Helemaal prima, van bestellen tot afleveren.

Echt prima.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Top service!

Vriendelijk in de communicatie, altijd op tijd geleverd en goede hulp als ik een probleem heb, top!

helemaal goed

Gewoon goede prijs, en service. Eigenlijk als altijd. Mailtje met extra tips bij thuiskomst, erg fijn.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super fijn product, snelle levering.

Erg tevreden met het bestelde product. Voldoet helemaal aan beschrijving en werkt uitstekend. Levering was vlot.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Altijd tevreden met Coolblue!

De producten, prijs/kwaliteit verhouding, de service, het is altijd helemaal goed! Nog nooit een slechte ervaring gehad. Ik raad het ook altijd aan anderen aan om bij jullie te kopen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet echt

Topservice

Goede uitleg, weer prima geholpen

Voorbeeld voor andere (web)shops

Niet alleen de snelle levering voor een correcte prijs, maar ook de overzichtelijke site en app, categorieën. Dan de nazorg, perfect. Hoe haal je alles uit je gekochte artikel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zal vast iets zijn, maar ik kan ze nu niet bedenken

Goede kwaliteit spullen. Snelle levering. Goede service

Slangetjes even kan koop ik bij Coolblue. De service is echt top! En altijd de volgende dag in huis! Ideaal

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue doet alles zoals ze het zeggen. Geen excuses achteraf maar vooraf helder in communicatie. Zeer prettig dat je weet als klant waar je aan toe bent. Bezorger was erg vriendelijk en gaf nog uitleg over eventuele retour en de daarbijbehorende service.

Super webshop

Makkelijk te bestellen en netjes afgeleverd. Service door ook nog mail te sturen hoe je de telefoon moet installeren.

Super goede ervaring

Hallo, Zelf heb ik altijd veel vragen over welk product het beste bij mij en mijn leven past. Ik vind dat Coolblue mij hierin het allerbeste helpt. De service en de gastvrijheid van de medewerkers in de winkel is super. Voel mij hierdoor gehoord en daardoor raad ik Coolblue iedereen aan.

xbox series x

goede en vlotte bezorging

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne medewerkers aan de telefoon en makkelijk via de site spullen bestellen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Volgende dag was mijn bestelling al bezorgd. Erg snel en vaak redelijke prijzen.

Fijne ervaring

Eenvoudig bestellen, goede informatie over producten op de site. Bestelling was ook snel geleverd.

alles in orde

Uitstekende prijs/kwaliteit

Mooie powerbank 26000 mag bluebuilt 60w. De powerbank laad de apparaten snel op en de powerbank zelf is ook snel opgeladen. Mooi zwart design en 2 usb-C en 2 usb aansluitingen met een mooi beschermhoesje!

Excelent store!

Best in NL

Alles netjes afgewrkt

Netjes verpakt en afgeleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

netjes op tijd en aardige medewerker

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

De afspraken zijn gewoon nagekomen dat gebeurt niet bij iedere aanbieder

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prettig geholpen en fijn advies

Laptop besteld via internet, opgehaald nog even doorgenomen met de verkoper in de winkel of hé een goede keuze was en daarna nog even een klein advies! Koop geslaagd!

Doen wat ze beloven!

Zoals belooft werd het volgende dag netjes bezorgd. Een duidelijke mail hoe de proces loopt en een bereikbaar klantenservice. Prima verkoper en shop er graag.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Smile

Ik kreeg een brede glimlach op mij gezicht toen het pakketje perfect werd afgeleverd en na de uitgebreide video, welke ik ontving voor het monteren van het apparaat àlles perfect werkte”top”

64 Weena

Rotterdam 3012 CN