Mijn vertrouwende partner met alle elektronica, vandaag besteld en morgen in huis eventuele klachten worden netjes behandeld en naar wens opgelost.
Ondanks de kerstdrukte toch snel en netjes geleverd!
Top service!
Tot een week geleden was ik zeer tervreden en enthousiast over Coolblue en was het zeker mijn voorkeur bedrijf voor bestellingen van oa mijn wasmachine drogers etc. Helaas is dit nu tot het minpunt gedaald. Ik heb wederom problemen met de wasdroger die door precies dezelfde problemen na meerdere mislukte reparatie in april netjes was omgeruild door Coolblue. Nu heeft de omgeruilde machine precies dezelfde problemen en is er reeds al 2x een mislukte reparatie uitgevoerd. Helaas zit Coolblue zo vast in protocollen dat ze niet instaat zijn om bijzonderee situaties te scheiden van de standaard protocollen met als gevolg dat ze wederom willen proberen te repareren en ik als klant nu middels bijna 2 maanden zonder droger zit. Ook is er GEEN leidingegevende indienst bij Coolbue dit bereid is met klanten te praten. helaas maar zeer slecht dus!
Hi Frank, Dit is natuurlijk niet verlopen hoe we het beiden willen. We zoeken het graag nog een beetje verder voor je uit. Wil je je ordernummer samen met deze review mailen naar [email protected]? Met vriendelijke groet, Coolblue
Goede prijs kwaliteit verhouding.
De keren dat ik Coolblue gebruik is de bestelling en leveringsvoorwaarden erg duidelijk.
Snel geleverd, goede producten, vriendelijke service
Coolblue komt afspraken na, levert op tijd en is bereikbaar.
Product dat ik had besteld voldeed niet aan mijn wensen. Retour was heel simpel en met het retourlabel hoefde ik zelf de portokosten niet te betalen. Geld was snel teruggeboekt op mijn creditcard. Precies zoals het hoort en dat is heel fijn.
Meerdere malen besteld bij coolbleu,uitstekende service die ze bieden. Snel geleverd en als iets niet naar wens is wordt het direct zonder reden vervangen.
Samsung Tablet Galaxy Tab S6 Lite online gekocht en de volgend dag kon ik 'm in de winkel ophalen. Omdat ik niet alle bestanden van m'n vorige tablet kon overzetten ben ik de dag erna naar de winkel terug gegaan en daar werd ik heel goed geholpen door 'n medewerker. Smart Switch werkte niet correct dus hij heeft gezorgd dat ik via een kabel alles kon overzetten.
We hebben laatst een iPhone 13 besteld plus oplader en beschermlaagje. Tot onze verbazing zat er naast de oplader en het beschermlaagje een gebruikte, waardeloze powerbank bij in de doos en géén Iphone 13! Coolblue verschuilt zich achter Postnl. Na een ‘onderzoek’ bij Postnl, waar niets uitgekomen is, gaat voor hen de deur gewoon dicht en geven ze niet meer thuis. Dit zou je toch niet denken hè, van Coolblue, wij ook niet. Maar het is de waarheid en we mogen gewoon fluiten naar onze centen. Voor ons geen Coolblue meer uiteraard! Bestellen, betalen en niet leveren….dat kan niet bestaan.
Hi Ruth, Dit is natuurlijk niet verlopen hoe we het beiden willen. We zoeken het graag nog een beetje verder voor je uit. Wil je je ordernummer samen met deze review mailen naar [email protected]? Met vriendelijke groet, Coolblue
Etna Oven besteld, werd keurig netjes afgeleverd door twee heren van Coolblue die over deze oven nog wat tips wisten. (gaf al een goed gevoel) Vandaag werd de nieuwe keuken geïnstalleerd en zou de oven worden gemonteerd. Deze bleek echter beschadigd in de toch erg goede verpakking te zitten. Coolblue gebeld en het probleem voorgelegd. Foto naar klantenservice gestuurd en hij wordt morgen al kosteloos omgeruild! Telefonisch vriendelijk en begripvol, mail verkeer idem.. Speciale groetjes aan Bianca..
