mijn ervbaring tot nu toe top langgeleden koelkast met vries gedeelte doet het perfekt we zijn er nog steeds blij mee en in de toekomst zien jullie wel weer een bestelling verschijnen
Voor 23.59 u besteld en morgen in huis klopt echt. Communicatieproces van bestellen tot levering dmv mail, sms, telefoontje was prima.
Bestellen en andere dag geleverd super makkelijk voldoet aan de verwachting een online winkel zonder zorgen
Het bestelproces verliep goed. Het item was goed verpakt Ook de nazorg per mail over het betreffende item vond ik positief.
Ik heb bijna 2 jaar geleden Apple AirPods 2 gekocht. Met de aankoop/levering was geen enkel probleem, gemakkelijk en snelle levering. De oortjes hebben prima gewerkt tot enkele weken geleden. 1 van de oortjes begon zijn geluid langs de binnenzijde te verliezen. Geen probleem dachten we, het is nog binnen de garantieperiode dus we maken een retourticket aan en sturen het produkt terug naar Coolblue. Binnen 3 dagen hadden we de oortjes terug. Ik dacht, amai dat is nogal een snelle service, maar toen ik de doos open deed, waren het gewoon terug dezelfde oortjes waar niks aan was gedaan, dus nog steeds kapot. Ik belde naar de klantendienst, moest daar natuurlijk heel lang aan de lijn blijven vooraleer iemand antwoordde. Toen ik mijn situatie had uitgelegd en de persoon van de klantendienst info had vernomen bij de technische dienst, bleek dat ze de oortjes niet maakten, omdat de oortjes van Amazon komen?!? Stomverbaasd antwoordde ik, dit kan niet want ik heb zelfs gaan account bij Amazon?! Die persoon vroeg mij de ordernummer van de oortjes en inderdaad ze zijn aangekocht bij Coolblue. Hij gaf mij een nieuw retourticket en zei dat hij een verslag ging meesturen naar de technische dienst Met de vermelding dat ze wel van Coolblue komen. Dus ik dacht, geen probleem en stuurde ze voor de 2e keer op. Rarara, wat denk je, binnen 3 dagen kreeg ik een mail dat ze terug op weg waren naar mij thuis. Heb teruggebeld naar de klantendienst, deze keer een vrouw aan de lijn. Terug alles uitgelegd… Weeral diezelfde uitleg van hen naar mij toe?! Ik zei dit kan niet en heb mij weeral moeten verantwoorden. Nu moest ik van haar overste de factuur doorsturen van de EarPods. Die zij zelf in de computer staan hebben!!? Vond dit heel raar, maar heb dit toch gedaan. Volgende dag e-mail terug met de 3e keer dezelfde uitleg, dat ze van Amazon komen en ze niks kunnen doen, echt schandalig! Sta met mijn rug tegen de muur! Dus clue van het verhaal, geen hersteld oortje en vandaag bij het opendoen
Werkt goed Klinkt goed En zit comfortabel
Supersnel en vooral de bezorging was perfect. Complimenten voor de bezorgers !
zie je een mooi artikel, is ie ook als tweedekans. Extra voordelig en prima kwaliteit. Ook de service is uitstekend.
Ze stellen je nooit teleur. Een waterdicht systeem
alles snel geleverd, er word duidelijk gecommuniceerd over de bezorgtijden, alles goed verpakt
Alles volgens afspraak top geregeld
Bestellen bij Coolblue gaat vlot en vriendelijk. Mn bestelling is steeds de juiste en de service top.
Altijd snel gehandeld en nooit teleurgesteld geraakt omdat ze snel en efficiënt te werk gaan.
Snelle levering en goede communicatie via mail. Het product is voor Kerstmis dus zit nog ingepakt. Eerste kerstdag maak ik er mijn kids blij mee.
Coolblue heeft een mooie, toegankelijke en overzichtelijke site waar ik makkelijk kan bestellen, betalen en uitchecken. Topwinkel!
Top en snel geregeld, goede communicatie
Goed en snel.
Is goed verpakt
Door de uitstekende uitleg op de website heb ik een goede headset uit kunnen zoeken voor een mooie aanbiedingsprijs. Na de levering ook nog een e-mail met uitleg hoe de headset te gebruiken.
De refurbished i-pad is geweldig.
Nadat ik een bestelling heb gedaan van een 2e kans product en er iets mis ging met een bestelling ben ik direct geholpen nadat ik contact opnam via de telefoon. Aangezien het bedrag tussen de 2e kans en het originele product zeer klein was heeft hij na het proberen op te lossen een voucher aangemaakt en de bestelling voor mij geplaatst en nu heb ik heb product alsnog de volgende dag binnen! Helemaal blij met mijn product nu.
Heel duidelijke uitleg over de producten. Ook telefonisch goed bereikbaar en prettig. Altijd snelle levering.
Samsung tab A9+ besteld de dag voor de release en zoals beloofd de volgende dag keurig geleverd. Duidelijk beschreven product op de website en makkelijk te bestellen! Erg blij mee!!