Ik voel mij altijd heel bijzonder en gezien in de winkel

Als je binnenkomt begint het feestje eigenlijk al, een hele persoonlijke benadering. Je naam komt op het scherm te staan en de jongen die mij wou helpen kwam mij al tegemoet. Leuk gesprekje en echt voelbare interesse.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke informatie, gemakkelijk te bestellen en snel geleverd!

Zeer tevreden, de informatie op de website is heel duidelijk. Ik ben fan van de plus- en minpunten op de productpagina. Verschillende modellen zijn makkelijk te vergelijken en er is goed advies te vinden op de website. Door de Black-Friday drukte was de bestelling iets later dan verwacht maar ik werd goed op de hoogte gehouden van de vertraging.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede en snelle levering van mijn nieuwe mobiele telefoon

Bij bezoek aan de winkel bleek dat Coolblue geen enkel Sony apparaat (mobieltje) aanwezig was dus bekijken, enz was niet mogelijk. Erg jammer............

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Te weinig modellen in de winkel zodat bekijken van mijn keuze apparaat niet mogelijk is.

Snelle nette service

Al een paar keer wat dingen besteld welke je dan ook echt op hele snelle termijn ontvangt & tussentijds wordt ge-update over de status

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel correct en goede kwaliteit

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en goede prijs.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke beschrijvingen & reviews onder de producten. Ook hele snelle levering! Helemaal blij.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Product werkt goed ziet er netjes uit goed verzonden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles geleverd op afgesproken datum en tijdstip

Zoals in 1 zin omschreven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Uitstekend en snel geleverd

Goede website met goede uitleg en gebruikersvriendelijk. Snelle levering

Positief

Geen opmerkingen

Professioneel, snel, goede klantenservice

Altijd fijn winkelen, groot assortiment en de klantenservice is de reden waarom ik liever via coolblue koop dan wie dan ook. Zelfs als het mis gaat wordt het op de juiste manier rechtgetrokken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? de renenen die je kan selecteren bij retour sturen sluiten vaak totaal niet aan op de echte reden.

Helemaal Top!

Hele goede service! De filmpjes op internet over een product zijn altijd heel duidelijk!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geluk met een tweede kans.

Eindelijk mijn vrouw zover gekregen om een PS5 te kopen, is die overal uitverkocht. Gelukkig een tweede kans model bij jullie gescoord, zo goed als nieuw. Heel blij mee.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Ging zoals je verwacht.

Ging zoals verwacht gewoon goed!

Snelle uitstekende service!

Snel en makkelijk een bestelling geplaatst, volgende dag het artikel opgehaald in de winkel bij vriendelijke behulpzame medewerkers.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekende prijs en snelle levering

Altijd snelle levering. Goede garantie service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? X

Nog nooit een slechte ervaring

Mijn ervaring bij Coolblue is altijd goed met een snelle (gratis) levering en behulpzame klantenservice.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Perfecte installatie, maar drama met service na 3 jaar.

In 2020 een Miele wasmachine gekocht en zoals beloofd is deze de volgende dag geïnstalleerd. Vorige week gaf de machine een foutmelding en konden we niet meer warm wassen. Serviceformulier ingevuld en na twee dagen is er een Coolblue monteur gekomen. Die zag dat het een Miele was en vertelde dat hij deze niet mocht repareren. Toen de klantenservice gebeld die een nieuwe "Miele monteur" afspraak zou inplannen. Na twee dagen niets gehoord, weer gebeld. Ze waren het vergeten in te plannen. Na twee dagen nog steeds niet gehoord. Fouten maken is menselijk, maar een week zonder wasmachine in een gezin is niet wenselijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere afstemming of oplossing bieden.

Mooie aanbieding en snel geleverd

Prettig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zou het nu niet weten

snelle levering en goede service

snelle levering en duidelijke website om een keuze te kunnen maken

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service en duidelijke communicatie over levering

Bestellen ging gemakkelijk en levering was snel en kon alles goed volgen. Ook netjes per mail nog tips over het gebruik gehad over hetgeen ik besteld had. Altijd handig!

Foute informatie op website

TV was geschikt voor Ziggo volgens site. TV retour.

Snel en fijne bezorging

Volledig zoals beloofd met een uitstekende communicatie

Snelle levering duidelijke communicatie

Robotstofzuiger besteld Op tijd geleverd, duidelijke communicatie en handige tips per mail.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN