Niet voor te verbeteren

Niets aan te merken en alles is perfect geregeld !!!

Levertijd niet zoals beloofd

De levertijd was niet zoals beloofd op de site

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Levertijd niet beloven

Goede website met alle informatie die nodig is. Prima om op de hoogte gehouden te worden omtrent product en bezorging via de mail.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Vlot geleverd, geen probleem

Snelle bezorging, alles transparant

Altijd naar verwachting

Ongeacht het product of de extra dienst die ik gebruikt heb in de afgelopen jaren, het is altijd naar verwachting en voor schappelijke prijzen met een breed assortiment. Ik blijf altijd terug komen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super service en snelle levering!

Alles ging lekker soepel!

betrouwbaar

Tijdig volgens afspraak

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vlotte bezorging keurige jonge man die het product afleverde

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Perfect afgeleverd door een gemotiveerde en gezellige bezorger.

Alles rustig en beheerst afgeleverd met even tijd voor een praatje.

Beste elektronica winkel

Laastst een dj controller gekocht bij de winkel in Eindhoven. Nooit eerder was ik zo goed behandeld als klant bij een elektronica winkel. Er staat een werknemer per klant klaar om hem te helpen. Zal in de toekomst zeker terug komen in deze winkel

Snelle bezorging

Zaterdag besteld en zondag al bezorgd ! Top super blij mee !!

Verschrikkelijk behandeld

2 keer iets gekocht. 2 keer drama. Eerste keer duurde het meer dan 4 weken voordat mijn wasmachine werkte zonder actie van coolblue na 5 keer langskomen. Tweede keer ging er iets mis in jullie systeem waardoor ik 3 keer langs moest komen om iets op te halen. Beide keren kon de store manager niks doen omdat alles via de back office etc. moet.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet alles via back office en store managers gewoon zeggenschap geven.

Goede prijs

apple in ears pro voor de laagste prijs kunnen kopen bij coolblue

Niks aan te merken

De keuze is ruim, duidelijk en overzichtelijk. Prijzen zijn eerlijk, leveringsverwachtingen en betaalopties zijn tevens duidelijk en realistisch. Bovenal is de service simpelweg geweldig!

Nvt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijn accuraat bedrijf nooit in teleurgesteld

Föhn besteld dag erop op zondag ! Binnen echt blij ermee

Super bedrijf

Snelle levering, goede prijs, en ook nog eens goed verpakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super goede en snelle service!

'S avonds laat besteld en volgende dag meteen in huis! Netjes geleverd en alles in het bestelproces is heel fijn en duidelijk. Heel blij met Coolblue en haar service. Ben al jaren klant en vaak goed geholpen, ook als er iets mis ging werd er altijd meteen goed gehandeld! Zelfs de garantie op producten is super makkelijk te regelen, een kapot product binnen de garantie wordt meestal enorm snel gefixt of vervangen! Thanks :)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Geweldig bedrijf

Ik had online product besteld dat ik binnen kwartier op kon halen op locatie bij ons in de buurt. Toen ik binnen was werd ik direct en vriendelijk geholpen.

Snel en goed geleverd

S' avonds besteld en de volgende dag 's middags om 16.00 uur het pakje bij de plaatselijke Bruna opgehaald. Het artikel kwam onbeschadigd uit de verpakking en werkt naar volle tevredenheid.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Snelle levering en goede service

Groot assortiment en snelle levering. Hadden laatst een probleem met de tv die bij hun vandaag kwam en werd goed geholpen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Levering snel maar in de regen voor de deur gelegd

Levering was snel gerealiseerd. Echter heeft de samenwerkend transporteur de elektronica in de regen voor de deur gelegd. Daarover ben in niet te spreken en dus maar de helft van de sterren gegeven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Dwing als grote speler af dat pakketjes netjes bezorgd worden.

keurig geleverd en snel afgehandeld.

Voor de bestelling had ik geen uitgebreide informatie meer nodig. De bestelling verliep keurig en was binnen een dag in mijn bezit.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Deliver to promise en goede customer service

Consistente positieve klantervaring

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

's Avonds besteld en 's ochtends geleverd; top.

Prima website, overzichtelijk. Snel geregeld.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN