Goed niet perfect

Adverteren met voor 23.59 uur bestellen volgende dag in huis was helaas niet het geval. Jammer

• Heb je nog tips of verbeterpunten? niet adverteren met iets wat niet kan.

Naar mijn mening de beste online elektronica webwinkel

Optijd. Precies wat ik wil.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer goed geholpen in de winkel

Zeer vriendelijk en goed geholpen in rotterdam

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle levering goede informatie voorzienning

Ondanks de Black Friday drukte was de levering snel. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en verwachte levertijd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Netjes en snel besteld / bezorgd

Snel met veel betaal mogelijkheden gekocht, het was zondag en werd nog steeds bezorgd, ondanks dat dit bij meeste bedrijven niet zo is.

Altijd correct

Ik kwam niet uit een probleem, klantenservice gebeld, uitstekend afgehandeld

Vervangt mij uitstekend!!

Fantastische stofzuiger. Maakt mijn verwachting waar. Ook eenvoudig in te stellen. Een aanrader voor iedereen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? 9

Levering op tijd

Een dag van te voren aangegeven wat het tijdsblok van 4 uur was. Op de dag zelf ‘s morgens aangegeven in welk blok van 1 uur. Dat klopte allemaal en dan ook nog milieu vriendelijk met de bakfiets gebracht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Keurig verpakt en bestelde product netjes aangekomen ook via de mail wordt je keurig op de hoogte gehouden ….. in één woord SUPER.

Slechte ervaring

Mijn telefoon is zoek geraakt tijdens het bezorgen. Daarom heb ik dus niks. Maar wek al betaald waar we heel hard voor gespaard hebben. Maar wel heel goed geholpen door jullie via de telefoon dat is dan wel heel fijn. Voelt als of jullie wel voor je klanten zijn. Dit was mijn eerste bestelling ooit via coll bleu hopelijk als het goed komt met onze telefoon niet de laaste

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Post nl moet beter zoals het nu er uit ziet

Aanrader

Ik ben zeer content. Alles ging volgens afspraak en op afgesproken tijdstip geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Fantastische producten en snel geleverd!

Op black Friday 3 producten besteld en allemaal de dag erna in huis! Super service! Ook erg tevreden met de producten.

Fijne en snelle levering

Mijn product is snel geleverd

Prima geregeld

Vanwege de drukte kwam het pakket wat later, maar toch op de goede dag.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heel snel en vriendelijk geholpen

Ik werd meteen bij binnenkomst aangesproken, meegebracht naar de juiste afdeling en werd overgedragen aan de collega behorende aan die desbetreffende afdeling. Hierdoor voelde ik me heel snel geholpen zonder dat ik hoefde te zoeken. Ze waren allemaal heel vriendelijk en gaven mij goed advies over het product. Hier kom ik zeker terug!

Goed geholpen

Wel even moeten wachten op hulp .maar verder goed geholpen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Goeie

Had ne bestelling geplaatst en had mijn product de volgende dag meteen binnen

Goede serive

Ik kon mijn producten snel ophalen in de winkel van Coolblue. Goede service in de winkel en vriendelijk personeel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ondanks de black Friday op tijd geleverd..

Dependable

Alles werdt geleverd heel snel en op de tijdstip die gegeven werdt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik ben blij met de service van coolblue. Iets besteld en kreeg een mailtje dat het een dag later geleverd zou worden. Heel blij met de bestelling!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kijken naar verzend opties

Ruime keuze en snelle levering

C

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Levertijd vind ik belangrijk. Dit bepaald of je het pakketje naar huis kan sturen of naar de zaak

Super service

Coolblue maakt waar daar waar zij voor staan. Snelle service, goed product en een prima prijs kwaliteit verhouding.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en veilig verzonden. Heel blij mee.

Fijn!

Altijd fijn om hier te bestellen

64 Weena

Rotterdam 3012 CN