Snel het product gekregen met alle informatie maar er staat in een banner bij het product dat je 150 euro aan accessoires krijgt (niet dat deze al vast liggen en bestaan uit lekker een kookboek en wat bakspullen). Je kunt dus niet kiezen terwijl er als je op maaimix kijkt meerder producten om accessoires worden geplaatst. Ik vind dit persoonlijk sluwe marketing. Die deal wat voor mij de doorslag gever omdat ik dan ook een bloksnijder erbij kon
zaterdag besteld, zondag geleverd
Waterkoker, 1,7 liter Inventum van EUR 29,95 zou met 115 seconden kooktijd afslaan. Dit blijk 378 seconden te zijn. Zou fijn zijn om dit in de prestatie van dit product aan te passen. Inventum CBW010
Hi D, Bedankt voor het doorgeven van jouw feedback. Wij waarderen dit enorm. Wij hebben dit doorgegeven aan het juiste team. Zo worden we elke dag een beetje beter! Met vriendelijke groet, Coolblue
Kopen bij coolbleu is fijn Dit doet de portemonnee geen pijn Bestellen doe je voor de buis En alles is de volgende dag al thuis
Lampen voor een goede prijs heel snel en conform afspraak geleverd.
Mijn, zware, producten werden door Post NL bezorgd ipv Cool blue. Er zat een product bij van meer dan 23kg welke de post nl bezorger niet eens zelf mag tillen,maar gebeurde wel. Ik had 3 grote producten die aan vervanging toe waren. De bedoeling was dat Coolblue deze mee zouden nemen maar omdat Post NL de bezorging had gedaan en ik verrast werd door deze levering staan mijn oude producten nog thuis. Zeer slechte ervaring en boos over deze afhandeling.
Hi T.W., Wat vervelend dat jouw oude producten niet zijn meegenomen bij de bezorging van de nieuwe producten. Vermoedelijk is er verwarring ontstaan, onze welgemeende excuses hiervoor. Als jouw pakketje door PostNL wordt bezorgd kun je de oude producten meegeven, hiervoor heb je wel een verzendlabel nodig, anders kan de bezorger het pakketje niet inscannen en vervoeren. Hoe je dat doet, lees je hier: https://www.coolblue.nl/advies/hoe-geef-ik-mijn-oude-apparaat-mee-aan-postnl.html. De kosten van verzending hiervan is wel gratis. Met vriendelijke groet, Coolblue
Mooi op tijd en goed verpakt
Ons strijkijzer begaf het. Alle bloesjes in de kreukels. De volgende dag was de nieuwe al binnen: een stroomgenerator. Met strijkplank. Simpele gebruiksaanwijzing, handige tips in de mail. Alles perfect en de bloesjes weer strak in de vouw.
Zowel bestellen, het volgen van de bestelling en het afleveren met de bakfiets waren een zeer goede, uitstekende, ervaring. Daar wordt je blij van
Bestelling makkelijk besteld, snel bevestigd en goede en duidelijk informatie over bezorging met als heel prettig ervaren een tijdindicatie ontvangen volgend bericht/stap. Naar mijn mening kan dit beperkt worden: bijvoorbeeld: 1 Mail Bevestiging bestelling 1 Mail Track & trace 1 Sms bezorging Zo overspoeld mijn mailbox niet en is informatie uitgebreid, duidelijk en overzichtelijk genoeg. Bestelling keurig ontvangen, kartonnen verpakking had misschien steviger gemogen. Kan mij voorstellen dat bij een flinke val artikel beschadigd kon raken. Al met al zeer tevreden met de service en omgang met mij als klant
mijn bestelling zo gevonden en besteld
Ik kon mijn bestelling direct vlot ophalen bij de winkel bij mij in de buurt. De SSD die ik besteld had was makkelijk te monteren in mijn PC, zeker met het instructiefilmpje van Coolblue erbij.
Ik werd heel snel geholpen en heel klantvriendelijk werd ik ontvangen en geholpen ;)
snel geleverd en alles paste in een kleine doos
Besteld en volgend le dag opgehaald. Geen gedoe en altijd vriendelijke medewerkers.
Coolblue voldoet aan wat ze in hun reclame beloven dus in dat opzicht prima. Over het product kan ik weinig zeggen want ik heb het nog niet gebruikt.
Ik hou van jullie xoxox
Snelle service en handige e-mails. Op de hoogte gehouden van de bestelling en daarna nog een e-mail hoe ik m’n video deurbel moest installeren, helemaal top!! Bezorger kwam met de fiets, duurzaam!
Ik heb dit product voor 10 euro meer besteld bij coolblue, omdat de service hier altijd erg goed is. Het werd op de afgesproken tijd geleverd.
Pakket was 2 dagen na bestelling aangekomen tijdens drukke december maand. Dus helemaal top!
was goed te zoeken op de site. Zowel bestellen, betalen en bevestiging ging uitstekend. De aangegeven aflevertijd klopte helemaal.
Mooi product dat snel en netjes is geleverd. Blij mee.
Gewoon goed zoals altijd, snelle levering