Wat een slechte klantenservice! In juli 2023 een gloednieuwe wasmachine aangeschaft met 2 jaar garantie. Vorige week stonden ze bij mij op de stoep om diverse reparaties uit te voeren/checken. Tijdens het telefoongesprek (voor het plannen van deze afspraak) werd er duidelijk benadrukt dat er garantie op de wasmachine zou zitten én dat er geen overige kosten bij zouden komen kijken. Al snel werd er tijdens de afspraak met bedragen gegooid kijkend naar reparaties, voorrijkosten etc. ofwel een rekening van €289,- in zijn geheel. Dit is natuurlijk niet hetgeen dat er telefonisch besproken was. Het indienen van een bezwaar was mogelijk door te bellen/mailen naar de klantenservice. Dit bezwaar is eerst telefonisch besproken met een van de medewerkers van Cool Bleu. Hierin werd er direct aangegeven dat zij mijn uitleg en onderbouwing meer dan begreep. Toch diende ik e.e.a. op de mail te zetten omdat deze desbetreffende collega niet over de wasmachines zou gaan (helaas). Naar aanleiding van dit verzoek is er direct een mail uitgewerkt waarin alles uitgelegd werd. Ondertussen al 10 verschillende collega’s per mail gesproken waarin er geen duidelijkheid wordt gegeven op de gestelde vragen en klanten duidelijk worden behandeld als enkel een nummertje. Gestelde vragen kan je opsommen maar een duidelijke reactie ontvang je niet. Voor mij nooit meer Cool Bleu!!!!
Hi S, Dit is natuurlijk niet verlopen hoe we het beiden willen. We zoeken het graag nog een beetje verder voor je uit. Wil je je ordernummer samen met deze review mailen naar [email protected]? Met vriendelijke groet, Coolblue
Goed prijs-kwaliteitverhouding. Ook de Cool Blue aanbevelingen vind ik handig.
ik kreeg mijn spullen in de beloofde levertermijn, goed verpakt.
Alles volgens afspraak gegaan
Meenemen van oude apparatuur
Betreft bestelling 77498967 Pakket zou zondag 10 december geleverd worden. Op zondag krijg ik om 12.41 uur een sms dat pakket tussen 8.30 en 21.30 wordt bezorgd (terwijl het al middag is). Vervolgens ingelogd en via track and trace krijg ik de info dat het pakket pas de volgende dag wordt bezorgd. Maandag 11 december ingelogd en track and trace geeft aan dat het pakket zondag om 22.37 uur via de brievenbus is bezorgd (op dit tijdstip wordt er helemaal niet bezorgd). Het pakket is 250x205x50 mm groot. Onze brievenbus is slechts 170x35 mm groot. Direct CB gebeld: er wordt onderzoek opgestart bij Post.nl en ik als dinsdag 12-12 om 12.00 uur nog niet is bezorgd dan het verzoek opnieuw te bellen. Dinsdag 12-12 bel ik na 12.00 uur: ik moet wachten tot vrijdag 22-12. Er wordt nogmaals aangegeven dat 11-12 onderzoek bij Post.nl is opgestart. Op 19-12 bel ik weer met CB. Wederom bevestiging dat onderzoek is opgestart maar moet 10 dagen (dus tot 21-12) wachten. Medewerker van klantenservice gaat nog wel zijn leidinggevende bellen of er misschien een terugkoppeling aan mij is vergeten door te geven. Ik moet dusdanig lang in de wacht hangen dat ik zelf op hang en na een half uur zelf wéér terugbel. Onderzoek bij Post.nl blijkt helemaal niet te zijn gestart (dit hebben 3 medewerkers op een eerder moment wel verklaard). Onderzoek wordt alsnog opgestart en ik moet wederom 10 dagen wachten. Als ik om een oplossing vraag is het advies om het product gewoon opnieuw te bestellen. Ik dacht dat ik bij een betrouwbare webshop had besteld...
Hi Paul, Dit is natuurlijk niet verlopen hoe we het beiden willen. We zoeken het graag nog een beetje verder voor je uit. Wil je je ordernummer samen met deze review mailen naar [email protected]? Met vriendelijke groet, Coolblue
Product zoals omschreven en op tijd geleverd. Dit is ook de reden dat ik bij Coolblue bestel.
Eerlijk, snelle levering
Ik ben meer dan tevreden Beloftes worden waar gemaakt Levering is netjes
Systeem van jullie niet zo goed- ik bestel meerdere laptops, en jullie systeem zie niet dat jullie vorad is op, en ik moet zelf contact met jullie opnemen om oplossing te vinden- dan nog tot 5 werkdagen wachten tot jullie ga geld terug storten. Dat kan heel beter!!!
Relevante en duidelijke informatie . De levering is altijd zoals afgesproken.
Goed te woord gestaan en goede oplossing gegeven.