Goed draagcomfort, simpele installatie en goed geluid.

Het draagcomfort is prima, er zit een fijn geluid in en de installatie gaat eigenlijk vanzelf. Top apparaat!!

Klantenservice is onovertroffen

Snelle service. Super goed aanbod. Er is geen troep te koop dus je hebt tijdens het winkelen geen ruis van goedkope Chinese meuk zoals op andere sites. En als er eens iets mis is pakken ze dat altijd heel goed op.

Perfect zoals altijd

Snel en overzichtelijk een keuze kunnen maken. Alles werkt gewoon bij Coolblue!

Uitstekende service

Ik zocht informatie over een upgrade voor mijn PC, bezocht de winkel en werd daar uitstekend geholpen. Ik weet dat Coolblue niet altijd de goedkoopste is, maar compenseert dat ruimschoots door een prima klantenservice. Dat is in deze tijd, met afgeraffelde telefoondiensten en slechte bereikbaarheid, iets dat elke, potentiële, klant zou moeten aanspreken

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Scherpere prijzen

Snelle levering, makkelijk te bestellen en komt de afspraken na!

super kachel

Verwarmd snel en na uitzetten goede na warmte.

Slecht

Jullie staan voor snelle levering. Pakket nog niet ontvangen. Het zou de volgende dag geleverd worden. Misschien een ander postorderbedrijf nemen ipv post nl. Vervolgend wod je ook niet meer op de hoogte gehouden wanneer het wel geleverd word. De service is waardeloos

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alles

Geweldig!

Goede, snelle service en vakkennis bij het personeeL

• Heb je nog tips of verbeterpunten? No

Super service van alle medewerkers, zowel telefonisch als bij levering!!

Zowel bij levering van het bestelde product, als bij telefonisch contact had ik te maken met zeer vriendelijke en competente medewerkers! Bij Coolblue weten ze nog wat klantvriendelijkheid betekent!!

Lift Yourself

Poopy-di scoop Scoop-diddy-whoop Whoop-di-scoop-di-poop Poop-di-scoopty Scoopty-whoop Whoopity-scoop, whoop-poop Poop-diddy, whoop-scoop Poop, poop Scoop-diddy-whoop Whoop-diddy-scoop Whoop-diddy-scoop, poop

• Heb je nog tips of verbeterpunten? shiiieeett

Goed en op tijd geleverd

Goed en op tijd geleverd

Uitstekend snelle service

Snelle levering als je besteld . Alles netjes verpakt. Gewoon goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede productinformatie, fijne klantenservice & op tijd bezorgd.

De productinformatie, met highlights (handvol plus en minpunten van het product) en of ze ‘m “aanbevelen” in een categorie (Coolblue’s keuze) geeft je snel een gevoel van de producten in een categorie & welke mogelijk bij jou en je budget passen. Klantenservice is voor 95% perfect (je kunt altijd een keer pech hebben). In deze koop-alles-online tijden wordt ouderwets goede klantenservice nog weleens als overbodig gezien… tot er iets mis gaat - dan is een helpende, goed getrainde hand onmisbaar! Op tijd bezorgd spreekt voor zich denk ik zo… de afgesproken levertijd is ook de levertijd - niet zoals ls bij bv bol.com vaak.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Het doet wat het moet doen...

Ik had de wifi range extender nodig om mijn accesspoint van mijn mobiel te versterken... Verder zit er een mogelijkheid op om een bedraad netwerk te verbinden waardoor ik idd mijn eigen router con verbinden... Wel even de wifi daarvan uitgezet dus nu heb ik mijn mobiel internet als tijdelijke internet voorziening voor elkaar!!!

Altijd super service

Super service. Altijd probleemloos

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue is heel cool, heel goed en erg grappig

Ik vind jullie zo geweldig! Dank je wel voor de goeie service en snelle levering. De gratis confetti achter op de doos was hilarisch!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Lekker snel geregeld

Website duidelijk en overzichtelijk. Snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heel slecht pakket niet ontvangen

Heel slecht heb mijn pakket niet ontvangen moet nu formulier uitprinten weer terugsturen nr coolblue. Belachelijk ze zetten mij aan het werk. Nooit meer wat bestellen bij coolblue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Service verbeteren

Wij zijn een terugkerende klant

De service die geleverd wordt is fantastisch, echt service met en voor een glimlach. Precies de reden dat wij steeds terug keren naar Coolblue. Voor vragen of twijfel helpen ze onwijs goed en kundig. Dit is wel de eerste keer dat er iets door Coolblue zelf geleverd werd. Ook dat ging super. De bezorgers waren er een klein uur eerder dan gepland. Het installeren was snel geregeld en het oude apparaat hebben zij mee terug genomen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en uiterst vriendelijke klantenservice!

Ik vergelijk vaak de prijzen. Als deze bij elkaar in de buurt liggen kies ik vrijwel altijd voor coolblue vanwege de goede en vriendelijke service die zij bieden. Voor de aankoop, maar ook als er iets niet goed is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Producten zijn snel geleverd!

Goede ervaringen met Coolblue. In de winkel goed advies gehad en online besteld volgende dag waren de spullen bezorgd.

Prima winkel

Werden heel vriendelijk ontvangen en daarna ook zeer uitgebreid geholpen. Kortom zeer tevreden!

Snel en goed

Snel en goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Groot assortiment en snelle service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zo doorgaan

64 Weena