Uitstekende service

Coolblue blijft één van de fijnste webshops. Veel informatie vooraf online. Veel producten worden door henzelf al getest, waardoor je net wat meer informatie hebt. Bestelproces is eenvoudig, levering is snel en na ontvangst van het product krijg je nog allemaal tips om het maximale eruit te halen. Service zoals het hoort te zijn. :)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Staan echt voor je klaar en denken mee!

Al diverse apparatuur gekocht ermee keer goed behandeld zelfs als een week later de tv in de aanbieding was, kregen het verschil netjes terug!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijk, snelle levering en goede prijs

Duidelijk beschreven product, gemakkelijk te vergelijken met andere producten. Zeer snel geleverd en goede prijs.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede webshop en snellen levering terug zenden top

Goede webshop en snellen levering terug zenden top Zat te twijfelen over pc schermen een paar besteld maar type beviel niet terug gestuurd en andere besteld zonder problemen goede service

Mijn favorite zaak

Niet voor niks heb ik een endless scrolling page Bij mijn bestellingen. Altijd snel en netjes geleverd, als er iets mis is dan kan ik snel en proffesioneel hulp krijgen. Service met een glimlach ;)

Snelle levering, prima product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Goede levering

Voor zwaar als lichten spullen goede levering. Als met de fiets kan komen ze ook door wind en weer

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nu laaste keer ging het met planning niet goed

lekkere koffie

moest er aan wennen dat alles automatisch is

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ik heb nog niet gevonden hoe ik meer water in een kopje kan doen

Uitstekend product

Zeer blij mee, past goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Niet duidelijk

Ik ben teleurgesteld in product en levering. Stond geen afmeting van product en voor 100 euro verwacht je ook wat groter. En de levering duurde 1 dag extra ipv de service dat jullie aangeven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Afmetingen opzetten

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Incomplete bestelling maar prima hulp overbodig item retour

Ik belde omdat de 2 fasen snoer en stekker niet in dezelfde doos geleverd werd met mijn kookplaat. De elektricien die de kookplaat installeerde gebruikte de aanwezige stekker van de oude kookplaat. Ik vroeg de dame of de nog niet opgehaalde stekker gelijk retour kon want die heb ik niet meer nodig. Zij zei dat dat geen probleem was en dat zij het zou regelen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geef duidelijk aan als een bestelling in tweeen geleverd wordt.

Prima op tijd geleverd

Woensdag besteld, vrijdag geleverd. Prima!

Uitstekend geholpen

Ik word altijd goed geholpen in de winkel er word tijd voor me genomen en goed advies gegeven. Super tevreden over de service van cool blue !!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heel professioneel en heel snel.

Heel professioneel en snel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

2e kans product goed beschreven, snelle levering

Het is goed dat er een mogelijkheid is om voor een scherpe prijs een 2e kans product te kunnen aanschaffen die voldoet aan je wensen pakket. Zeker als onverwacht je laptop vervangen moet en dat komt even op een slecht moment. Wij zijn blij met het deze laptop het is een upgrade van onze oude. Zit er mooi uit en werkt sneller.

Netjes en behulpzaam

Prima prijs en service

Fijne en snelle bezorging met een mooi passende prijs

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heel fijn duidelijk en goed geregeld.

Heel fijn duidelijk en goed geregeld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Perfecte winkel, snel bezorgd en duidelijk!

Levering ging super! Duidelijke communicatie. Zeker een aanrader

Superfijne service

Ze hebben heel netjes mijn wasmachine bezorgd en aangesloten. Super enthousiaste jongens die het met plezier deden volgens mij. Enige minpuntje is dat ze de slang niet helemaal goed hebben aangesloten waardoor hij lekt... Maar dat wordt als het goed is nog opgelost!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Even checken of tijdens het wassen alles goed aangesloten zit en niet lekt.

Goede service, snelle levering!

Snelle levering. Je krijgt meteen een mail na de bezorging, met goede tips!!! Vriendelijk personeel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne en snelle levering van kwaliteit.

Samsung tv en tv-beugel besteld. Beide producten van de juiste/verwachte kwaliteit!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beschrijving van tv-beugel montage klopt niet. Staat dat je een boor maat 10 nodig hebt, maar de plug is maat 12.

Snelle en goeie service!

Vriendelijke bezorger, die Jelmer :)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prijsaanpassingen wanneer het ze uitkomt, maar geweldige service

Onlangs met Black Friday een monitor op het oog gehad. Bij het laatste exemplaar was de prijs met €80! Omhoog geschroefd. Klantenservice heeft wel gelukkig wel fijn aangehoord en tot een prima oplossing gekomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Afstappen van per uur/dag varierende prijzen op basis van “vraag”. Komt erg hebberig over

64 Weena

Rotterdam 3012 CN