Afgezien van een kleine misser was het overigeTOP

Bij de aankoop van een nieuwe TV werd mij medegedeeld dat de bestaande muurbeugel geschikt was voor deze TV, ik moest echter later een nieuwe beugel van € 112,-- en met extra montagekosten van €55,-- bijbetalen en moest de monteur 2 dagen later weer terug terug komen.!

Produkt werkt voortreffelijk

Pakketje was goed verpakt,geen schade eraan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter zal denk ik niet gaan.

Als Coolblue het heeft, bestel ik het standaard bij Coolblue.

Gewoon super bedrijf, altijd snelle levering, super aardige en vrolijk bezorgers. Goede klantenservice, mocht ik iets nodig hebben en coolblue heeft het in het assortiment, dan bestel ik het standaard daar. Zelfs al is het goedkoper bij een ander.

Een top winkel

wat een top service van Coolblue een mooie AEG droger gekocht waren er nog eerder dan gepland, de vooravond kreeg ik een email met de tijd wanneer ze zouden komen brengen op de dag zelf nog een berichtje met de tijd en en een telefoontje dat ze eerder kwamen, netjes op de plek gezet en aangesloten op de waterafvoer echt helemaal geweldig toppertjes van Coolblue volgende aankoop koop ik hier weer.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee geen verbetering nodig

Klantvriendelijk geleverd!

Uit voorraad kunnen bestellen en ophalen . Werd voor ons naar de auto gebracht. Prima service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Helemaal top weer zo'n tweedekans

Vanmiddag m'n Kitchenaid ontvangen. Een tweedekans, zoals ik al vaker doe bij Coolblue. Zoals vermeld waren er geen beschadigingen en was alles netjes verpakt, alle documentatie en accessoires waren aanwezig. In tegenstelling tot andere shops leverde Coolblue WEL op de genoemde datum, ook in deze drukke decembermaand. Kortom, helemaal top weer!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super tv installateurs, met kennis van zaken!

2 gespecialiseerde mannen (John en Jesper) kwamen onze nieuwe Samsung tv installeren. Een beste klus vanwege de overvloedige hoeveelheid randapparatuur. Een uitdaging...maar met creatieve oplossingen is alles prima geïnstalleerd. Dank je wel heren voor jullie deskundigheid, rust en humor.

Topwinkel!

Ruime keus en prima service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Coolblue doet wat het beloofd

Ik heb nog nooit een slechte ervaring met Coolblue gehad.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee alles oke

Snel bezorgd en netjes!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke website, goede service en snelle levering !

Fijn bedrijf!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles voor en met een glimlach

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel en acuraat

Snel en correct geleverd. Goede prijs.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Coolblue is en blijft een fijne winkel

Alles voor een glimlach en zo is het..

Goed en snel

Goede en snelle levering. Goed duidelijk welke onderdelen allemaal aanwezig zijn in het pakketje. Nadien nog een mail met tips ontvangen voor het installeren van de telefoon

Goede service.

Zoals Coolblue belooft, alles voor een glimlach. Prima service

Snel en goed geholpen!

Eerst onderzoek naar het product via de overzichtelijke en informatieve website. Bestelproces is supersimpel. Direct bevestiging van de bestelling en wordt goed geïnformeerd over de bezorging die ook nog eens heel snel geregeld is!

Gewoon goed

Snelle levering, helemaal top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super quick service, flawless deliveries

Very easy ordering process, very friendly staff when picking up in the store and very effective deliveries. Haven't had a bad experience with their deliveries, unlike some other companies (DHL, I'm looking at you)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestellen via de app, gelijk ophalen in de winkel

Helemaal top, snel besteld, snel opgehaald

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gasten die kwamen bezorgen waren netjes en snel gedaan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

erg goeie en snelle service

Ik heb meerdere malen besteld bij coolblue en bij iedere bestelling word je bij iedere stap van het bestellen uitstekend geholpen, ook is de klantenservice en levering erg goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uistekend order en lever proces met de juiste informatie

64 Weena

Rotterdam 3012 CN