke groet, Coolblue
Zaterdag wat besteld bij coolblue, extra bij coolblue omdat ze de volgende dag nog zouden bezorgen! Zaterdag bericht gekregen dat het zondag bezorgd zou worden, zondag hele dag zitten wachten, krijg ik zondag avond om 21:00 bericht tot ik toch moest wachten tot woensdag! Natuurlijk zijn ze afhankelijk van de vervoerder, maar bied zo'n service dan niet aan! Nu is het kerstcadeau niet tijdig gekomen!
Hi Storm, We balen erg dat we je bestelling niet op tijd konden afleveren. We doen daar alles aan. Jammer genoeg vertragen er in dit seizoen van topdrukte iets meer pakjes dan normaal. Onze excuses dat de jouwe hier ook bij zat. Hopelijk is het alsnog gelukt om jouw bestelling in huis te halen en heb jij het cadeau al kunnen geven. Met vriendelijke groet, Coolblue
Als ik wat bestel is het altijd op tijd, goed verpakt.
zo'n fijne stofzuiger met veel hulpstukken. Of je nou laminaat of vloerbedekking hebt alle hulpstukken zitten erbij. De stofzuiger kan je de zuigkracht zelf instellen. Voor je bankstel te stofzuigen zit ook een apart mondstuk erbij, geweldig. De stofzuiger zelf is wel wat zwaar om op te tillen. Maar veel lof over deze stofzuiger.
Top, leuk vriendelijk bedrijf met personeel dat interesse heeft in de klanten
Nadat een bollige site met handige zoekopties wordt geboden is al snel een keuze gemaakt waarna je op eenvoudige wijze tot verdere afronding van je bestelling komt; dat volgt een soepel proces met snelle levering. Kortom: goed geregeld!
Ik had een probleem met een koptelefoon die ik had aangeschaft, gelukkig stond de klantenservice van Coolblue voor me klaar en kwamen we al snel tot een oplossing. Geen 'van kastje naar de muur' gezeur zoals ik dat wel bij andere online shops gewend ben!
Dramatisch slechte (reparatie)service Laptop al bijna 10 weken in reparatie en nog steeds geen uitsluitsel over verdere duur van reparatie….. Compete Surfacebook set geretourneerd voor reparatie, vervolgens doos met oplader weer terug ontvangen van Coolblue en na een aantal weken wachten en heen en weer bellen/mailen (uiteraard nog steeds zonder enige oplossing) heeft Coolblue uiteindelijk weer verzocht om het papieren flutboekje en oplader, welke dus al eerder bij Coolblue waren, toch maar wéér op te gaan sturen zodat het probleem direct opgelost zou gaan worden, maar helaas ook dat wordt niet nagekomen door Coolblue en nu na 10 weken nog steeds geen uitsluitsel over oplossing. Sterker nog Coolblue klantenservice weet bij reparatie Surfacebook tot 4x toe andere informatie te verschaffen maar in geen enkel geval tot een oplossing te kunnen komen. Uiteindelijk blijkt dat het product in beheer van Coolblue is beschadigd maar wenst Coolblue betaling van mijn kant om schade welke in haar beheer is ontstaan op te gaan lossen 04/12/23 email gekregen van Coolblue zodra de producten bij de reparateur zijn ontvangen zal jouw product omgeruild worden. Naar verwachting is jouw product namelijk niet meer te repareren. Helaas houdt Coolblue zich niet aan haar belofte en wacht ik op 24/12 nog steeds op vervanging Update 24/12: conclusie van CB: "uw product is inderdaad in ons beheer beschadigd, is niet te repareren maar wij bieden u geen vervanging aan zonder dat u zelf moet bijbetalen.....
Hi Tuson, Wat rot om te horen dat jouw reparatie niet goed is verlopen en dat je te horen hebt gekregen dat je extra moet betalen. We zoeken graag voor je uit of we hierin iets voor je kunnen betekenen. Stuur jouw verhaal en reparatienummer op naar [email protected] en dan gaan we hiermee voor je aan de slag. Met een glimlach, Coolblue
Voor de sint kocht ik een PS5. Nadat mijn zoon hem uitgepakt had bleek de PS5 kapot (diskdrive werkte niet). Meteen teruggebracht maar ik was twee weken na de inruilgarantie dus ze zouden het repareren. Het zou 2-3 weken duren. Drie weken later is de PS5 net bij Sony aangekomen en meldt de Coolblue medewerker dat zij er geen verantwoordelijkheid meer aan hebben. Ik mag na 28 dagen zelf weer bellen en dan zullen zien of ze misschien iets kunnen betekenen. Met grote tegenzin heeft de medewerker op een ***lige manier gezegd een terugbelverzoek in te dienen. Handen eraf trekken en doen alsof er niets verkeerd is aan deze werkwijze. Ik ben altijd groot fan geweest van Coolblue (zeker als Rotterdammer) maar ik verlies in rap tempo mijn geloof en vertrouwen in dit bedrijf.
makkelijk bestellen, ruime keuze en goede prijs
Super blij met de service van Coolblue. Goede producten, snel geleverd en zo af en toe met mooie kortingen.
beste klatenservice en de beste prijzen
Mijn ervaring is heel simpel: Ik heb oordopjes besteld en diezelfde middag kreeg ik bericht dat ze werden verzonden. De volgende dag heb ik ze volgens planning en zeer netjes ontvangen. Zeer tevreden, hier bestel ik zeker nog een keer!
goed advies in de winkel gehad, thuis nog even nameten en advies wat doorgestuurd was doorlezen daarna kon ik meteen door met bestellen. keuze van levering kunnen gebruiken zodat we geen vrij hoefde te nemen.
Helaas product met verkeerde specificaties geadverteerd waardoor ik een 3 pack nodig had ipv een 2 pack. Retour is zo geregeld.
Aardig jongens goed geholpen.en goeie uitleg hoe het werkt
Bestel gemak. De printer was het goedkoopste bij Coolblue. Levering volgens afspraak. Dik tevreden dus.
Ik heb hem nog jueg gebruikt
Zeer positief
Ontving begin december een Photoshop Elements installatie code die niet werkte. Klantenservice beloofd, de klacht naar de software afdeling te sturen en snel een nieuwe code te mailen. Zal waarschijnlijk twee dagen duren. Bijna een maand, telefoontjes en e-mails later, nog niets geregeld. Stuur gewoon een nieuwe code! Is dit die service met een glimlach?
Hi Sam, Wij kunnen zien dat er contact is geweest en dat je inmiddels een nieuwe code hebt ontvangen. Onze excuses dat dit lang heeft geduurd. Wij wensen je er veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Coolblue
Bestellen ging makkelijk, levering conform afspraak!
Makkelijk bestellen super en snel geleverd