Afleverservice is drama geworden
Coolblue kwam nieuw op de markt, thuis binnen bezorgd, wordt geinstalleerd, het oude wordt meegenomen, scherpe prijzen.
En ja dat klopte heb er 3 x besteld, alles gewoon super. 30 minuten van te voren gebeld worden we komen eraan.
Maar ja, dan wordt er waarschijnlijk gedacht na een aantal jaren door Coolblue gedacht, we hebben een stuk vd markt dus onze service kunnen we laten varen.
Had een oven nodig voor mijn keuken en deze bij Coolblue bestelt helaas. Ben te veel op mijn goede ervaring af gegaan met Coolblue.
Prijsstelling t.o.v. anderen veel te hoog en het afleveren dramatisch. Waar ze voorheen nog zelf bezorgde, wat een toegevoegde waarde was, werd er nu door Postnl afgeleverd. Aangebeld en weg, mijn pakket, inductieplaat ter waarde van 429,00 stond gewoon in de regen voor de deur. Coolblue heeft gedacht in de 1e jaren we kunnen klanten binnen halen met prijs en service maar daarna laten we het vallen. Jammer Coolblue heb mijn oven bij Mediamarkt bestelt en ontvangen. Mediamarkt waar ik niets van moest hebben door hun schreeuwerige gedoe maar ze zijn veranderd. Prijs was super maar nog belangrijker, wat coolblue deed in het begin om klanten te krijgen. Er werd netjes aangebeld en de oven werd netjes binnen afgeleverd. Tip voor Coolblue ga terug naar hoe je begonnen bent... Een inductieplaat laten afleveren en deze in de regen laten staan. Te zot voor woorden. Geen Coolblue meer voor mij.