Aangenaam en vlot

Plezierig winkelen cq geholpen worden in de winkel on Nijmegen

Goede voorraad

Ik zocht naar een Philips DAB+ internetradio en Coolblue was de enige die hem nog voor een goede prijs op voorraad had. Helemaal top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne webwinkel. Vlotte service.

Voor een prima prijs een receiver gekocht. De voorlichting komt betrouwbaar over, hoewel ik niet weet of en hoe (algoritme) mijn eigen koopgedrag hiervoor zorgt ;-)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer tips voor reparatie om apparaten in gebruik te houden in plaats van inruilen

Meer dan tevreden.

Er gaat weleens wat fout, maar het verschil met coolblue en andere verkopers is, dat ze je niet fakken, maar een oplossing bieden.

Klantvriendelijk

Hele goede dienstverlening. Ook bij de online nu bestellingen hele goede bezorgingsdienst be.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Netjes ontvangen en vriendelijk goed geholpen.

Vriendelijke perzoneel die de juiste informatie geven bij het product. Ik kreeg bij het product ook info over wat er bij gekocht kon worden en hoe dat werkt . Zeer tevreden .

Tevreden

Ik ben wel tevreden,

Geen levering binnnen 1 dag

Geen levering op maandag zoals op zondag aangeven op de website. Na vertraging blijkt pakket überhaupt niet geleverd. Post nl onderzoek als oplossing aangedragen. Dit is in mijn ogen geen oplossing. Verwacht van Coolblue toch iets meer service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere oplossing aanbieden dan post nl onderzoek afwachten

Bestellen en binnen 24 uur thuis bezorgd.

Geen klachten de Philips airfryer werd keurig op tijd bezorgd.

Levering was oké

Door drukte niet op de beloofde tijd geleverd maar wel een mail gestuurd waarom het zo was.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering mooi optijd melding en netjes behandeld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ietwat chaotische ervaring maar wel positief

Router gekocht met pickup in plaats van verzending want ik had hem snel nodig. Eenmaal aangekomen (uurtje fietsen) hoorde ik dat het artikel niet beschikbaar was. Terwijl de status online gewoon stond als “in stock” en er in de bevestigingsmail niets werd gezwicht over dat het niet beschikbaar zou zijn vanwege een probleem met leveringen? De kerel achter de balie heeft nog even gezocht en er toch een voor me weten te vinden. Fijne gast en goede service maar wel slechte communicatie van cool blue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter Informeren over actuele beschikbaarheid

Meest klantvriendelijke elektronica winkel

Ze helpen altijd super goed. Als ik problemen ergens mee heb kan ik altijd bij ze terecht. Alle producten zijn van goede kwaliteit (daar betaal je dan ook voor)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne aanbevelingen en overzichtelijke site

Prettig dat er meerdere tools zijn om tot een keuze te komen

Goede service❗️

Goed geholpen en snelle service❗️

makkelijk vindbare producten

fijne site, met goede adviezen en makkelijk bestelproces. Snelle en correcte levering met duidelijke tijdslijn

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zéér goed, maar meerdere keren bezorgdatum gewijzigd waarvoor ik 2 dgn thuis moest blijven terwijl gezegd was vandaag voor ... besteld, morgen in huis. Dat werd aangepast naar de dag erop en daarna nog een keer de dag daarop. Voor de rest fantastische service. 9.5-10

Snelle service, goede kwaliteit

Geen op of aanmerkingen

Goed online advies en overzichtelijke site

Goed online advies en overzichtelijke site

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Vetraging levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Doet geheel aan de verwachtingen

Fijne bezorger

Ik kreeg helaas een berichtje dat de bezorging niet de volgende werkdag, maar pas na twee werkdagen zou komen. Vandaar de halve ster minder.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Overzichtelijke website. Bezorgingsmogelijkheden zijn heel fijn. Als je na laatste herinnering alsnog moet wijzigen qua bezorgtijd kan dat alsnog. Bezorger is zeer vriendelijk en behulpzaam

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima en op tijd geleverd

Werd goed op de hoogte gehouden van de levertijd, op tijd excuses voor de dag vertraging. Dat was geen probleem, omdat ik op de hoogte was.

Precies zoals het moet.

Precies zoals het moet

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kwam paar uur later.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN