Snelle service en kwaliteit

Snelle service, prima printer

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Installeer via HP site

Absoluut voor herhaling vatbaar

Had geen ervaring met Coolblue. Was op zoek naar een laptop en heb de vestiging in Alexandrium hiervoor bezocht om mij te laten informeren. Ben hier uitermate vriendelijk geholpen en begrepen waar ik naar op zoek was. Via de site de geadviseerde laptop besteld en de volgende dag al binnen. After sales via de mail ook een goede service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle bezorging en niks kapot aangekomen. Je kan het product gratis retourneren boven een bepaald geldbedrag. De doos waarin het product wordt geleverd sluit goed aan met het product (dus er is niet veel beweegruimte voor wat er in de doos zit en ook minder papierverspilling)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Keurig, volgens afspraak, bezorgd.

Toppie!

Vriendelijk heid

Vriendelijke ontvangst

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer goed. Goede berichtgeving over tijd van ontvangst en altijd vriendelijk en behulpzaam personeel

Dit is mijn 3e zending in3 haar en tot nu toe zonder problemen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee het liep gewoon gesmeerd.

Snel geleverd voor een goede prijs

Zoals altijd was de bestelling snel geleverd en prima verpakt. Niks op aan te merken dus

Makkelijk bestellen, betrouwbare levering

Onlangs bestelde ik een Shokz headset. Bestelling en betaling waren eenvoudig. Levering vond plaats op de gewenste dag. Vlak voor levering kreeg ik een tekstbericht dat de bezorging aanstaande was. Levering volgde kort daarop. Kortom, vijf sterren!

Prima website, mooie winkel

Sporthorloge uitgezocht op internet. Makkelijk te bestellen op de site, en dezelfde dag af te halen in de winkel.

Snel en adequaat

Mijn wasmachine ging stuk en binnen 4 dagen had ik een nieuwe.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee ik ben zeer tevreden

Goede collectie, goede prijs en snelle bezorging. Goede klantenservice met snelle reactie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betaling via Klara

Prima happy, product ook naar verwachting. jammer dat Ik een dag langer heb moeten wachten

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Belofte “vandaag voor 23:59 besteld, morgen in huis” nakomen.

Een goede ervaring

De site gemakkelijk in gebruik, bij bepaalde criteria word een extra uitleg en soms ook advies gegeven. Bestellen was gemakkelijk en de bezorging was de volgende dag zoals beloofd.

Duidelijke mails mooi

Perfecte bezorging

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Bestelling bij coolblue

Ik bestelde wat bij coolblue en het werkte top, bestelling volgende dag al geleverd en mailtjes ontvangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nope

Snelle, goede levering

Niks op aan te merken. Makkelijk besteld, en snel geleverd. Volgende keer bestel ik zeker weer bij Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles goed geregeld alleen kwam de kookplaat in scherven aan

Helaas is er iets mis gegaan met de zending en kwam de kookplaat in scherven aan,...maar tot zover goed contact gehad met Cool-blue, duidelijk ook wat ik moest doen, als ik nu ook nog snel een nieuwe krijg dan krijgen jullie een 10...

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ga zo door! Maar denk eens aan een andere vervoerder, volgens mij had het pakket alle kanten van de bestelbus gezien

Snel

Ze zijn zeer snel en houden je goed op de hoogte.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Keurig, zoals ook aangegeven op de site, een snelle levering op de aangegeven dag.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Dinsdags bestelling geplaatst, dezelfde avond al bericht dat pakket overhandigd was aan PostNL en, ivm drukte bij PostNL, donderdag pakket ontvangen.

Snel bezorgd

Heel snel monitor bezorgd. Ik ben erg blij met de service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk en keurig geleverd!

Besteld, volgende dag geleverd. Keurig van te voren bericht, keurig personeel of wel, helemaal top!!!!

Altijd topervaring!

Website overzichtelijk, goede vergelijking, aankoop snel en goed afgerond.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service, snel, goede prijzen

Ik bestel vrijwel vast al mijn apparaten bij coolblue vanwege de goede service en snelle levering. Communicatie over leveringen is helder en kloppend.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service voor een glimlach

Top service, pakket snel ontvangen en een overzichtelijke website. Al met al een fantastische service die mij een glimlach op mijn gezicht heeft bezorgd, om trots op te zijn!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN