Simpel, snel en volgens afspraak

Simpel besteld, snelle levering en goede communicatie wanneer het pakket wordt bezorgd! Super tevreden!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Kies Coolblue, daar kun je van op aan.

Na de vaatwasser vorige week n oven besteld, die zelfs op n zondag bezorgd werd. 4 minuten van tevoren belt Coolblue zodat ik de gang vrij kan maken en de deur kan openen. Geweldige service en je kunt er van op aan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik heb voorkeur voor n uitgeprinte handleidibg, ik heb deze nu gedownload maar ik moet nu steeds naar mijn i-Mac toe (is boven) om iets op te zoeken. Het zijn 39 pagina’s en t lijkt mij handig due fysiek bij de oven te hebben.

Goede en snelle service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, zelfs op zondag!!

Nogmaals vlotte levering, zelfs op zondag!!

Gewoon hele fijne (web-) winkel

Alle ervaringen met Coolblue zijn tot nu toe altijd heel positief geweest . Prettige winkels, leuk personeel, het geheel heeft een frisse uitstraling (winkel en webshop) en heel snelle bezorgtijden. Altijd voldoende voorraad en ze houden zich keurig aan de afspraken. Ik bestel er altijd graag en weet dan dat het goed komt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Netjes geleverd en op de afgesproken dag en tijd.

Lekker snel

Snelle vlotte levering door af te halen. Prima winkel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Snel bezorgd.

Snel en netjes bezorgd. Geen gedoe en nette facturatie

Goed en netjes bezorgd

Ik heb een 65 inch tv besteld hij is goed en op tijd en netjes bezorgd een dikke pluim voor de bezorgers Top

Gewoon top!

Het is echt een top service! Op zaterdagavond besteld en op zondagochtend meteen binnen, zelfs op zondag!

Ze doen wat ze zeggen

Snelle levering en klantenservice helpt ook vriendelijk.

Super service !!

Goede duidelijke informatie over het product. Levering binnen tijdvak en duidelijke uitleg. Zeer vriendelijke bezorgers !!

Stipte levering

Ik heb op 1 december jl. begin van de avond een Nintendospel besteld als Sinterklaascadeau voor mijn kleinzoons. Ontving meteen een bevestiging en informatie over de bezorging. Op de aangegeven tijd ontving ik het pakje.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede prijs en klantenservice voorop

Ik heb jaren geleden de klantenservice nodig gehad van Coolblue vanwege een net-2 dagen-buiten garantie defect product. Ze hebben me ontzettend goed geholpen. Sindsdien koop ik mijn elektronica alleen hier. Prijs is concurrerend, en de service is uitstekend. Als je ze een keer nodig hebt, proberen ze je echt te helpen in plaats van te schermen met kleine lettertjes in de aankoop en garantievoorwaarden. Zo lang dat blijft, blijf ik klant.

Vertrouwde service

Een bestelling via Coolblue is altijd vertrouwd

Coolblue....The best for you

Goede prijsverhoudingen, snelle service. Kortom: Ik ben een tevreden klant.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prima zoals het is.

Goed product snel geleverd

Keurig bezorgd volgens planning

Liebherr vriezer keurig bezorgd volgens planning en oude apparaat meegenomen. Minpunt dat bij levering wel melding werd gemaakt van 2 garantie, maar niet verteld werd dat je 5 jaar extra garantie (zonder extra kosten) kon krijgen na registratie bij Liebherr zelf.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Melding extra garantie bij levering

Simple en snel.

Ik hoef Weinig uit te liggen. Decapp is duidelijk. Service goed, en levering snel. Dus...... ik tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet echt

Vriendelijk, betrouwbaar en service gericht

Ik heb het door mij bestelde artikel bij een Coolblue store laten bezorgen. Bij het afhalen werd ik zeer vriendelijk en correct geholpen. Na een paar dagen kreeg ik nog ‘ns een mail met tips om optimaal van het product te genieten. Super service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle service, goed product geleverd, goede productinformatie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer korting op 2ekansje :D

Super snelle bezorging

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Altijd goede service en snelle levering. Eén opmerking: mijn nieuwe telefoon zat los in een (te) grote doos. Dus geen opvul middelen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere doosvulling

Top bezorging en vriendelijkheid

Duidelijke communicatie en vriendelijke mensen die weten waar het om draait. Service met een lach.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Uitstekende service

Ik heb mijn bestelling binnen 24 uur op de deurmat ontvangen. Coolblue is echt geweldig!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN