Goede en snelle levering gepaard met goede service en uitstekende aftersale

Na aanschaf van de goederen, krijg ik nog allerlei tips over het geleverde product. Dit stel ik zeer op prijs.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee beter dan perfect bestaat niet.a

Zeer goed bevallen

Heb het als goed ervaren en belletje van tevoren

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede producten en snelle levering

-Producten zoals omschreven. -Producten van goede kwaliteit. -Goed en zorgzaam ingepakt. -Snelle verzending. -Klantenservice is goed te bereiken. Kortom, hier ga ik vaker bestellen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, alles helemaal goed!

Keurig afgeleverd

Goed geholpen

Super snelle service

Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je pakket komt. Erg fijn, zeker in deze tijd van het jaar!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Prima kennis en prijzen

Personeel heeft prima kennis over de producten die ik hier koop. Zeg maar geen noobs en technisch onderlegd. De prijzen zijn schappelijker dan de meest vergeleken winkels.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? meer advertentie en dit kunnen speciferen in catagories die je wilt ontvangen

Snelle levering en goede service

Heb een laptop besteld en was de volgende dag al binnen, super

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Tekenen bij afgave

Een super besrijf

Ik heb eergisteren oordoppen besteld bij coolblue en toen ze afgeleverd werken kreeg ik een mail hoe ik ze op de beste manier kon opzetten. Dus echt super service

Bezorging

Ik kies speciaal coolblue om een pakketje de volgende dag te laten bezorgen en kies die dag ook uit. Vervolgens stuurt coolblue het per post waardoor ik het 4 dagen later krijg! Als ik het tenminste krijg wat games verdwijnen nog wel eens. De volgende keer haal ik het zelf wel bij de media markt dan heb ik het tenminste op tijd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie hierboven

dikke glimlach

Altijd een feestje om te bestellen bij Coolblue. Er wordt goed met je gecommuniceerd en meegedacht. Zelfs ruimte voor wachttherapie. Zo wordt winkelen thuis toch gezellig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Netjes op tijd mail en telefoontje gehad met de tijd van leveren

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel voor een goede prijs

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Pakketje niet voor de deur zetten

Goede beschrijving, product klopt, en snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gemakkelijk bestelproces en ondanks de drukte van Black friday de volgende dag al geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op tijd, geen rotzooi en duidelijke uitleg

De bezorgers waren op tijd, hadden alle rotzooi mee terug genomen en een duidelijke uitleg over het apparaat.

Snelle en correcte levering

Product op vrijdag besteld en de volgende dag al in huis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Product was een cadeau voor Sinterklaas maar de omverpakking was niet neutraal dus ik moest de bezorger op tijd opvangen om te voorkomen dat de verrassing weg was

uitstekend

goeie service snel geleverd en heel erg blij met me product wordt snel geholpen door klantenservice

Snelle en degelijke levering

volgens benoemde tijd het product geleverd. Productbeschrijvingen waren uitgebreid en voldoen aan de verwachtingen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Fantastische service

Had niet de juiste televisie uitgezocht na een bezoek in de winkel kregen wij de juiste informatie voor de juiste keuze van de nieuwe televisie. De volgende dag werd de televisie omgeruild.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De sevice is goed en snel.

Ik heb tot nu toe 2 keer iets besteld bij coolblue, eerst haf ik mijn airpods pro 2 gekocht met een snel lader. Deze waren de volgende dag geleverd en ik heb ook nog eens 2 jaar apple care daarbij gekregen, wat superfijn is. Nu heb ik twee dagen geleden een iphone 15 pro gekocht, deze was iets later bezorgd dan vermeld, maar alsnog super snel de volgende dag in huis.

Op tijd

Vriendelijke medewerkers en snel bezorgt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede prijs, fantastische service!

Ik heb een toetsenbord aangeschaft bij CoolBlue (40 euro goedkoper dan bij de concurrent) en liet deze thuis bezorgen. Niet alleen kreeg ik een nauwkeurige schatting van wanneer de bezorger voor de deur zou staan maar ontving ik ook exact 15 minuten van tevoren een SMS. De bezorger leek ondanks dat hij op de fiets was en het slechte weer prima in z'n sas en heeft ook nog eens een stapel aan oude elektronica in de bakfiets weten te proppen zodat ik van de rommel af was. Geen probleem, geen gemopper, net dat beetje extra. Een heel fijne shopping-ervaring. Alles lijkt gewoon heel goed geregeld bij CoolBlue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Misschien tijd voor wat onderhoud aan de bakfiets? Verder zou ik het niet weten.

Ik.heb niks ontvangen

Postnl is et jog niet ingeslaagd me pakket af te leveren dus dus kan geen oordeel vellen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Transparantie over vervoerder en werkelijke verwachte levertijden melden

Goed product, snel en goed verstuurd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Als alle grote bedrijven waren als Coolblue geloofde ik in kapitalisme.

Wat een service, wat een toppersoneel!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN