Snelle levering na bestellen
A big queue has formed in the store to get attendees. That's not cool
De bezorgers waren erg aardig en zij hebben alles goed uitgelegd over mijn wasmachine en koelkast. Ze hebben me advies gegeven wat ik ook erg fijn vond. Ze hebben me netjes van te voren gebeld. Aardige jongens!
Het bestelproces is voor mij een van de eenvoudigste van dit moment èn afhalen de volgende dag is helemaal top.
Productomschrijving was duidelijk. Mijn oude printer was kapot gegaan en ik moest snel een nieuwe hebben. Nieuwe printer bij Coolblue in de avond aangeschaft en ik kon de volgende dag alweer printen. Heel fijn
Laptop besteld en meteen de volgende ochtend binnen. Ook goede klantenservice.
Alles volgens de planning en afspraken geregeld
Mijn pakket zou de 30e geleverd worden het is nu 2 december
Hi Peter, Wat enorm balen dat het niet is gelukt om jouw pakketje de volgende dag te bezorgen. Natuurlijk doen we ons best om onze belofte waar te maken. Jammer genoeg vertragen er in dit seizoen van topdrukte iets meer pakjes dan normaal. Onze excuses dat de jouwe hier ook bij zat. Hopelijk heb je je bestelling inmiddels wel in huis. We wensen je alsnog veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Coolblue
Bijna alles te vinden wat je zoekt. En goede service altijd.
Heel handige hulp met keuze welke laptop het meest geschikt is. Ik had hem snel nodig want mijn vorige was stuk gegaan dus de volgende dag duurzaam met de fiets geleverd was perfect.
Eigenlijk nooit iets te klagen. Vriendelijk, snel, goede service, fijne goed werkende site.
Had eerst via een andere site een fotocamera besteld welke maar niet geleverd werd. Na een aantal dagen kreeg ik het gevoel dat er iets niet klopte. Via Coolblue heb ik dezelfde fotocamera gekocht (helaas zonder de korting van de week ervoor) en deze had ik meteen een dag later. Super fijn en ben er heel blij mee. Spijt dat ik hem niet meteen had besteld via Coolblue. Goede leer voor de volgende keer.
Ik neem hem mee naar de Filipijnen. Daar kan ik een hele familie blij maken met deze tablet
Nog niet ontvangen
Hi Monique, We balen erg dat we je bestelling niet op tijd konden afleveren. We doen daar alles aan. Jammer genoeg vertragen er in dit seizoen van topdrukte iets meer pakjes dan normaal. Onze excuses dat de jouwe hier ook bij zat. Is het nog steeds niet duidelijk wanneer jouw bestelling bezorgd wordt? Stuur dan graag je ordernummer en deze review naar [email protected]. Mijn collega's op de klantenservice zoeken het dan graag voor je uit. Met vriendelijke groet, Coolblue
vanwege de drukte een dag later bezorgd.is prima mee te leven.
Oortjes waren kapot na 1.5 jaar. Teruggestuurd, want had garantie, en binnen dag cadeaubon gekregen ter waarde van m'n oortjes. Perfecte service dus!! Dikke aanrader!
Nieuwe TV voor een goede prijs gekocht. Aflevering is door coolblue zelf in beheer wat goed geregeld is; er wordt bij aflevering netjes verteld dat je het product weer gratis mag retourneren en of je een oud product hebt wat meegenomen mag worden. Tevreden over alles.
Bij de aanbieding was sprake van de levering van een extra accu. Bij het uitpakken t.g.v. de verjaardag van mijn echtgenoot op 2 december bleek dat er maar één accu in het pakket zat. Order nr:77128978. De order was bovendien vertraagd, wat ik begrijp. De compensatie waardeer ik. Wilt u de ontbrekende accu alsnog opsturen.
Hi Willy, Dit is natuurlijk niet verlopen hoe we het beiden willen. Onze excuses hiervoor! We zoeken het graag nog een beetje verder voor je uit. Wil je je bestelnummer samen met deze review mailen naar [email protected]? Met vriendelijke groet, Coolblue
alles is netjes verzorgd binnen gekomen
In de Coolblue winkel goed geholpen en geadviseerd. De medewerker had alle tijd voor me en uiteindelijk een goede keuze gemaakt.
Ik heb Xbox x tijdens Black Friday besteld. Helaas vanwege enorme drukte was levering uitgesteld naar de dag daarna maar ik vond dat niet erg.
Snel besteld, snel geleverd!
Coolblue doe wat het beloofd met n glimlach.
Top geregeld ! Ook indien je langer op je product moet wachten dan word de verwachte tijdlijn besproken.
Super product