Het draagcomfort is prima, er zit een fijn geluid in en de installatie gaat eigenlijk vanzelf. Top apparaat!!
Snelle service. Super goed aanbod. Er is geen troep te koop dus je hebt tijdens het winkelen geen ruis van goedkope Chinese meuk zoals op andere sites. En als er eens iets mis is pakken ze dat altijd heel goed op.
Snel en overzichtelijk een keuze kunnen maken. Alles werkt gewoon bij Coolblue!
Ik zocht informatie over een upgrade voor mijn PC, bezocht de winkel en werd daar uitstekend geholpen. Ik weet dat Coolblue niet altijd de goedkoopste is, maar compenseert dat ruimschoots door een prima klantenservice. Dat is in deze tijd, met afgeraffelde telefoondiensten en slechte bereikbaarheid, iets dat elke, potentiële, klant zou moeten aanspreken
Snelle levering, makkelijk te bestellen en komt de afspraken na!
Verwarmd snel en na uitzetten goede na warmte.
Jullie staan voor snelle levering. Pakket nog niet ontvangen. Het zou de volgende dag geleverd worden. Misschien een ander postorderbedrijf nemen ipv post nl. Vervolgend wod je ook niet meer op de hoogte gehouden wanneer het wel geleverd word. De service is waardeloos
Hi C, We balen erg dat we je bestelling niet op tijd konden afleveren. We doen daar alles aan. Jammer genoeg vertragen er in dit seizoen van topdrukte iets meer pakjes dan normaal. Onze excuses dat de jouwe hier ook bij zat. Is het nog steeds niet duidelijk wanneer jouw bestelling bezorgd wordt? Stuur dan graag je ordernummer en deze review naar [email protected]. Mijn collega's op de klantenservice zoeken het dan graag voor je uit. Met vriendelijke groet, Coolblue
Goede, snelle service en vakkennis bij het personeeL
Zowel bij levering van het bestelde product, als bij telefonisch contact had ik te maken met zeer vriendelijke en competente medewerkers! Bij Coolblue weten ze nog wat klantvriendelijkheid betekent!!
Poopy-di scoop Scoop-diddy-whoop Whoop-di-scoop-di-poop Poop-di-scoopty Scoopty-whoop Whoopity-scoop, whoop-poop Poop-diddy, whoop-scoop Poop, poop Scoop-diddy-whoop Whoop-diddy-scoop Whoop-diddy-scoop, poop
Goed en op tijd geleverd
Snelle levering als je besteld . Alles netjes verpakt. Gewoon goed
De productinformatie, met highlights (handvol plus en minpunten van het product) en of ze ‘m “aanbevelen” in een categorie (Coolblue’s keuze) geeft je snel een gevoel van de producten in een categorie & welke mogelijk bij jou en je budget passen. Klantenservice is voor 95% perfect (je kunt altijd een keer pech hebben). In deze koop-alles-online tijden wordt ouderwets goede klantenservice nog weleens als overbodig gezien… tot er iets mis gaat - dan is een helpende, goed getrainde hand onmisbaar! Op tijd bezorgd spreekt voor zich denk ik zo… de afgesproken levertijd is ook de levertijd - niet zoals ls bij bv bol.com vaak.
Ik had de wifi range extender nodig om mijn accesspoint van mijn mobiel te versterken... Verder zit er een mogelijkheid op om een bedraad netwerk te verbinden waardoor ik idd mijn eigen router con verbinden... Wel even de wifi daarvan uitgezet dus nu heb ik mijn mobiel internet als tijdelijke internet voorziening voor elkaar!!!
Super service. Altijd probleemloos
Ik vind jullie zo geweldig! Dank je wel voor de goeie service en snelle levering. De gratis confetti achter op de doos was hilarisch!
Website duidelijk en overzichtelijk. Snelle levering
Heel slecht heb mijn pakket niet ontvangen moet nu formulier uitprinten weer terugsturen nr coolblue. Belachelijk ze zetten mij aan het werk. Nooit meer wat bestellen bij coolblue!
Hi Silvana, We balen erg dat er problemen zijn ontstaan tijdens de bezorging van jouw pakket. Op het moment dat we een "pakketje kwijt" formulier sturen, ontvang je binnen 2 dagen wel een oplossing. We proberen natuurlijk alle problemen zo goed mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak. Toch nog vragen? Stuur dan jouw ordernummer samen met deze review naar [email protected]. Wij bekijken de situatie dan graag nogmaals voor je. Met vriendelijke groet, Coolblue
De service die geleverd wordt is fantastisch, echt service met en voor een glimlach. Precies de reden dat wij steeds terug keren naar Coolblue. Voor vragen of twijfel helpen ze onwijs goed en kundig. Dit is wel de eerste keer dat er iets door Coolblue zelf geleverd werd. Ook dat ging super. De bezorgers waren er een klein uur eerder dan gepland. Het installeren was snel geregeld en het oude apparaat hebben zij mee terug genomen
Ik vergelijk vaak de prijzen. Als deze bij elkaar in de buurt liggen kies ik vrijwel altijd voor coolblue vanwege de goede en vriendelijke service die zij bieden. Voor de aankoop, maar ook als er iets niet goed is.
Goede ervaringen met Coolblue. In de winkel goed advies gehad en online besteld volgende dag waren de spullen bezorgd.
Werden heel vriendelijk ontvangen en daarna ook zeer uitgebreid geholpen. Kortom zeer tevreden!
Snel en goed
Groot assortiment en snelle service