Altijd fijn om hier te bestellen
Toen ik op zoek was naar de nieuwste JBL Authentics 500, en wilde weten in welke showroom ik er naar kon luisteren, bleek dat die nog nergens in de showroom stond. En kwam de verkoopmedewerker met het idee 1 te leveren vanuit het magazijn, want daar stond die er wel! Snel besteld en geleverd. Geïnstalleerd en zoveel plezier van, dat deze niet meer terug gaat naar het Coolblue magazijn. Dank!
Ik vind de website heel duidelijk en informatief en maak ook veel gebruik van de productreviews. Gebruik gemaakt van een mooie blackfriday aanbieding, die weer razendsnel en netjes bezorgd is. Informatieverstrekking gedurende proces van aankoop tot bezorging heel goed. Bovendien goed en veilig gevoel om hier te kopen.
Zeer prettig.
Het bestelproces is erg snel en makkelijk. De webshop oogt heel professioneel en de omschrijving van alle specificaties is uitgebreid. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en bezorging.
ik had laptop besteld. Het apparaat bleef totaal dood. Ik wilde bellen, maar natuurlijk geen telefoonnummer te vinden. Vind ik jammer. Moet niet mogen. Dan maar terugsturen. Ik moet zeggen dat terugsturen en aangeven wat er aan mankeert verrassend eenvoudig was.
Geen online aankopen, maar bij Coolblue. Goed advies en geweldige service!
Overzichtelijke site met duidelijke productomschrijving. Vandaag besteld, was inderdaad morgen in huis. Keurig geleverd en de prijs was de laagste na even googelen. Wij bestellen regelmatig bij Coolblue, het gemak en de juiste services geven ons het vertrouwen bij en betrouwbare leverancier te bestellen.
Ik heb dinsdag een nieuwe telefoon gekocht met de afspraak dat ik voor mijn oude telefoon €168,- terug zou krijgen. Toen ik 2 dagen later terug kwam om die oude telefoon in te leveren bleek ik er ineens €60,- voor terug te krijgen. Nu betaal ik dus meer dan €100,- meer voor mijn telefoon. Dit werd niet als een fout van coolblue gezien door de manager dus kon hij er niks aan veranderen. Wanneer er dus afspraken gemaakt worden bij een aankoop van boven de €1000,- kan je daar niet op vertrouwen.
Hi M., Dit is natuurlijk niet verlopen hoe we het beiden willen. We zoeken het graag nog een beetje verder voor je uit. Wil je je bestelnummer samen met deze review mailen naar [email protected]? Met vriendelijke groet, Coolblue
Alles wat ik besteld heb, is binnen een dag of twee binnengekomen en onbeschadigd aangekomen.
Kan niet anders zeggen dan dat het wederom als een zonnetje werkt. Op het fietsje, even een sms dat ze eraan komen. Gewoon top.
Ik heb via verschillende platformen al elektronische apparaten besteld, maar via Coolblue is deze ervaring altijd het fijnst geweest. Ook komt Coolblue vaak met goede aanbiedingen. Over het algemeen kan je niet fout gaan via Coolblue.
Snelle levering en altijd goede service
ik ben super blij met de coolblue, ik was er laatst nog om een koptelefoon te kopen. ik heb goed advies gekregen en heb uiteindelijk een geweldige gekocht voor een zeer redelijke prijs. oftewel TOP WINKEL.
De aanbevelingen van Coolblue maken de zoektocht naar goede producten makkelijk. Grote, betrouwbare webwinkel met een serviceafdeling die echt goede service biedt wat betreft retouren en reparaties. Zorgeloos bestellen dus.
Mooie black friday actie
Vanaf het moment dat ik binnen kwam ben ik als gelijke behandeld.
Coolblue geeft een goed advies over producten. Zodoende kun je makkelijk je eigen voorkeuren aangeven en filteren op producten die aan je eisen voldoen.
Vrijdag besteld met de belofte dat het zaterdag zou worden geleverd. Track & trace ongewijzigd voor 3 dagen zonder bericht. Zelf gebeld, 20 min in de wacht en vervolgens geen antwoord wanneer het pakket alsnog wordt geleverd…
Hi Maarten, We balen erg dat we je bestelling niet op tijd konden afleveren. We doen daar alles aan. Jammer genoeg vertragen er in dit seizoen van topdrukte iets meer pakjes dan normaal. Onze excuses dat de jouwe hier ook bij zat. Is het nog steeds niet duidelijk wanneer jouw bestelling bezorgd wordt? Stuur dan graag je ordernummer en deze review naar [email protected]. Mijn collega's op de klantenservice zoeken het dan graag voor je uit. Met vriendelijke groet, Coolblue
Er ging iets mis Een tv besteld en betaald Geannuleerd voor een maat groter Kreeg ik zaterdag twee tv’s.
Buiten de schuld van Coolblue verliep de levering niet geheel correct. Maar keurig opgelost.
Zoals beloofd, vandaag besteld, morgen in huis! Daarnaast wat Coolblue geweldig maakt, is de service die zij bieden.
Ik bestelde oortjes en ze waren er de volgende dag all enigige minpunt was dat het in een reuzqchtige doos kwam en het doosje van de oortjes was klein.
In de middag besteld, volgende dag in huis. Heel fijn!
Echt prima.