Veel ervaring

Niet veel ervaring eerste keer

Geweldige ervaring

Bestelling gaan snel en makkelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Laat besteld, super snel geleverd fantastisch!

Vol verbazing vraag ik me dan af hoe werkt dat toch? S avonds nog snel wat bestellen en de volgende dag komt het al, echt geweldig! Dat is ook 1 van de redene dat we vaak hier bestellen! Alweer bedankt!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en gemakkelijk besteld en alles werkt perfect

Snel en makkelijk besteld. Levering was voldoende dag in huis

altijd goede ervaringen met Coolblue

ik koop geregeld wat bij Coolblue. De service is altijd meer dan uitstekend, dat is ook reden voor mij om daar te kopen, zeker voor wat complexere producten is goede service fijn.

Super geregeld!

Super snel en goed geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Laptop als beschreven snel geleverd

Deze laptop is een tweedekansje, de duidelijke foto’s en scherpe prijs gaven de doorslag. Ik kijk niet naar een laptop maar werk ermee. Snel geleverd.

Dik in orde

Stofzuiger in de aanbieding, snel besteld en nog sneller geleverd. Verpakking prima, levering uit de kunst. Coolblue, tot de volgende keer.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Duidelijke informatie te vinden op de site, levering al de volgende dag. En duidelijke communicatie over de levering van het pakket

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Hele fijne en goede service.

Vandaag besteld is morgen in huis, het is nu iets drukker met de black friday maar dat verschil is helemaal niet groot. Service is goed, garantie is fijn. Tot nu toe alleen maar goede en fijne producten ontvangen.

Goede afwikkeling van product

Alleen post nl ben ik niet tevreden. Je bent thuis en zeggen dat je niet thuis was. Dan wordt het maar op een ander adres afgegeven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestelling de volgende dag al in de winkelafgehaald. Correcte service ter plekke

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel besteld, snel geleverd.

Snel besteld en snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles in goede orde ontvangen.

Artikel zoals beschreven ontvangen, en heel erg tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Online bestellen is top, de winkels helaas niet

Online bestellen altijd goede ervaringen met Coolblue. De winkel is minder fijn. gekozen voor product ophalen in de winkel. Hier vrij lang moeten wachten voordat er überhaupt een medewerker te voorschijn kwam. De winkel vol met klanten maar geen medewerkers te bekennen. Verder kreeg ik het product in een beschadigde doos. De medewerker gaf aan dit op het factuur erbij te zetten, zodat als het product niet goed is, ik dit kan aangeven. Medewerker liet dit zin op de computer. Echter na thuiskomst in de mail de factuur bekeken, toch geen vermelding gemaakt van de kapotte doos. Het product werkt gelukkig naar behoren maar vind het toch niet heel netjes.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? fysieke winkel verbeteren

Zoals door coolblue gezegd wordt gedaan

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vlotte levering en goede prijs

Zeer vlug en correct

Prima geregeld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Wederom gewoon prima geregeld - item (Game Headset) besteld - cadeaukaart kunnen verzilver, betalen easy - en pakket zoals beloofd volgende dag al in huis. Daarbij ook al wat extra emails gehad met meer info over het bestelde artikel en wat extra handigheden.

Geweldig!

Mijn koptelefoon de dag ervoor besteld en de dag erna op tijd bezorgd. Pakket was goed en waterdicht verpakt. Met mijn product ben ik ook zeer tevreden mee!

Goed assortiment scherpe prijzen

Veel keuze en scherp geprijsd. Ook levering ging snel

Coolblue altijd goed

Ik heb bij elke bestelling, alleen maar SUPER goeie ervaring. Ik ben mag je wel zeggen een heel tevreden klant !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel, mooie prijs en goed verpakt!

Korte, maar perfecte klantreis!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Super snel, duidelijk en goed

Ik heb na mijn bestelling precies precies kunnen zien wanneer het bezorgd zou worden, ook wanneer dit wijzigde werd het duidelijk gemaakt. Ik kon mijn tijd hierop afstemmen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De bezorger was niet heel spraakzaam en/of vriendelijk.

aalles ging heel gemakkelijk

Goede website met prima extra informatie! Ook bestellen en afhalen gaat heel smooth. Fijn ook dat als je iets laat thuis bezorgen dat ze met de bakfiets komen. Echt super!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? eigenlijk niet

64 Weena

Rotterdam 3012 CN