Gewoon alles goed zoals altijd !!
Dat je de bezorging kan instellen naar mate het jouw uitkomt
apparaat correct en op tijd afgeleverd zonder mankementen
Het bestelde product wordt zoals beloofd de volgende dag geleverd, maar het tijdstip dat in de mail en later in de "15 minuten tot levering" wordt bij lange na niet nagekomen. De bezorger was wel heel vriendelijk.
Vind Coolblue heel prettig correcte levering en bovendien de extra service en voorlichting die mij helpt kiezen. Telefonische bereikbaarheid ook erg fijn.
Altijd tevreden.
De ene dag besteld, de volgende dag om 8.30 al in huis. Ik kreeg keurig een half uurtje van tevoren te horen dat ze eraan kwamen. Helemaal super!
Ik kwam terug omdat mijn oplader voor in de auto niet goed werkte (dacht ik). Ik werd vlot door een enthousiaste medewerker geholpen. Hij kwam met goede adviezen en was zeer attent toen het niet helemaal ging zoals gepland. Coolblue maakt waar wat het predikt in de kernwaarden!
I recently renovated my house and wanted a number of new appliances and products, including a smart home setup. Made an appointment in the store and the attendant was super helpful. Also great advice online to help narrow down products. Nice quick eco friendly delivery in Amsterdam, and I changed my mind on one product, making a return was easy and efficient. Thanks for great service all around!
Zeer tevreden met de nieuwe televisie. Was uitverkocht tijdens black friday, 2de kans was er nog wel een op voorraad deze aangeschaft en prima product erg tevreden over.
Powerbank is snel geleverd en werkt goed. Alleen jammer dat deze net deze week €1,- duurder is geworden.
Fijn dat je nog een mailtje krijgt met info over je aankoop
Wij hadden 3 apparaten besteld, op orderbevestiging stond uitpakken en verpakkingsmateriaal meenemen. De bezorgers weigerden om dit te doen. Alles voor een glimlach volgens Pieter Zwart, de glimlach is ons wel vergaan. Ook niet goed opgelost door klantenservice.
Hi Greet, Dat klinkt echt niet als de bezorgservice die we willen bieden! Onze excuses voor dit verloop en het ongemak. Daar spreken we onze collega's op aan. Op die manier worden we elke dag een beetje beter. Met vriendelijke groet, Coolblue
Er goede ervaring! Geen klachten. Duidelijke beschrijving optijd geleverd
Altijd betrouwbaar.
Prima service en op tijd geleverd
Ben teleurgesteld. Altijd goede ervaringen gehad: Nu wordt er verkeerd artikel geleverd en moet ik vervolgens dagen wachten op het door mij bestelde artikel, omdat eerst het verkeerde artikel teruggestuurd moet worden en geregistreerd. Echt slechte service
Beste Andrea, Wat vervelend om te lezen dat je het verkeerde product hebt ontvangen. We kunnen ons uiteraard goed voorstellen dat je zo snel mogelijk het juiste product in huis wilt hebben. Echter moeten wij dit administratief wel kunnen afhandelen, wat alleen mogelijk is wanneer we het verkeerd verzonden product ontvangen. Uiteraard is het eventueel ook een optie om het verkeerde product om te ruilen voor het juiste product in een van onze filialen zodat dit direct afgehandeld kan worden. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Het scherm werkt prima samen met mijn surface pro 7. Ook het touch screen werkt super. Het aansluiten van het scherm op Samsung S22 is nog niet gelukt omdat de App die bij het scherm hoort verouderd is.
Goede service, duidelijke website met duidelijke uitleg en vergelijkingen. Snelle mogelijkheid tot bezorging en vriendelijke bezorgers die duidelijk uitleg geven over het product. Zeer tevreden!
De bestelling en bezorging gingen moeiteloos En de wasmachine is top
Door de goede uitleg op internet heb ik regelmatig iets gekocht bij Coolblue. Het omruilen of vervangen van een product gaat probleemloos. Eén zeer goede service. Jammergenoeg kom ik vaak tot de ontdekking dat ik WEER TEVEEL heb betaald. Concurrenten bieden hetzelfde product op hetzelfde moment aanzienlijk voordeliger aan. Verhaal heeft dan bij jullie geen zin. Men stelt dat dat dan jammer is en er niets aan te kunnen doen. Als ik infomatie vraag over een product kijkt men in de computer en vertelt wat daar staat. Dat heb ik zelf dan thuis ook al gedaan. Ik wil dan graag meer en betere informatie.
Het product was goed geprijsd en werd afgeleverd door twee deskundige, vriendelijke en vrolijke Coolblue medewerkers!
Goede keuze hulp op de website Goede website, makkelijk te vinden. Fijn dat ik de leverdag kon kiezen Bezorgen ging helemaal volgens plan
Goede deal bij Coolblue gekregen voor tv en een soundbar. Heel blij mee.